63

Готин

преди 1 година

На въпросът: "Слагат ли твърде много вода в сирената у нас?" Отговора е ясен: Слагат твърде много сирене във водата!!!

62

Анонимен

преди 1 година

До 58 ПРОБЛЕМА НА БАБХ Е . . . . . . . . . . . . . . . . А някой питал ли се е, защо няма български продукти в чужбина? Прочети още веднъж заглавието!

61

Ти

преди 1 година

Сами си правим този продукт, а и много други. Доверие в българското е нула. България е голяма нула, която си отива.

60

Анонимен

преди 1 година

А колко трябва да е водното съдържание?

59

Михаил

преди 1 година

Това не ме интересува. Не употребявам много отдавна продукт с надпис сирене, произведен в България. Нито кашкавал. Харесвам френски, холандски, италиански и немски сирена, защото са няколко пъти по-качествени от нашето ,,сирене''.

58

gg

преди 1 година

къде е тази таблица? скрихте ли я вече?

57

дайте ход на делото

преди 1 година

Сирената в България с водно охлаждане ли е?

56

Анонимен

преди 1 година

Ааааа и други работи слагат не е само водата.

55

СМЕШНО -НО ФАКТ

преди 1 година

СИРЕНАТА В БЪЛГАРИЯ СА ПЛОД НА "АДИТИВНИ ИГРИ" В ПРОИЗВОДСТВОТО ----А МЛЯКОТО Е САМО ЗА ОЦВЕТИТЕЛ!!!/... /АДИТИВИТЕ са само --технологични добавки за производството/

54

ПРОБЛЕМА НА БАБХ Е:

преди 1 година

..ЧЕ НЯМА НЕОБХОДИМАТА "ЛАБОРАТОРНА МЕТОДИКА" ---ЗА ДА УСТАНОВЯВА ФАЛШИВИТЕ ДОБАВКИ В СИРЕНАТА И КАШКАВАЛИТЕ!......ВСЕ ОЩЕ СЕ РАБОТИ ПО ИЗИСКВАНИЯТА НА БДС , КОИТО СА СТАРИ , НЕДОСТАТЪЧНИ И ДОПУСКАТ ДАЛАВЕРИ С КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТА---И ОТ ТАМ , ОГРАБВАНЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!

53

за 58

преди 1 година

Това че се маже -показва че не е узряло или има повече лецитин или мас...млечното масло определено липсва!Ако ви хруска в устата --показва че калциевия двухлорид му е в повече и обикновенно има металически вкус.Ако ви ви лепне по зъбите ---тогава суроватката /добавяна за белтък/ е в повече!ВСИЧКО ТОВА СА "АДИТИВИТЕ" В ПРОИЗВОДСТВОТО НА СИРЕНЕТО!

52

Анонимен

преди 1 година

До ан0нимен(майтап бе) - Не знам какво слагат, но от известно време не мога да хапна кисело мляко. Има някакъв особен вкус ли, аромат ли, все едно тебешир са му сложили или вар. Може и аз да съм повреден. А сирената са ужасни, меки, мажат се, като ги рендосваш, нищо общо със сиренето, което правеше баба. БДС беше добре, не знам има ли го сега и някой спазва ли го?

51

Попето

преди 1 година

За бога братя не купувайте

50

ан0нимен(майтап бе)

преди 1 година

ГОЛЕМИЯТ въпрос е слагат ли мляко в сиренето мандраджиите?

49

Анонимен

преди 1 година

Като погледнеш антропологичния антлиц на сегашния българин си мислиш, водата е малко!

48

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде в "цивилизования" свят храните са фалшиви. На запад е още по зле от България. В Англия и в САЩ храната е много зле. В Италия и Германия е малко по добре, има и хубави храни но са скъпи. България е средна работа. Долу горе същото като в Германия само дето асортимента е по малък. Тука пак сме добре засега щото внасяме от Турция и Гърция. Иначе ще умрем от глад ако разчитаме само на нашето "производство".

47

Анонимен

преди 1 година

То въпросът е слагат ли достатъчно сирене у "сиренето"...

46

Анонимен

преди 1 година

Kато е вода, поне пречистена ли е? Съмнявам се!

45

Анонимен

преди 1 година

На #Елена# е като едно време по бдс добро е и си го продават в малки тенекиени кутии узряло и във вода и не се рони нито смалява добро е от 500гр но е 18лв кг

44

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименГрозно е, ама я излез на улицата и виж кви са хората, виж на летищата какви са гастербайтерите (анцуг фешъни).. т'ва само на външен вид, а вътре, в главата... всеки гледа да направи някъв золум, няква шашма да изкара 5лв и не го такова за нищо....