27

до анонимен

преди 1 година

"Чекмеджето прави силата!" --- Уви... Много точна дефиниция, колега, право в десятката!

26

Ами, той...

преди 1 година

Другарят Сталин го беше рекъл: "Кадрите решават всичко!", а у нас освен некачествения "Матрял" не остана нищо!!!! Останалото са "мокри мечти" на няма такъв народ! Аз не съм изключение, но поне си г признавам! -))))

25

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджето прави силата!

24

Анонимен

преди 1 година

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!

23

Чудо!

преди 1 година

Само ненормален народ може да допусне да го управляват хора,избрани само с 30 % от народния вот !!!!!!!!!!!!!!! Останалите 70 % от народа не отиде да подкрепи харвардските измамници ,но позволи да го управляват и да го надупят яко с десетки милиарди заеми !!!! Но те няма да ги плащат, ще ги плащаме само ние,бедните българи!!!! А Про100 Киро и Кокорчо ще си кътат откраднатите милиони !!!!!

22

Анонимен

преди 1 година

козята брадичка блее гладно на жълтите павета -- никому неизвестни учЕни, аре ....

21

Анонимен

преди 1 година

Най- много се кефя на Слави, който е-За!-машинното гласуване, а именно неговата партия СЪРВЪРЪТ я издуха.

20

Ха ха ха

преди 1 година

Как миналия път промените бяха в последния момент и всичко беше точно а сега ревът и ще... били предложили нещо ама друг път догодина...по..и тн..Кои партии се чудим от къде имат толкова гласове?? И на кои сега им се стъжни??? Ясно е защо ги е толкова страх!!!!!! И народа си каза и показа какво иска..при смесеното гласуване над 70% гласуваха с хартия!!!!! ФАКТ!!!!!!

19

Тиквенти

преди 1 година

Предлагам да се гласува, кой с каквото може, тоалетна хартя, листа от дърветата, дамски превръски, няма значение важно е да пише отгоре ДПС или ГЕРБ. Така правим 250 депутата ГЕРБ и ДПС + Нинова и някой роднина. После въвеждаме мадуровките и ГЕРБ и ДПС управляват 10 000 години. Започваме магистрали и в морето, важно е да има нещо за крадене.

18

МАДУРО ММЪДЕВ

преди 1 година

ВКАРВАМ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА - 500К ЗА ЧОВЕК, МИНИНУМ 12 ЧОВЕКА - 6 МЛН.!

17

ДО -НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?

преди 1 година

ЩЕ РАЗБЕРАТ.

16

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ..?

преди 1 година

ПП , ДБ и тротоарните мухльовци ---НЕ ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВО ----ИСКАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ЗАЕМИ , ЗА ДА СЕ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА , И ДА СИ ВЗЕМАТ ЧУВАЛЧЕТАТА С ПАРИТЕ ЗА ДА ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО И ОХОЛНО В КАНАДА И САЩ!....БЪЛГАРИТЕ --ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА МИСЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ , А НЕ ДА ЧАКАТ НЯКОЙ ДРУГ /спасител и освободител/ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ---ТАКЪВ ФИЛМ , НЯМА И НЯМА ДА ИМА....магаретата никога не ги викат на сватба ---А САМО ЗА РАБОТА!!!

15

Журналист

преди 1 година

Тези плачат за субсидиите си, но не си го казват. Все ги извъртат нещата. Я за промени в изборен кодекс, я за правилници и комисии говорят. Като не могат да съберат кворум и да изберат правителство, за какво получават тлъстите си депутатски заплати. Просто се чудя.

14

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ГЪЛЪБА ДАДЕ ПО 70 ЛВ. АМА НЕ КАЗА ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ?

13

СМЕХ...

преди 1 година

АБЕ , НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ВЯРВА НА ДАЛАВЕРИТЕ С МАШИНКИТЕ И ФЛАШКИТЕ ---ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОСТИТЕ С ТЯХ !....ВСИЧКО ЩЕ СЕ БРОИ ---ДО ДУПКА ...И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ , ДОРИ..!

12

Избирател

преди 1 година

Тези от 48-то НС се занимават с всичко друго, но не и с избирането на правителство. Все повтарят, че на България трябва редовно правителство, което да може да взема нови заеми, но искат някои други да поемат отговорността за това. Като закъсняват за работа и не могат да съберат кворум, никои от избирателите не са им виновни.

11

Анонимен

преди 1 година

До ПРОСТО СЕ ЧУДЯ.. И аз се чудя , как допуснахме да ни управлява такъв примитивен Премиер , като Баце от Банкя ... ''резултатите '' пак ли да ги припоВНям : България най-бедна и най-корумпирана държава , милиони напуснали държавата и всеки 2-ри е НЕГРАМОТЕН . Егати резултатите , егати чудото , егати СЛУГИНАЖА на герб към ДПС !!!

10

Анонимен

преди 1 година

Алоо , КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПРОМЕНЯТЕ ИЗБИРАТЕЛНИЯТ ЗАКОН ??? До сега '' само '' 24 пъти е променян . Означава ли че при всяко променяне , партиите ще имат по-големи ''успехи'' , например БСП -Ниновица !?

9

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 1 година

ИТН, ПП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ НИЕ ИДВАМЕ, ЩЕ ОСТАНАТ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА. КАКВО ЩЕ ХВЪРЛЯТ, КАТО ЯЙЦАТА ПОСКЪПНАХА, ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?

8

Не са у ред ПП

преди 1 година

И като бяха на власт, пак герберите им бяха виновни за некъдърността.