15

Алекс

преди 1 година

България изнася ток.За каква криза говори този?Повтаря опорки без да мисли.

14

Анонимен

преди 1 година

ДА ВИ РЪГАМ В ПОЛИТИЦИТЕ !!! НЕ СТАВАТЕ ДОРИ ЗА КУЧЕШКА ХРАНА !!! НЕ НИ ТРЯБВА НИ НАРОДНО СЪБРАНИЕ, НИТО ПРЕЗИДЕНТ !!! БАДЕВА ЯДЕТЕ ХЛЯБА НА НАРОДА !!!

13

ХаХаХаАААААААААА

преди 1 година

Смешници!

12

Анонимен

преди 1 година

Патерици и фурнаджийски лопати.

11

Реалист

преди 1 година

Първо, ГЕРБ изобщо не се настискат за властта. Ще бъде тежка зима, и Превратаджията Радев трябва сам да си изсърба попарата, която натвори с Харвардските измамници! С Кирчо и Кокорчо ще се занимае Прокуратурата и Съда! Доказателства бол! Борисов ще подкрепи мандат на проекта на Радев за да пре'бе БСП , и ПП-тата...! ДБ-ата сами ще оттекат ,а Янев остава единственият проект на Радев,да се задържи в политиката! Иначе ,както казва Черепът, ще го превърнат в обикновен Фигурант!

10

Анонимен

преди 1 година

Майтапчии ганусари кога ви почерняха задниците ? Така си намалихте консумацията тази вечер в София че чак половин София остана без захранване .. Аман от Екеперти които ток не ги е бил , учили недоучили затова срутиха Енергийната ситема на България със тенденция да ни върнат във пещерите при първобитните от преди 2000 г ((( Липсата на законно притежване на калашници от народа в последните 32 г си казва думата за положението във което се намираме сега ..

9

US марионетки

преди 1 година

Янев - американският слуга, изпълни поръчката на американското разузнаване и с една реплика за "СВО" подлъга 5% от гласоподавателите, които иначе щяха да гласуват за Възраждане, и за награда на своите подмамени избиратели подкрепи решението за официално изпращане на оръжие, което пък от своя страна беше единствената причина за съществуването на яловия марионетен парламент.

8

Анонимен

преди 1 година

Все повтарям, два зелени чорапа в политиката са много.

7

Аноним

преди 1 година

Не забравяйте кой създаде възхода.По хронология - зеления чорап го назначи за МП ---и ако не беше репликата " мой министър в моЙто правителство, СЯ никога нямаше да вземе 4 %....иначе казано президентска партия

6

Анонимен

преди 1 година

Български възход да им покажат изхода и сбогом.Такива формацийки винаги са били излишни.

5

Hamid

преди 1 година

човек с "принципи", предлага се на всеки....

4

Анонимен

преди 1 година

Индивидът янев го чака трибунал за въвеждането на фашистките сертификати!

3

Анонимен

преди 1 година

Що, бе? Нали произвеждаме повече, та и продаваме?

2

С други думи

преди 1 година

Дупим се във всички посоки.

1

Оффффффф!

преди 1 година

Поредният позитивно бърборещ льольо.