22

грешка на властите

преди 1 година

Новая газета беше редактирана от изявени стари приятели на лублянките. никога не е прекалявала с анти-путински изяви.

21

КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА?

преди 1 година

"Новая газета" БЕШЕ УЖ ОБЕКТИВНО- ПРОПУТИНСКА. СТРАШНО ИНТЕЛИГЕНТНИ ЖУРНАЛИСТИ ПИШЕХА В НЕЯ ...... . ИБ......И ЛУДИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕРБЕРИ.

20

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на всеки политик, който пропагандира война, да му сипват добавка в питието ! Какъв хубав живот ще настане на Земята ! Путин и мафията му в лудницата и в затвора ! Свобода за Русия ! Независимост за Украйна !

19

Анонимен

преди 1 година

Голям праз. Бугарското правителство защо спря редица руски сайтове? Защо тези сайтове се отварят с френско IP, а с булгаpиcтанско не се отварят? Айcиkтepикс!

18

Е ракетата в Полша?

преди 1 година

Къде изчезнаха новините за украинската ракета, която уби двама човека в Полша? Имаше два дена русофобско тумба-лумба докато можеше все още да се твърди че ракетата е руска. А когато вече не може да се отрече, че е украинска (и то дефектна) - пълно затъмнение.

17

до Дончо

преди 1 година

Сигурно визираш себе си. Откажи се от 4 000 месечно и започни за работиш нещо полезно за обществото.

16

Popa ot razgrad

преди 1 година

Новият адрес е novayagazeta.eu

15

Явно с истинска

преди 1 година

Явно с истинска демокрация срещу краварска демокрация - не става!

14

Чужд агент.

преди 1 година

"Новая газета" е опозиционна руска медия. В краварника пък спряха RT. Ta какво странно има?

13

Дончо

преди 1 година

И у нас трябва да забранят всички медии, които се финансират от вън.

12

Моля моля ...

преди 1 година

То у нас от откога спряха руските телевизии. И никаква пропаганда няма по нашите медии. Ама тръгнахме Русия да оправяме.

11

хаха

преди 1 година

Както са писали по-долу, в Украйна закриха партии, медии, арестуваха всички, които не бяха съгласни с линията на зеления наркоман, НО затова и дума не написахте. Убиха един от първите преговарящи след срещата в Беларус с мотив, че бил прекалено разговорлив с руснаците. Сега вдигате врява за някакъв сайт в Русия.

10

Факт

преди 1 година

Русия всичко гледа от запада където в момента има жестока цензура и забрани не виждани и в ссср.

9

Фердо

преди 1 година

Всеки вижда в тази информация това, което иска да види! Англосаксите забраняват руските медии там, защото водели пропаганда в полза на Русия, рашките забраняват прозападни руски медии, защото водят пропаганда в полза на запада. И едните и другите потъпкват правото на свободен достъп на информация.

8

Анонимен

преди 1 година

ЗА ДА ИМА МИР, ПУТИНОФИЛИТЕ В СИБИР !!!

7

Анонимен

преди 1 година

за 20 години Путин превърна Русия в СРЕДНОВЕКОВНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ

6

Анонимен

преди 1 година

Руснаците имат лесен начин да обявят медия за чужд агент. Човек от руското посолство например в Испания превежда на медията в Русия 50 евро. Финансовите служби проследяват превода и обявяват, че въпросната медия получава пари от чужбина.

5

Закъсняли са

преди 1 година

В съседна Украйна всякаква опиозиция беше изкоренена още преди години. Обаче това бях демократични процедури! Защото Укрите са бели и пухкави демократи. И разбира се никой на запад не видя и не чу!

4

В състояние на война

преди 1 година

не може да се толерират медии финансирани отвън. От вражески настроени държави или организации. Такава беше Новая Газета и закономерно си я спряха.

3

До 2

преди 1 година

ББС говорела истината! Хахаха