12

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се има предвид, че никъде по света освен във Венецуела няма машинно гласуване.

11

Анонимен

преди 1 година

Краят на фалшификациите с флашките е близо!

10

Анонимен

преди 1 година

Идва дикатура на гербериата. Искат да си купят и фалшифицират местните избори. Кметовете са основата на герберското влияние. Кметът се избира мажоритарно и всеки купен или подменен глас е важен. Това е краят на честните, донякъде, избори. Остатъкът от честността на изборите се унищожава. Идеята им е, че е важно кой брои гласовете. Машината не можеш да я подкупиш, да я заплашиш, да и отнемеш дървата и общинските пари. Не става. Искат да си броят гласовете с мръсните си ръце.

9

Анонимен

преди 1 година

Как да се спасим от психопатите в политиката? Те са най-успешни в лъжите и манипулациите и политиката им харесва. Политиката им дава всичко, което желаят - пари, изнудване, дори да извършват убийства чрез политиката си и властта. Да вкарват в затвора, да изкарват от затвора своите побратими и да делят пари и власт с други психопати като тях в бизнеса.

8

Анонимен

преди 1 година

Тогава ще си понесете последствията.

7

Конунист

преди 1 година

БСП се спомина още лани .Да запалим свещ .

6

Eйgжънт Caйън Meйcън

преди 1 година

Пpegимcтвoтo нa мaшинитe зa rлacyвaнe т'poлoвe ceмnли, ce cъcтoи в тoвa, чe peзyлтaтът oт rлacyвaнeтo мoжe ga бъge npegвиgeн, npocлegeн, a ako e нeoбxogимo... ...и kopиrиpaн!

5

Анонимен

преди 1 година

С МАШИНИТЕ и с БЮЛЕТИНИТЕ БОЙКО ВИ БИЕ КАТА МАЧЕ У ДИРЕК,!РАДЕВ СЕ ГАВРИ С ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА БСП! ЙОТОВА ОБЕЩА ДА ГО ДЪРЖИ ИЗКЪСО НООО СРУЖБАТА Е...ВА МАЙКА НА ДРУЖБАТА И МНОГО ДРУГИ ДРУГАРИ Я ПОСЛЕДВАХА А СТАРИТЕ КОМУНИСТИТЕ СТАНАХА ЗВЕЗДИЧКИ НА НЕБЕТО!

4

Анонимен

преди 1 година

Е нали другарката Нинова на Пленума каза да си връщаме Хартиената БЮЛЕТИНА, че Бойко и с машините пак бие всички ни, поне пенсионерите да дойдат да Гласуват с Хартиената БЮЛЕТИНА

3

Анонимен

преди 1 година

Е то машините на Мадурото от Венецуела ги докарахте вие другаре бкп_бсп чрез другарката ИзбеГалева, Сега и връщането на хартия е пак по ваша инициатива театрото го играете доста слабо ,а иначе за 65% от народа няма да Гласуваме ако ще желязна да я направите БЮЛЕТИНАТА

2

Мишо процента

преди 1 година

Ръчно броене на бюлетини и протоколи на хартия, означава само едно - измама.

1

Анонимен

преди 1 година

Heмaт нyжga oт Magypkи, kaka имa no-roлeми!