13

Учуден

преди 1 година

. . . мъж от Гоцеделчевско е с тежка черепно-мозъчна травма . . . Ама той имал череп? Значи не е българин!

12

Анонимен

преди 1 година

Особено важна е марката на ТИР-а.

11

Анонимен

преди 1 година

Нищо, важното е, че всички пътища от и към София са магистрали. В останалата част от страната хората и да умираат от липса на пътища, на никой не му пука!

10

Hoqsan

преди 1 година

До IvanАБСОЛЮТНИ ******** не знам как да ги нарека, няма да ми стигнат символите и нециничните думи. Защо по този край, а и не само, нямат абсолютно никакъв инстинкт за самосъхранение. МАСОВО, ама МАСОВО влизат в остри завои без никаква видимост все едно са на частен път, а те камионите и без т'ва едва се събират на тая теснотия... Карайте малко по-вдесно, да не ви се стори.. шосето тесно... изпял го е великият Т. Колев!

9

партизанин активен б

преди 1 година

дрогаре кво е туй осЕва линия , ай стегнете се малко нали сме разбирачи по всичко най много магистрали

8

Анонимен

преди 1 година

Тази женска престаряла малка количка не е джип, много моля! Джип е от Велар нагоре. Това е градски мъник и то остарял вече като модел.

7

Анонимен

преди 1 година

Като е бързал да е мислил. Бързай бавно в казал народа. Яхват голяма кола и им пораства работата. Колата ще мисли вместо тях, но без маркировка асистенцията за направление не сработва.

6

Армагедон

преди 1 година

Що така номера на джипа е скрит, а на влекача не... Слчаеност?

5

От хората

преди 1 година

Нямало осева линия и трудно се ориентирали.Ами да не сядат зад волана и да карат.

4

1

преди 1 година

като гледам колата и всичко е ясно. Поредният който си мисли, че колата ще компенсира неможенето му. Не ми е жал някакси. Жалко за шофьора на камиона, сега с тоя счупен камион как ще работи.

3

Някой си

преди 1 година

"Без осева линия водачите не могат да се ориентират къде карат, особено в завой."Това кои *** го измисли? Да връща книжката веднага!

2

Ivan

преди 1 година

Съжалявам, че го пиша, ама тоя навик да си вземаме завоите по идеалната крива, а не по маркировките, в комбинация със джип води до това. Пълна анархия е на пътя! Дано се оправи човекът и да му е за урок!

1

Перник убива

преди 1 година

В България съществува отдел за "Инквизиция" през 21-ви век!