11

Анонимен

преди 1 година

До емигрант 11: Циркът е изкуство, тази са обикновени негодн.ици

10

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

9

Избирател

преди 1 година

Не разбирам защо купиха машините за гласуване, а сега пък искат да се върнат хартиените бюлетини. Явно тези, които ги вземат подобни решения, не плащат пари от собствените си. Това е една от причината, България да продължава да е бедна държава. Неадекватни политици, а техните гласувания и решения са направо смешни.

8

За 7

преди 1 година

Питай тези "умните и интелигентните" защо не ги е страх от руснаците. Помним всички, вероятно и ти, как преди 5-6 годни същите развиваха теорията, че машинно гласуване имало само във Венецуела, защото там били неграмотни пък и било социализъм. Така Русия пряко влияела /чрез машините/ върху клетия венецуелски народ, едва оцеляващ в мизерия заради социалистите. Сега обаче, тези същите не ги е страх от руски хакерски атаки. Защо ли? Защото контролът вероятно е от друго място.

7

Анонимен

преди 1 година

Заради неграмотните и незнаещите български език промениха за една нощ закона. Какво да се прави тези най-лесно се купуват, а политиканите искат власт.

6

Европа

преди 1 година

В ЕВРОПА ПОЧТИ НЯМА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ!

5

Ми555

преди 1 година

Ами Герб спечели САМО С МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ. Не им трябва хартиеното.

4

Амии

преди 1 година

ХАРТИЕНОТО гласуване СЕГА ще е Различно от преди!!! Ще има видеонаблюдение при преброяването по закон. Но какво пречи МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ДА СЕ ОТЧИТА С МАШИНИТЕ И ДА СЕ ВИДИ ПОСЛЕ ПРИ ПРЕБРОЯВАНЕТО ДАЛИ СЪВПАДАТ ДВАТА РЕЗУЛТАТА???? Към този резултат само се прибавя и бройката от хартията. Не е трудно! А и контролирано от всички присъстващи! И от камерите, които ще се гледат и в интернет.

3

Анонимен

преди 1 година

Поредната манипулация - на кого ли му пречи комбинираното гласуване? Козяк да не би да се притесняват, че ще плащат и за преброяване и за програмиране?

2

Анонимен

преди 1 година

днес мадурковците ще се броят на жълтите павета, но нямат шанс да стиграт броя на подписите за алтернативата с хартиените бюлетини над 111 000 !!!

1

Eйgжънт Caйън Meйcън

преди 1 година

Пpegимcтвoтo нa мaшинитe зa rлacyвaнe т'poлoвe ceмnли, ce cъcтoи в тoвa, чe peзyлтaтът oт rлacyвaнeтo мoжe ga бъge nporpaмиpaн, npegвиgeн, npocлegeн, a ako e нeoбxogимo и kopиrиpaн!