86

Анонимен

преди 1 година

ВЪПРЕКИ ЦЕНЗУРАТА, ИСТИНАТА ЗА УКРАИНСКИТЕ ЗВЕРСТВА ЗА ТОРМАЗА И ИЗБИВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕ ПРОБИВА ЗАПАДНАТА ДЕЗИНФОРМАЦИОННА ПЕЛЕНА...

85

Анонимен

преди 1 година

не е далеч деня, в който истината за украинските издевателства на собствения им народ ще станат известни на света, който ще се срамува, че е подкрепял режима на зеленски.

84

Анонимен

преди 1 година

Ленин и Сталин са направили истинската държавна измяна, създавайки Украинската съветска социалистическа република. ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81. А укрите направо ги разстрелват. Показно. Факт от миналия ден.

82

Ето как

преди 1 година

Украинските сили за сигурност разстреляха 39 проруски активисти в Херсон. Телата им не са предадени на роднините им и се планира да бъдат използвани в инсценирани сцени, за които се твърди, че свидетелстват за руски военни престъпления. Други 74 души са отведени в неизвестна посока.

81

Анонимен

преди 1 година

Както в Буча.

80

Укронацизъм

преди 1 година

Напредват украинците в демократизацията си. Учат се и от Хитлер и от Сталин. А статията е за това, за да ги харесаме и ние техните репресии. Каквото направят украинците все трябва да се казва, че е добро и правилно. Така е по евроатлантически. Да си припомним например, че лидер на проруската опозиция в украинският парламент беше арестуван и разменен като военнопленник. Те това е демокрация по укронацистки.

79

Анонимен

преди 1 година

А на предателите в Русия им викате борци за демокрация.

78

Анонимен

преди 1 година

"благодари Яровая в средата на октомври на Тамбовска област за помощта за възстановяване на топлоподаването към училището." Ако някои не знае Тамбовска област е в Руската федерация ! Така , че напълно е ясно кои помага , а кои минава с тоягата. Укропитеци свършени : значи краварското мучене може да се изучава , а руският език не?

77

Дааа

преди 1 година

Така тряба и при нас.Учители,ректори и тем подобни номенклатурни агенти са в изоблие в България.Украйна поне веднъж за винаги ще се отърве от руските продажници.И ние ще се отървем но малко по-трудно.

76

Ужхород

преди 1 година

Украйна наказва предателите, като им излъчва всяка вечер изявленията, облечени в зелена тениска.

75

Климбо

преди 1 година

A как България наказва такива като Й.Цонев..и сие?????

74

Анонимен

преди 1 година

Ей, яко са нагазили форума русоробите. Ама много т*пи коментари бе! Явно хонорарите спаднаха и по-умните тролеи вече не се хабят.

73

$$$??? провалил

преди 1 година

Нали се бият в гърдите че са демократи.НО КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ВОДЕНО ОТ НАРКОМАН И ПОДДРЪЖНИЦИ НА ФАШИЗМА.Знаем какво е фашизма,така че нищо добро няма да получат хората които не са съгласни с тази фашитска диктатура.Зеленски изби цялата опозиция това показва как ще процедира. Бог да е на помощ на тези които са против този режим.

72

Анонимен

преди 1 година

Във фашистка Русия подобни предатели щяха да бъдат убити и с доживотен затвор.

71

Анонимен

преди 1 година

А Шефа на частната руска военизирана групировка Вагнер - Евгений Пригожин, вече го кръстиха Евгени Кувалдата. Последното е разбиване на човешка глава с чук.Който е видял това нечовешко изпълнение на живо в мрежата,разбира какво дива.шко племе в мнозинството си са руснаците.

70

Тон

преди 1 година

Украйнци авантаджийте на Европа, а наглостта им не познава граници!

69

Анонимен

преди 1 година

И продължават да държат чужденци фашисти начело на Украйна.

68

Анонимен

преди 1 година

Пуснете си филма "Солнцепек" и ще разберете как.

67

Анонимен

преди 1 година

"Какво става, Украйна 51-ия щат на САЩ ли е, та се харчат милиарди долари за нея? И каква позиция в този случай заема украинският президент Зеленски в нашето правителство?" - пита US сенаторката Марджъри Тейлър Грийн