7

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ЗА СТОТАЧКА ГЛАСУВАМ ЗА ВСЕКИ КОЙТО МИ ГИ ДАДЕ! НЕМА ХАРТИИ, НЕМА МАШИНИ, НЕМА ГЪЛАБИ!

6

До 1

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен. Друг начин -няма. Живея в чужбина, но съм готов да се присъединя.

5

МАДУРО МЪЪДЕВ

преди 1 година

БСП ВРЪЩАТ СТАРИЯ МОДЕЛ. ВИДЯХА КАК РАБОТИ НОВИЯ - ЗА ИТН, ЗА МАЯ, ЗА БАБИКЯН, ЗА КИРО, ЗА ЯНЕВ. В ПАРЛАМЕНТА ВЛИЗАТ ТИЯ ЗА КОИТО ПЛАЩА ЧЕРЕПА, МАДЖО, ПРОКОПИЕВ ИЛИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ?

4

Анонимен

преди 1 година

Най -важната промяна в Изборния кодекс все я забравят. Народ не се управлява от телевизора или онлайн. Всеки кандидат за на народен представител да може да се кандидатира само след като е обиколил лично всички села и паланки в региона си и напише рапорт къде какво са му казали хората. Лошото е, че депутатите от много говорене се отучиха да пишат, пък и не са добре по български. Тест трябва .

3

Ганди

преди 1 година

Bulgaria on eir е другото име на България на Прокопиев

2

Аз лично

преди 1 година

Не очаквам нищо добро от тая държава. Още преди години разбрах, че тя ми е обявила война, след като го осъзнах, направих и аз същото. Борбата продължава с променлив успех. Разделете се и вие с илюзиите си, срещу всеки от вас се е изправила стройна мафиотска организация под формата на държавна машина. И не се заблуждавайте, че машината не е в кондиция и не работи добре. Когато им трябва, работи перфектно, повярвайте ми!

1

ГЕРБерастите

преди 1 година

познаха, че идва нова Жан-Виденова зима, и нов 10-ти Януари. Разликата е, че този път освирепелият народ ще нахлуе в народното събрание, за да изкорени веднъж за винаги ДС, а именно ГЕРП, ДПС, БСП. Явно в България нещата няма да се случат по демократичен начин, а със силата на народния гняв.