38

Браво

преди 1 година

Зареждам фоерверките с тротил, дано изгние и собственика, ще стане чудно шоу за декорация

37

Хахаха

преди 1 година

Най-накрая да започне събаряне и национализъм на Бетон, ставаме Испания, няма такава мизерия като тази бутафория

36

Маргарет Тачър

преди 1 година

Като сте частен бизнес, какво чакате от държавата?! Значи печалбите и укритите данъци са си за вас, а когато фалирате чакате държавата да ви спасява с общите пари?! Не може така!

35

Анонимен

преди 1 година

ТУРСКИ ФИРМИ ОТ АНТАЛИЯ И МАРМАРИС ЯКО НАЛАЗИХА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И ЗАПОЧНАХА ДА ВКАРВАТ РАБОТНИЦИ ОТ ТУРЦИЯ,КИРГИЗСТАН,УЗБЕКИСТАН И ЕГИПЕТ...ДОГОДИНА ОЧАКВАМЕ И ОТ СЕНЕГАЛ И ГВИНЕЯ...ТАКА Е В ТОЗИ БИЗНЕС ОЦЕЛЯВА НАЙ-ДОБРИЯ,А БЪЛГАРИНЪТ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ДОБЪР В ТУРИЗМА.

34

Анонимен

преди 1 година

ПОДОБНО НЕЩО ОЧАКВА ПОЧТИ ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ,КОИТО СЕ УПРАВЛЯВАТ ПО БЕЗОБРАЗЕН НАЧИН...ТОВА ВОДИ НЕКАДЪРНОТО МЕНИДЖЪРСТВО.ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ПУСНАХА ЕДИН ЧИСТО НОВ КОПЛЕКС "WAVE" МЕЖДУ ПОМОРИЕ И АХЕЛОЙ.СТОПАНИСВА ГО ТУРСКА ФИРМА,КОЯТО СИ НАЕ РАБОТНИЦИ ОТ ТУРЦИЯ И КИРГИЗСТАН И ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С РАЗГЛЕЗЕНИ БЪЛГАРИ И РОМЧЕТА ОТ СЪСЕДНИТЕ СЕЛА...РЕЗУЛТАТЪТ Е ОЧЕВИДЕН "WAVE RESORT"РАБОТИ НА ПЪЛНА ПАРА,А ПОМОРИЕ РЕЗОРТ ОТИВА В НЕБИТИЕТО.

33

Анонимен

преди 1 година

Е кой ходи да почива в такъв човекарник?!Не бих си го причинил.Все едно съм в Люлин!

32

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКО БЕШЕ ДОБРЕ,КОГАТО СОБСТВЕНИЦИ БЯХА САМО ЧУЖДЕНЦИ (ХОЛАНДЦИ,БЕЛГИЙЦИ,АНГЛИЧАНИ...)ЧУЖДЕНЦИТЕ ГИ ПРОДАДОХА НА "БОГАТИ" БЪЛГАРИ И ВСИЧКО ТРЪГНА СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ!ТАКАВА СЪДБА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГИ ЧАКА И ОСТАНАЛИТЕ КОПЛЕКСИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ИЗКУПЕНИ ОТ "ЗАМОЖНИ " БЪЛГАРИ,А ИМЕННО ФАЛИТ И НЯКОЙ РАЗБИРА СЕ ТРЯБВА СЛЕД ТОВА ДА ИЗКУПИ И ДЪЛГОВЕТЕ...

31

:-)

преди 1 година

На скапана ракета космоса и е крив. Юни месец ръст, Август спад...що така? От 1 Юли се въведе синя зона... Почасово паркиране в курортна зона? Зоните са с цел да ограничат притока на коли, ако идеята е за района до плажовете - ОК, но иначе казваш искам туристи, но не от тези с колите.

30

холандки

преди 1 година

Ужаст. Как така ще затваряте. Хората се отварят , вие затваряте. На север е много по добре , ама цените са високи на апартаментите. Никой не се интересува от южното Черноморие , то не е българско отдавна.

29

Анонимен

преди 1 година

ПРОБЛЕМЪТ В ТОЗИ КОМПЛЕКС Е,ЧЕ ЕДНА ЧАСТ Е ХОТЕЛСКА,ДРУГА С АПАРТАМЕНТИ,ТРЕТА С ЧАСТНИ ЖИЛИЩА НА СОБСТВЕНИЦИ...И ЕСТЕСТВЕНО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ (ЧЕ ЗА КАКВО ДРУГО),А ИМЕННО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА ОБЩИТЕ ЧАСТИ КАКТО И НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ КОЛКО ДЪЛЖИ ЗА ТОК,ВОДА,ИНТЕРНЕТ И Т.Н.РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ВСИЧКО ТОВА СА ПЛАНИНИ ОТ ДЪЛГОВЕ И ФАЛИТ!

28

Анонимен

преди 1 година

"Нал сезоня беше рекорден бе що затваря ?" - Защото е само на хартия, в някой кабинет, на някой политик! Реалния живот е различен от стъкмистиката! Инфлацията била 10%, ама енергоносителите поскъпнали около 100-150%... Е, как така общата инфлация е 10%? Кое се произвежда без енергия? Дали картофите или месото или млякото? А може би телевизорите? ...

27

Анонимен

преди 1 година

3000 легла /чиляка !!! - това на закуска на вечеря,на плажа и басеина в асансьора -ужасс-това почивка ли е ?

26

HAH

преди 1 година

сезон 2021 минах през Л*й*оморие за 4 дена .Ха познайте защо го наричам така.

25

HAH

преди 1 година

сезон 2021 минах през *** за 4 дена.Ха познайте защо го наричам така.

24

Анонимен

преди 1 година

Предлагам - доброволен труд за събарянето на "многозвездните хотели" по Бетономорието! Да го превърнем отново в Черноморие!

23

Анонимен

преди 1 година

Ами крупните крадци (нашият елит) най-им е лесно да вложат в имот не в производство. Нямат мозък за повече ,камо ли да измислят продукт и да му търсят пазар... абсурд .

22

тТт

преди 1 година

Почна се! Хайде да им е честито! Скоро и по други места!!!

21

Анонимен

преди 1 година

В Испания са имали проблем с презастрояването през 80-те после са гътнали всичко и са тръгнали напред.

20

Анонимен

преди 1 година

Държавата да го купи за 1 лев и да го разруши и разчисти.

19

мм

преди 1 година

2 години подред ходих в Поморие и вече приключих окончателно с този курорт ,2021 година беше няква адска битка да се доредиш за шезлонг ставаше се в 6 сутринта от което се изгуби смисъла на цялата почивка ,а през 2022 г липсата на парко места ме принудиха да платя 80 лв за 5 дена престой.като цяло невърви на добре целия курорт