47

Анонимен

преди 1 година

До София - зелена зонаВземи най-новата кола и ми кажи че не замърсява и не смърди. Това младото поколение е толкова податливо на манипулация, тури му едно дисплейче и не можеш да го убедиш в противното.

46

Х417

преди 1 година

София е на дъното на паницата образувана от планини около нея, няма как да проветриш паница отгоре духайки над нея , НО ако пробиеш отвори на 2 или 3 от стените на паницата и най-слабия вятър ще образува поне лек вихър. Това може лесно да се изчисли къде да са тунелите, ама тая кметица неможе да се научи да измие улиците дори- това и е много сложно на нея.

45

София - зелена зона

преди 1 година

Част от решението е цяла София да стане зелена зона. Пълно е с гълъбарници на колела които замърсяват въздуха. Разширение на зелената зона/ градска винетка донякъде ще реши проблема.

44

Убиват Българи

преди 1 година

В България съществува отдел за "Инквизиция" през 21-ви век!

43

Анонимен

преди 1 година

тия от перник пак са махали катализатори на дизеларки.

42

Анонимен

преди 1 година

Тя София е опасна за здравето ни

41

Ганчо

преди 1 година

Забелязал съм, че като има гъста мъгла и настъпя яко БМВто на светофара облака сажди, който обикновено остава зад мен вместо да се изпари нагоре попива в мъглата и остава на светофара. Малко е гадно като спра на следващия светофар и там са останали саждите на някой колега и затова съм се научил да затварям клапите на духалките да не влиза в колата, че ще се издушим. Гадна работа са тия мъгли ей

40

ПенЦионер

преди 1 година

Намерих една стара Дървена Дограма оставена до Кофите - Взех я, има няколко Пласта Оловна Боя, като я Горя е Доста химическа Миризмата, ама в Къщата е Топло! а тия с Панелките около мене, хем са у Панелен Фризер на Студено, хем Дишат Оловните Частици!!

39

Анонимен

преди 1 година

Няма българи няма и опасност за здравето!

38

Хмм...

преди 1 година

Въздухът в БГ територията е опасен за здравето от десетилетия назад, стига пропаганда и манипулация!

37

Кики и Коко

преди 1 година

България - Зелена и Бедна, Плана за Възстановяване е ИзПълнен!

36

Анонимен

преди 1 година

Преди военнопрестъпникът Пууутлер да нападне свободна Украйна, бензинът беше 2.18 литъра

35

Реджеп

преди 1 година

Найлони,кашони,шишета,стари маратонки и джапанки вдигат яка жега!

34

Анонимен

преди 1 година

Новата пропаганда,по планините що има мъгли?Аре стига с тези промивки,преди хората се топлеха на дърва,въглища и нафтови печки.Оревахте орталъка,що не кажете,че се храним с Менделеевата таблица.Деца са вече с висок холестерол.

33

Анонимен

преди 1 година

"Въздухът днес в Сф е опасен за здравето"...... Ама казвайте ги тия неща в 5:30 ч. - да не тичат хората за здраве навънка

32

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е, че бензинът падна с левче и сложихме "ред" в хаоса! Нъл тъй, дрОгаре?

31

Hoqsan

преди 1 година

Малко трети коментар, но реално какво става, всеки си взима дизел от 2 литра нагоре и първата му работа е да изключи/премахне EGR и DPF, да се била "отпушила" колата....

30

Анонимен

преди 1 година

До До 17Ми аз като гледам от запада идват всичките зелени мерки, значи май са имали този проблема преди нас, ама то нали знаете, щом е запад всичкото му е "ПО-ХУБАВО"

29

Муахаха

преди 1 година

Не е Бе - това е КОВИД, не е Горенето на Гуми от Студ и Икономическа БезИзходица!

28

Анонимен

преди 1 година

И да цъкате минуси, това е истината, нито електричките са зелени, нито печките са този основен замърсител. КОЛИТЕ, ама до като не си отворите прозорците и не покарате малко за да подишате в трафика няма да го осъзнаете. Направете си експеримент, само за вас. Карайте на отворен прозорец на автомобила с 40 км в задръстване, ще ви се прииска да си запалите печка.