38

Алекс

преди 1 година

Фалитът наближава.Като огладнеете,не само ще си представите,ами ще лазите и молите за преговори.

37

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Лавров на преговорите в Анкара..."Русия не е нападала Украйна"? Искали да си преговарят със САЩ , но без участието на Украйна? Такава безмерна наглост са способни само от Кремъл! Щатите да накарали Киев да "преговаря"? Киев отдавна е казал своята дума за преговорите ... колкото и тези да се правят на "не разбрали"! Махат всичките окупатори от Украинските земи, плащат за всичките престъпления които сътвориха, и съд за военно-престъпниците! Този също влиза в списъка! Останалото е ...Груз -200!

36

Хоп

преди 1 година

Днес бяха отказани годишната индексация на пенсиите на руските пенсионери. За справка сумата е равна на ракетите изстреляни днес. Т.е. за по-умните русофили, днес стреляме ракети, една година бедни пенсионери... Това е то, лош запад

35

Надупена Недоклатена

преди 1 година

Песков Аз мога да си представя как ще измрете от глад даже тавариш Дзипин му е през оная работа за вас той си потрива хитро рачички за Сибир

34

Елон Фръц от Елхово

преди 1 година

Тук някои хора говорят от името на Украйна, други от името на Русия.Никой от името на България, затова ще ви плескат със скротум в Европа, щото гледате другите, а не себе си. 30 години преход имате овци такива, хората през това време пуснаха интернет и се канят да ходят на Марс.

33

Кремавите тролове

преди 1 година

Само да каже , че на всеки му идва времето. На тези ,които се радват на хорското нещастие идва първо! На тях, техните животи и техните ценни неща... Продължавайте да се радвате на пътя, началника гледа ...

32

Off

преди 1 година

Колко безнадеждно е положението, тероризираме мирни граждани, нямат ток, топлина и т.н.. Много *** трябва да си ако си мислиш,ч е тези хора някога ще те харесат, симпатизират. С всяка една ракети печелят украински симпатизанти... Крайният резултат е ясен, само не се знае кога

31

123

преди 1 година

До Сашев. Червената армия я видяхме, от "за 3 дена в Киев" до " дай да бягаме с 200 от Херсон"

30

Сашев

преди 1 година

До 123Ще го пиша докато тъпите ви нациски кратуни не го проумеят,ако не ще ги разбием ще ви пратим при вашия лидер Адолф Хитлер,който като влезе Червена армия в Берлин си пръсна тиквата.Истината боли нали.

29

123

преди 1 година

До Сашев. Напишиго още 100 пъти. Може и да изкараш малко копейки

28

Сашев

преди 1 година

До До БобиПо законите на международното право,е незаконно да си нацист,да разпространяваш нациската идеология,да носиш нациски символи и да членуваш в нациски организации.

27

123

преди 1 година

До Боби. Аре поспри с тъпите опорки за 8 години обстрелване на Донбас. Вземи намери в Гугъл снимки на Луганск примерно от 2020та , и после намери но Мариупол от 4.2022 и направи разликата. В Лугански няма никви поражения от артилерия или ракети , а в Мариупол няма здрава сграда. Луганск след 8 години "бомбандиране", му няма нищо , а Мариупол след 2 месеца "асвабаждаване" е сринат със земята. Не че очаквам да го направиш щото не те интересува, за тебе важно е кво ти казват от канал Пьервий.

26

Сашев

преди 1 година

По законите на международното право,е незаконно да си нацист,да разпространяваш нациската идеология,да носиш нациски символи и да членуваш в нациски организации.

25

Анонимен

преди 1 година

Преговорите са част от военната стратегия, защо да не изпращат...

24

Анонимен

преди 1 година

Зеленски многократно призоваваше за лична среща с Путин --- само през решетка...

23

Анонимен

преди 1 година

Като не можете да си представите преговори от чий зор само пращате емисари при Зеленски да го натискат за преговори? ***.

22

Анонимен

преди 1 година

"Когато украинската армия влезе в Крим напролет" -- коя година ще е тази пролет? -- 2050 ? Украйна е напът да обяви фалит, от ес трябва да започнат да ги хранят безплатно.

21

Анонимен

преди 1 година

"Украинският президент Володимир Зеленски настоява, че преговорите с Москва са възможни само след като всички руски войски напуснат напълно окупираните територии." -- че то тогава за какво ще преговарят ? истински комик ...

20

Анонимен

преди 1 година

Е ще си представите капитулация.

19

Активист БСП(к)

преди 1 година

Когато украинската армия влезе в Крим напролет, тогава много бързо ще си преставите преговорите и дори ще ги молите да не влизат и в Москва!!