10

Ламята

преди 1 година

Киром Кокорчо и Тиквата продължават да грабят, докато се правят че се карат!!!

9

инвеститор

преди 1 година

Добива на мрамор не е замърсяващо производство. Не е ясно за какво протестират хората. Инвестиция във нещо друго като например във офиси на Айти компания в някое забутано село също не е лоша идея, но за това се иска да има млади , квалифицирани хора в това село.

8

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

ОВОСа не струва и хартията на която е написан. Разни мухлясали инженерчета по канцелариите на 800 лв. заплата ще напишат, че може и складиране на ядрено гориво.

7

До www

преди 1 година

Гъде видя "промишленост", хайде "селското стопанство" в този регион ще загине, но коя е тази промишленост, която ще се развие? Същата ли ще е като тази с износа на сурова дървесина или златоносна руда... Изглежда имаме много разминаващи се представи за "промишленост" - строителството, търговията, услугите ... не са промишленост!

6

Анонимен

преди 1 година

когато тая територия се завоюва от някой друг и бай балгар великия връзкарски лаянар няма право да управлява тогава хората може да започнат и да живеятг добре. хората, не великите български лаяна връзкарски

5

Умници :)

преди 1 година

Коментарите са брилянтни, чак човек да се зачуди, дали не е в спортен сайт. Когато за 35 години концесия, държавата получава 20 хиляди на година, във времена на инфлация и ще бъде глобена, защото кариерата е на територията на натура 2000, може би с повече пари, но за сметка на това народни, е странно, как има граждани, различни от концесионера, които не виждат проблем в това.

4

www

преди 1 година

Българина работа не иска. Не ще промишленост - екологията, не ще селско стопанство, че много работа, иска само държавата да му дава пари, помощи, пенсии, и да мрънкаме безспир!

3

Анонимен

преди 1 година

после ще ми се домъкнат в софия да търсят работа че при тях нямало.

2

анонимен

преди 1 година

Какво се чудите, общинарите и сега екоспециалистите ще напълнят гушите. Кога са се съобразявали с нас за нещо. Взема се решение за нещо горе съвпадащо случайно с вашето мнение и Вие си мислите, че е заради протеста, подписката,,,, наивници

1

Анонимен

преди 1 година

Не схващам какъв е проблема - Хем имате работни места , хем е частна фирма ( както искахте , за да сте капиталисти ) , хем работата Ви е до в къщи , хем пък сте недоволни ! Мраморни кариери има и в други държави пък не мрънкат ! На Вас май никой не може да Ви угоди - Ни държава , ни частник ?!