На въпросът: "Слагат ли твърде много вода в сирената у нас?" Отговора е ясен: Слагат твърде много сирене във водата!!!
До 58 ПРОБЛЕМА НА БАБХ Е . . . . . . . . . . . . . . . . А някой питал ли се е, защо няма български продукти в чужбина? Прочети още веднъж заглавието!
Сами си правим този продукт, а и много други. Доверие в българското е нула. България е голяма нула, която си отива.
Това не ме интересува. Не употребявам много отдавна продукт с надпис сирене, произведен в България. Нито кашкавал. Харесвам френски, холандски, италиански и немски сирена, защото са няколко пъти по-качествени от нашето ,,сирене''.
СИРЕНАТА В БЪЛГАРИЯ СА ПЛОД НА "АДИТИВНИ ИГРИ" В ПРОИЗВОДСТВОТО ----А МЛЯКОТО Е САМО ЗА ОЦВЕТИТЕЛ!!!/... /АДИТИВИТЕ са само --технологични добавки за производството/
..ЧЕ НЯМА НЕОБХОДИМАТА "ЛАБОРАТОРНА МЕТОДИКА" ---ЗА ДА УСТАНОВЯВА ФАЛШИВИТЕ ДОБАВКИ В СИРЕНАТА И КАШКАВАЛИТЕ!......ВСЕ ОЩЕ СЕ РАБОТИ ПО ИЗИСКВАНИЯТА НА БДС , КОИТО СА СТАРИ , НЕДОСТАТЪЧНИ И ДОПУСКАТ ДАЛАВЕРИ С КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТА---И ОТ ТАМ , ОГРАБВАНЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!
Това че се маже -показва че не е узряло или има повече лецитин или мас...млечното масло определено липсва!Ако ви хруска в устата --показва че калциевия двухлорид му е в повече и обикновенно има металически вкус.Ако ви ви лепне по зъбите ---тогава суроватката /добавяна за белтък/ е в повече!ВСИЧКО ТОВА СА "АДИТИВИТЕ" В ПРОИЗВОДСТВОТО НА СИРЕНЕТО!
До ан0нимен(майтап бе) - Не знам какво слагат, но от известно време не мога да хапна кисело мляко. Има някакъв особен вкус ли, аромат ли, все едно тебешир са му сложили или вар. Може и аз да съм повреден. А сирената са ужасни, меки, мажат се, като ги рендосваш, нищо общо със сиренето, което правеше баба. БДС беше добре, не знам има ли го сега и някой спазва ли го?
Навсякъде в "цивилизования" свят храните са фалшиви. На запад е още по зле от България. В Англия и в САЩ храната е много зле. В Италия и Германия е малко по добре, има и хубави храни но са скъпи. България е средна работа. Долу горе същото като в Германия само дето асортимента е по малък. Тука пак сме добре засега щото внасяме от Турция и Гърция. Иначе ще умрем от глад ако разчитаме само на нашето "производство".
На #Елена# е като едно време по бдс добро е и си го продават в малки тенекиени кутии узряло и във вода и не се рони нито смалява добро е от 500гр но е 18лв кг
До АнонименГрозно е, ама я излез на улицата и виж кви са хората, виж на летищата какви са гастербайтерите (анцуг фешъни).. т'ва само на външен вид, а вътре, в главата... всеки гледа да направи някъв золум, няква шашма да изкара 5лв и не го такова за нищо....
Слагат ли твърде много вода в сирената у нас?