33

ЩЕ СПРЕ САМО АКО

преди 1 година

УТРЕПАТ РУСКИЯ ЦАР, И ЗАПАДА "РАЗМРАЗИ" ПОНЕ 50% ОТ ПАРИТЕ НА РУСКАТА ПАРИЧНА АРИСТОКРАЦИЯ. 100% ЩЕ КАНДИСАТ РУСНАЦИТЕ.

32

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на всеки политик, който пропагандира война, да му сипват добавка в питието ! Какъв хубав живот ще настане на Земята ! Путин и мафията му в лудницата и в затвора ! Свобода за Русия ! Независимост за Украйна !

31

Анонимен

преди 1 година

"Путин няма да намери покой, докато не завладее Киев." Ахахахаха само като прочетох кой е източника и ми стана ясно. Абе ко стана с Приятели за Сирия? Едни милиарди щяха да дават ьа възстановяването й а събраха към 10 млн

30

Пенсионер

преди 1 година

С нашественици в дома мишки , бълхи , дървеници не се преговаря , а се избиват.

29

Реалист

преди 1 година

Щом така мислят американците, тогава не трябва да има преговори. Нека президентът им продължава да изпраща долари и оръжия на Украйна, с надеждата да отслаби Русия. С доларите, украинците купуват руски ракети и ги изстрелват към Полша. Останалото са измислици.

28

НА Мадуро Машините

преди 1 година

ще се бие ли запда с Православните до последният Уркаинец

27

...

преди 1 година

До "мечтай си"! Че те сметките им вече са блокирани! Става въпрос за над 600 милиарда! По-скоро ти си мечтай,дали ще се върнат на Кремъл! Аз съм реалист!

26

БАНко

преди 1 година

МНЕНИЕТО НА НАТООВЦЕТЕ ПРОДАВАЧИ НА ОРЪЖИЕ !!!

25

Анонимен

преди 1 година

До Реалист 24. Мечтай си.

24

Анонимен

преди 1 година

"Института за изследване на войната" е същата пропагандна машина какъвто беше центъра за наблюдение на правата за Сирия.

23

никакво спиране

преди 1 година

Точно така, само бой по канчоците на бандеровците.

22

123

преди 1 година

До Анонимен17. "до 13 В Украйна,все още Няма Редовна Руска Армия! Има платени войници и запасняци!". Според тебе редовната руска армия безплатна ли е ? Аз се чудех що не се бият руснаците , а бягат като бити ......, А то било щото не им плащат

21

Реалист

преди 1 година

На Киев може да се дава заеми неограничено! След като Кремъл бъде осъден на репарации, ще им се удържат от блокираните банкови сметки! И Турция и Китай , които се правят на съюзници на Кремъл, първи ще се включат във възстановяването на Украйна!

20

Анонимен

преди 1 година

Войната е дходоносна и се крие краденото,че още тихомълком нов тръбовод с нефт,газ да се пусне от и до необявени точки да ги пренася по тайни незнайни договорки за сметка на някой дребен да му се отнемат скрито териториално във вихъра на войната като го посочат,нарочат за виновен заедно с териториалните изменения,а някой от тия главните дето се дървят един на друг ужким се бият и то на почивки по заповед на центровете им,а по заповед на баш центъра им и единия го скрият с предаване на армията му

19

...

преди 1 година

До до 13! Ти наистина ли не си наясно, или си лъжеш по принцип? Нямало "редовна" войска??? Че те започнаха масово учение с близо 200 хилядна войска, хилеха се ,че няма да нападат, и накрая нахлуха! И какво е тази войска ? Сигурно са обикновени туристи, тръгнали на въоръжено турне с танкове?

18

Анонимен

преди 1 година

Ааааа може , може . Като си изчерпят запасите от остряло оръжие , ще седнат да преговарят САЩ и васалите им . А вече 9 месеца почти , се изсипват незнайни количества оръжие в Украйна . Не са бездънни ями западните " демокрации" . Колко още могат да издържат . В дин моменъ ще им омръзн и заеми да дават . Киев има вече да връща над 100 милиарда долара/ евро

17

Симо Хаюха

преди 1 година

Симо Хаюха поздравява всички *** по света, путинофилските *** в България също да се чувстват поздравени! Симо Хаюха няма търпение да стане минус 20, минус 40 градуса в Украйна и да има дълга зима и дълбок сняг. В такива време най-добре се пращат наонуй *** с хедшот в главата.

16

Анонимен

преди 1 година

За съжаление войната ще свърши когато руснаците разберат и принудят Путин че трябва да да "гушне букета". Лично мнение!

15

Анонимен

преди 1 година

Муахахахаа, русофилите. Още ли наивно чакате рашистите да вкарат великата червена армия, въоръжени с армата в Украйна! Има да чакате

14

Антихрист

преди 1 година

Войната няма да спре, защото Путин = Хитлер ! А светът спокойно си бъбри за помощи, за режим на ток, за икономии в студа......! Какво им стана на хората ? В 21 - ви век - война !!! И то започната от тези, които в последната Втора световна загубиха най-много !