36

Skunk

преди 1 година

До 34:невеж си. Има Регистър Единство. Какво общо има това.

35

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, ама айде да не прекаляваме за това с врачките. Проблемът с врачките е само в това, че пращат доброволците, че даже и полицаите ту на една, ту на друга страна да търсят и с това пречат на работата им. Иначе няма нищо необичайно човек в такъв момент да търси дори и врачки и да се хваща за сламка, не можем да го обвиняваме генерално за това. Но все пак нека врачките сами да ходят да си проверяват предположенията, а не да пречат на другите да търсят!

34

Тоз

преди 1 година

Преди няколко дни нямаше ли малко по-друга версия?

33

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е, на базата на какви данни / показатели се прави една психоекспертиза и се определя дали един човек е психично болен или здрав?? И дали психиатрите са сигурни в преценките си. Или това е поредният безграничен източник за манипулации и....облагодетелстване на бялата мафия.

32

Анонимен

преди 1 година

Я, Иван Савов бил 100% сигурен,че детето е отвлечено..А, къде беше този Савов преди една седмица, да каже същото. Защо хиляди доброволци обикаляха горите по акъла на бащата?Защо никой от криминалистите не се сети да каже, че може малкия да е отвлечен?Да очакваме ли, след още една седмица,криминалистите да предположат, че има вероятност, бащата да е убил сина си?Аман от калпава полиция.

31

анонимен

преди 1 година

До ППя и на тебе една психо експертиза да ти направят

30

Държавата е у канала

преди 1 година

А сега да видим дали случайно не е упълномощил някой, защото извънземните му били казали, да се разпорежда с банковите сметки на някой друг, без значение в кой град. Нотариално заверено пълномощно си е нотариално заверено пълномощно, от банката само звънят в нотариалната кантора, независимо в кой град е, да проверят дали наистина има пълномощно и точно за какви права е. Е да де, ама като нотариусът е халтав и врачките го наставляват???

29

Анонимен

преди 1 година

Полиграфското изследване по принцип е неточно.

28

Държавата е у канала

преди 1 година

Какъв е редът за отнемане на права на нотариус и защо още не е поискано от прокуратурата? Човекът е куку, вярва на врачки, ама изповядва сделки и не само. Обявява завещания и то не по район. В смисъл - ако аз от София му занеса саморъчно завещание, че някое починало лице с милиони активи ми ги е завещало, мога да обявя това саморъчно завещание при него в Брезник. Нищо, че активите са имоти на пъпа на София и по морето. Същото е с нотариално заверените пълномощни - не са по район

27

Системата

преди 1 година

На всички нотариуси врачките им казват къде да крадат. На Рашко така са му намерили 20 имота.

26

До 28

преди 1 година

Ако е бил с всичкия си преди това, няма да го отведе в гората и да го пусне.

25

Ами логично говори

преди 1 година

А, добро утро! Самият факт , че нотариус се занимава с врачки говори много. Какво става сега с изповяданите от него сделки? Всеки документ, който е подписал, всяко пълномощно може да бъде съборено. Човекът е л.уд, какъв полиграф? А "будното" гражданско общество, което хукна да търси по заръка на врачки са си банда глуповати кокошчици. Детето не вярвам да е отвлечено защото няма за какво. Бащата е намерил начин да се отърве от растящо бреме. Майката се е измъкнала, тате не е могъл

24

Анонимен

преди 1 година

До Ми - И, какво като са ги проверявали? Щом нямат вина, не виждам какво ще им пречи. Психясал баща.......Да те видя теб, ако, да не дава господ, ти изчезне детето, как няма да си психясал.

23

то и ние

преди 1 година

ама полицият си драпа*****

22

Рони

преди 1 година

Детето е в нечия къща, примамено и държано насила от откачалка. Да проверяват в жилищата самотно живеещи психопати и странни хора. Навън няма как да е, търсете в къща в района изчезване. В България такива случая не са чести, но мисля, че сега не е замесен близък или роднина, а случаен иззрод. В САЩ и в Русия има много такива случаи.

21

Анонимен

преди 1 година

Дано хлапето да е живичко и да е добре.

20

Хептем

преди 1 година

Цяла седмица грешки. Другата ще са повече.

19

1001

преди 1 година

Всичко, което се пишеше от хората в социалните мрежи, се повтори от странични по случая криминалисти.

18

Бъдете хора!

преди 1 година

Следя случая и се питам как обикновени хора като мен съдят бащата? Ние не сме специалисти, не сме обучени да разпознаваме реакциите на човек в отчаяно състояние. Не знам кой е замесен и кой не е, надявам се да има щастлива развръзка, но никога не бих си позволила да соча с пръст когото и да било за толкова сериозно нещо, без да имам основание. Спомнете си Съвестин и как майка му и баща му (в еднаква ситуация) реагираха по коренно различен начин. Хората са различни, не съдете прибързано!

17

Анонимен

преди 1 година

Моля се само не го е отвлякъл някой пcихопат като оня от другата статия с кучето! Ако някой от роднините го отвлякъл повече ще има шанс да е живо и да е добре.