12

Анонимен

преди 1 година

Все повече разходи и за какво? За да пускат безнаказано убийците на пътя ли? Който руши чужда собственост той да плаща, не е редно всички да плащат заради една част нарушители.

11

Хахахаха

преди 1 година

Аз имам три коли.... Един джип Mерцедес МL - студент на 21г. Едно Е60 гимназист на 16г. и дядовата жигулка на 49г. с 6купи от ретро паради дето седи в гаража и се кара по 1000км годишно.... Та да попитам докога ще търпим застрахователите да си прокарват лобистките закони?Нали се зове ГРАЖДАНСКА отговорност?Защо плащам за три коли като не мога да ги карам и трите наведнъж?!?Направете го като в ЕС-ГРАЖДАНИНА да си плаща за себе си а не за колите?Аз от 7г.имам Златен Талон-защо нямам отстъпка?;?

10

Анонимен

преди 1 година

а сезонни застраховки, кога? а като те блъснат, застрахователят да ти предоставя собствен автомобил, докато оправят щетата в техен сервиз, кога? както е в белите държави? а застраховател да съди община заради неизправен път, кога? въобще, какво получаваме срещу парите си? а

9

Анонимен

преди 1 година

докато не почнат да застраховат шофьорите, а не колите, ще е все тая. не колата прави катастрофата. преди години, имах малка кола на изплащане, със задължително каско. един се подпря отзад, хлътна леко задната врата/капак. самият продавач настояваше да се оправи в негов сервиз, направих го, защото ми беше все тая. на другата година, застрахователят вика: охх, тука много скъпа щета сте имали, какво правим? защото му излиза какво са платили по колата, а не вина или лична застраховка.

8

От хората

преди 1 година

От 50 год.съм шофьор и не слизам от колата.Да ме пази БОГ ,до сега не ми се е налагало да ползвам застраховка.Защо бе Господа,ще ми увеличавате застраховката, за онези *** на майка и татко децата които се друсат,пият и после бягат.Стига,защото тези,които правят този закон може да си идат,защото аз и хиляди други ги избираме,за да осигуряват на застрахователите печалби.

7

Анонимен 001

преди 1 година

Вместо да прави проверки на г-н Совов, смята уравнения защо цената въври надолу...и той е за спешна смяна...

6

До номер1

преди 1 година

Няма бонус-малус, само фaл0с за плебса от милите застрахователи!

5

Анонимен

преди 1 година

Е това се казва законен рекет!!!

4

Браво

преди 1 година

Като в Холандия всеки месец по 200 лева !Браво БОКО

3

Уууубряя

преди 1 година

Аман!Мутрите в таз к04ина нямат наяждаме!Аман!Ходете по избори вместо да грабнете коловете!

2

Анонимен

преди 1 година

просто няма да сключвам!

1

Анонимен

преди 1 година

нали щеше да има бонус-малус, не съм правил нарушение с години и плащам същото като тези дето ги глобяват всеки ден?