26

Анонимен

преди 1 година

А не бе, пиратки са били. Ай приключвайте я тая тема, хайли лайкли е ясно кой е.

25

Христо Христов

преди 1 година

До 31"Германия ще вземе обезщетение" - кат паднат на коча дисагите ще вземе германия нещо... виж, като се изчегъртат Лондон и Вашингтон от картата някой друг може да вземе нещо, но това нява да е германия.

24

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 23: "Кой не вярва че е руска". А кой вярва, че е руска? Само русофобски неграмотници. Това е ракета от ЗРК С300, която има обхват 150 километра. Няма как да достигне от контролираната от Русия територия до Полша. А освен това зенитна ракета, която пропусне целта, трябва да се самовзриви във въздуха. Не са направени така, че да падат на земята и да убият тези, които се случат там долу. Освен че е била украинска, а е била и дефектна. Анадънму?

23

Анонимен

преди 1 година

Всичко това нямаше да се случи, ако фюрера в Кремъл не беше започнал тази война. Цялата криза в България и Европа е следствие от действията на кремълския пcиxoпат. Милиони бежанци, десетки хиляди убити руснаци и украинци и инфлация. От едно yмoпoбъpкано, плешиво джyдже.

22

Анонимен

преди 1 година

Кой не вярва че е руска.

21

Анонимен

преди 1 година

Взривяването на СП1 и СП2, взривяването на кримския мост, мистериозните водни дронове атакували Севастопол, взривяването на Дугина, убийството на убийцата и. Подозирам, че всички тези случаи са свързани. Почеркът е един и същ. Остава да някой да придобие смелост да го каже на глас! --- РАЗБИРА СЕ ЧЕ Е ПУТИН ... И ЕТО НА ГЛАС ГО КАЗАХ .... Сега САЩ, и близките им съюзници трябва да ме възнаградят за показанта смелост... :) хаххахахах

20

Говедо

преди 1 година

Явно Германия и Газпром ще си разделят 11 млрд.$ застраховка!

19

Христо Христов

преди 1 година

Да питат Байдън да им каже какво трябва да говорят. Това са ЕС и НАТО днес.

18

А ракетата в Полша?

преди 1 година

Къде изчезнаха новините за украинската ракета, която уби двама човека в Полша? Имаше два дена русофобско тумба-лумба докато можеше все още да се твърди че ракетата е руска. А когато вече не може да се отрече, че е украинска (и то дефектна) - пълно затъмнение.

17

Путин

преди 1 година

Предварителните анализи продължават, за да може да се направят по-обосновани изводи за инцидента --- Всеки знае русия обича да унищожава всичко което има... Руснаците винаги се обстрелват сами... Така че изводите са ясни... Така е с демо общноста... Едни викат демо == демокрация но повечето твърдят че демо = демонизация... Айде оше един пирон в ковчега на демокрацията

16

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 13: "Нищо няма да се открие или докаже. Не е възможно"? ............................ Възможно е, но няма да се докаже. Как Великобритания ще си признае, че нейни специални част са участвали? Как бившата им премиерка Лиз Тръс ще си признае за какво е докладвала на държавния секретар на САЩ точно е деня след експлозията: "Готово"? Няма как да стане.

15

Анонимен

преди 1 година

А добър ден! :)

14

Някои неща

преди 1 година

са очевидни, като изгрева на слънцето. Взривяването на СП1 и СП2, взривяването на кримския мост, мистериозните водни дронове атакували Севастопол, взривяването на Дугина, убийството на убийцата и. Подозирам, че всички тези случаи са свързани. Почеркът е един и същ. Остава да някой да придобие смелост да го каже на глас!

13

Анонимен

преди 1 година

Преди да се появи Украйна, Швеция беше най-наведената на Щатите държава. Абсолютни слуги и изпълнители на поръчки! Как сготвиха Асандж преди години, а и не само това.

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да се открие или докаже. Не е възможно...

11

Анонимен

преди 1 година

Задачата е изключително сложна без майтап. Тук трябва да се докаже, че 1+1 не е 2 ами е руccия

10

Анонимен

преди 1 година

Дръжте Путин

9

баба мара

преди 1 година

западняците не разбраха с гмо мозъците си че каквото и да става в европавиновният е зад океана какво трябва да се случи за да вденат наи после сегабаш убие-цът от цру е в киев после отива в анкара каква работа има в раионасега кои знае какво ще изгърми

8

Анонимен

преди 1 година

***

7

Анонимен

преди 1 година

Краварника ги гръмна и натопи клетата Британия.