21

П.К.

преди 1 година

Никакъв анализ на гласуването с невзрачните кутии на Мадуро не се налага да се прави. БЪЛГАРИТЕ СА ДОСТАТЪЧНО ГРАМОТНИ И ПРЕДОСТАТЪЧНО ИНФОРМИРАНИ, ЗА ДА ПРЕЦЕНЯВАТ И ДА ИМАТ ПРЕЦИЗНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ. ШОКИРАЩИЯ ФАКТ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ТАЙФАТА В МОМЕНТА ЗА ИЗМЕНЕНИЕТО НА ИЗБОРНИЯ КОДЕКС - което се изразява от тях със стрес, паника и неописуем страх, Е ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВСИЧКО НАГЛАСЕНО И РЕЖИСИРАНО. БАСТА.

20

Анонимен

преди 1 година

Защото така!

19

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

18

Икономист

преди 1 година

Промениха го, защото не могат да изберат правителство. Никой не иска да управлява България в тази тежка финансова и особено политическа криза.

17

Анонимен

преди 1 година

Точно вие: ПП+ДБ+ИТН+Мая,Сбабикят и останалите протестъри променихте ИК за една нощ, без никакво обсъждане. Насила задължихте всички българи да гласуват само с машините за измами и нагласяне на изборни резултати. Сега има внесено искане в НС подписано от 110 000 българи, включително и аз, с искане да има право на избор: дали да гласуваме с мадурки или с хартиена бюлетина, като във всички демократични държави. Но, ви е страх и крякате, защото знаете, че 2023 г. без мадурките ще гледате НС по ТВ.

16

???

преди 1 година

А, защо ни набутаха машините, пак без обществен дебат?

15

Реалист

преди 1 година

Че те превратаджиите, понесени от уличната еуфория, подплатена обилно с парите на Черепа, направиха ли някакво "обществено обсъждане", когато ни натресоха Мадуровките?

14

Грамотната тълпа

преди 1 година

Сподели де, какво конкретно направиха ***..Ако не те е срам, разбира се..Няма да вмъквам продължението, че пак ще ме изтрият..

13

Анонимен

преди 1 година

А ПП кога подложиха предните промени на дебат, а?

12

Кире

преди 1 година

Защото бързат. Избори идват и не могат да си позволят да не са в упралението. Ангажименти са поемали и комисионни са взимали. Ако не върнат сега услугата, някои много ще си изпатят.

11

Анонимен

преди 1 година

Изобщо творчеството на закониу нас само по себе си съставлява едно мащабно правонарушение.

10

Анонимен

преди 1 година

Гледаха от ПП, които постъпиха така предния път, затова.

9

Анонимен

преди 1 година

Защото предния път Радев по нощите по заповед на Путин ходи да одобрява въвеждането на машините на Мадуро, след това на изборите Киро и Асен нагло се охилиха и заявиха - "очаквайте изненади на изборите!" и така с машините спечелиха вота, без машини не влизат в парламента аз лично нито познавам нито съм чувал някой да гласува за тях.

8

Анонимен

преди 1 година

Грамотната тълпа от *** направи много повече за година, отколкото всичките нагли прости дебелаци за последните 30 години. Но неграмотното мнозинство така и не можа да го проумее. Поне като знаете, че сте глупави, не се дръжте нападателно.

7

До 8

преди 1 година

Машините позволяват двойна проверка на резултатите - автоматично и ръчно броене. Пестят работа, намаляват грешките и пречат на фалшификациите. Елиминират възможността някой гнусен депесар да отмъкне физически чувала с бюлетини, както се случи вече. А пречат на купения вот, защото онези, които си продават гласа, обикновено не могат да четат, и достъпът до машините им е много по-труден.

6

Анонимен

преди 1 година

Веднага скочиха на амбразурата троловете на Т.ик.воний и Ши.ши да бранят купуването на шведски гласове. Друга причина да има хартиени бюлетини няма.

5

Анонимен

преди 1 година

Защото са МУТРИ и МАФИОТИ!

4

Samo minavam

преди 1 година

Защото Бонговците в гетата са два милиона. Ще купуват и това им дава легитимност.

3

Ха ха ха

преди 1 година

Много точно!!!!! Днес още колко такива ще изпълзят????

2

Анонимен

преди 1 година

А когато вие гадове го променихте на разпети петък без да ви е еня за мнението ни беше ОК а?!***, долни мишки!