21

Анонимен

преди 1 година

"Сега на почет са високият интелект" - Видях живота и работата в Туйтър, дето сеславиха като високинтелигненти мега ИТ мозъчета ... не видях висок интелект.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - 19 - Не пиши нищо с повече от два препнателни знака, че звучиш като ненормалник.

19

Анонимен

преди 1 година

"Autsorsing" ???!!!

18

девойка

преди 1 година

Бонуси има за всички . И така до края на света. Даже щели били да раздават допълнителни бонуси върху бонусите на тези които слушкат.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 : "Тия дето произвеждат материалните блага" - да, драги, те бяха на почит в социализма. Само че тая свърши. Сега на почет са високият интелект и високата квалификация. И това те дразни нали? Защото тогава нямаше нужда да полагаш усилия да учиш, а сега ви дойде висока топка. Кажи сбогом на комунизма, и заживей в 21ви век.

16

Чичо Мастичо

преди 1 година

Извинявам се 13-та заплата. Дебели са ми пръстите, а клавиатурата е малка. Не на последно място - 60 дни отпуск. Това е държавната хранилка 600 000 трътляка без да плащат данъци.

15

Чичо Мастичо

преди 1 година

Аз съм ай ти но бонуса ми е една чаша и шоколад линд за 5 лева. Хранилката е за държавната работа - пари за дрехи всеки 3 месеца и 12 -та заплата. Кака Петруна да иде на УНГ да и промият малко кухата глава.

14

Autsorsing Majstor

преди 1 година

Autsorsing

13

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че е практика! Бонуси за Коледа или Великден не сме взимали от години, та практиката у нас, май е да не се дава нищо на хората!

12

Анонимен

преди 1 година

В тая територия е практика нищо да не става като хората.

11

Матей

преди 1 година

При нас в БДЖ-то, бонуси получават само началниците.

10

Анонимен

преди 1 година

Ех , този IT сектор, голяма работа, голямо нещо. Заплати до небето, самочувствие, а тези, които наистина изработват материалните блага , да не говорим за всички храни и продукти , те нямат нищо за казване. Кротуват си с минималните заплатки и слушат безкрайните хвалби на "спецовете " в IT сектора. Няма равновесие в цялата икономика, софтуеър - ОК, но хората , машините, труда - къде отиват, без пари ли са, нищо ли не струват

9

Анонимен

преди 1 година

"Красавице", земи тогава и им раздавай! Обръщам внимание и на друго, щом има за коледни бонуси, значи има пари. Що тогава заплатите не са вдигнати, а се дава коледен бонус, дето я го дадът, я не.

8

До 4

преди 1 година

Ние взимаме между 2 и 4 заплати бонус за Коледа, според зависи. Смени работодателя, като не ти харесва.

7

ФАКТ

преди 1 година

В сектора дето се вихри педофилията ли?

6

За едно съм

преди 1 година

съгласен с тази госпожа - хората напускат работното място заради прекия си ръководител. Абсолютно съм съгласен това твърдение. Иначе бонусите са нещо, което трябва да се заслужи, обикновено ако в една фирма служителя изготвя месечен или тримесечен отчет за извършената от него работа има и бонуси. Може би в това е плюса на западния модел. Лошото, е че уволненията/съкращенията и фирмените фалити стават "от днес, за утре".

5

Факт

преди 1 година

Бг робовладелеца сън не спи да мисли схеми как да те прецака и ощети , ти искаш бонус да видиш пък макар и за Коледа . Няма такъв филм в Бг . Това не е Гърция или Италия Германия и т н

4

до 2

преди 1 година

Е аз ти казвам обратното. Работя в IT Сектора от 13 години точно. Не е имало година да нямам бонус. Сменил съм 3 работодателя.

3

Анонимен

преди 1 година

30 години трудов дтаж и никога не съм получавал коледен бонус май и изобщо бонус

2

Станислав Рангелов

преди 1 година

Пълни глупости говори тая патица. Работя в Аутсорсинга повече от 15г. и не съм видял 1лв бонус досега, когато и да било!!!