40

Joko

преди 1 година

Какъв е този неистов вой !?!?!? Никой не е отменил гласуването с машини ! Въпрос на избор. Нищожен процент от хората ще гласуват с хартия !

39

Анонимен

преди 1 година

Защо от парламентарна не станем площадна държава?

38

ало,образования

преди 1 година

До до 35 Вземи се върни в 4 клас да научиш кога се пише "й" и тогава си развявай претенциите!Става ли?

37

ха-ха-ха

преди 1 година

До Az Как е на площада,кибичиш ли?

36

Az

преди 1 година

На площада съм. Срещу една шайка охранени Гробари и Депесари, манипулиращи матряла, който грижливо си отгледаха.

35

до 35

преди 1 година

Аз ще ходя на площада, а ти си заври мантрите за свободата там където слънце не огравя! Не искам повече ромей, да ми определят изобра. Както и престъпници в костюми да управляват повече тази държава. Конспирациите за "хакване" на машините, може и тях да си ги завреш на същото тъмно място. Аман от неуки и необразовани

34

Анонимен

преди 1 година

Някои хора са против свободния начин на избор и свободата,, ще ги видите по площадите!

33

Анонимен

преди 1 година

И какво, хиляда врещящи ще определят бъдещето на държавата?

32

Правилно

преди 1 година

Не е важно как и за кого гласуваме. Не е важно и кой ще брои изборите. От историята виждаме, че на който платят на депутатите от Козяк те ще си съставят група и пак ще ни прецакат.

31

Те

преди 1 година

Хората не се събират, ами някой ги събира !

30

Анонимен

преди 1 година

В Естония хората си гласуват онлайн, ние тука машини, хартии. Тинтири минтири.

29

Анонимен

преди 1 година

При толкова ниска избирателна активност трябва да има поне 5-6 допълнителни начина за гласуване. Иначе да, може да изглежда лесно да се гласува с машина, но за някои хора не е така, просто го приемете, освен това има и хора които не се доверяват на машините сред които съм и аз.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - Нали? Те в Ирландия затова нарязаха за скраб мадурките, ако малко бяха забавили, щяха да ни ги продадат, щот сме по-умни от тях, а те нищо не разбират. И сега харчат пари за хартия, понеже са далавераджии.

27

ми няма лошо

преди 1 година

До Анонимен 26 Гласувай си с машина,никой не ти забранява,това си е твой избор!Но остави аз също да имам избор,и да гласувам както си искам!Капиш?

26

Анонимен

преди 1 година

С машини си е супер, не виждам защо трябва да се харчат пари за печатници, хартии и мастила. Това само далавераджиите го желаят.

25

партиен секретар

преди 1 година

Като искат ПП и ДБ да гласуват с машини,никой не им забранява!Но да определят как да гласуват другите хора ми намирисва на комунизъм!

24

Майора

преди 1 година

Табаков , кражбата е извършена от вас и такива като вас , които на среднощно събиране принудиха хората без право на избор , да гласуват машинно! И ако не можеха да се манипулират , Мадуро щеше да забрани да се гласува с тях и предните избори щяхте да гледате през крив макарон!

23

ППетки

преди 1 година

Вече не е необходимо Дубаският да изпраща пари за протести. Ние откраднахме за кратко време много пари. Ще има за всичко.

22

Анонимен

преди 1 година

А бе няма ли да ви е тъмно в 18,30ч.? Няма да можем да ви прочетем плакатите. А от провокатори не ви ли е страх? А от "полицейско насилие"? Впрочем в тъмното, ще стане по-лесно монтажа на снимките от протеста. Поне 5 хиляден протест трябва да излезе.

21

Анонимен

преди 1 година

До Татко Петко - Викаш да протестираме срещу хартиените бюлетини в цяла Европа! И без това за друго не ставаме, барем един протест да спретнем.