118

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

117

Н.Богоев

преди 1 година

Спора за хартиената бюлетина, трябва да се подложи на референдум за да разберем как искаме да гласуваме. Лично аз мисля, че машината е по-безпристрастна следователно и по-честна при избори, затова е за предпочитане, а ако има хора, които се затрудняват или страхуват от машините просто трябва да се обучат за да видят, че дяволът въобще не е толкова черен. Имам впечатлението, че политиците вместо да се погрижат и да подготвят хората за гласуване с машините допълнително плашат и всяват страх.

116

Петя

преди 1 година

Нищо ново под слънцето на България.Костовистите начело с Костов преди години така разбиха СДС. Лъжи,игрички,схемички

115

Анонимен

преди 1 година

Как да се спасим от психопатите в политиката? Те са най-успешни в лъжите и манипулациите и политиката им харесва. Политиката им дава всичко, което желаят - пари, изнудване, дори да извършват убийства чрез политиката си и властта. Да вкарват в затвора, да изкарват от затвора своите побратими и да делят пари и власт с други психопати като тях в бизнеса.

114

Анонимен

преди 1 година

Идва дикатура на гербериата. Искат да си купят и фалшифицират местните избори. Кметовете са основата на герберското влияние. Кметът се избира мажоритарно и всеки купен или подменен глас е важен. Това е краят на честните, донякъде, избори. Остатъкът от честността на изборите се унищожава. Идеята им е, че е важно кой брои гласовете. Машината не можеш да я подкупиш, да я заплашиш, да и отнемеш дървата и общинските пари. Не става. Искат да си броят гласовете с мръсните си ръце.

113

Анонимен

преди 1 година

Това ли е главният проблем на тая държава,как ще гласуваме?Тия головодници вече почват да дотягат!

112

Анонимен

преди 1 година

Време е Некъпаните умнокрасавци да бъдат пратени там където им е мястото в обора а техните водачи от продажните формацийки ДБ и ПП в небитието!

111

анонимен

преди 1 година

ДБ тотално се обезличиха. Превърнаха се в някаква странна притурка на ПП - пеят в един глас и нямат никакви различия по никакви въпроси. Тогава да се обединят и да станат ДБПП и съпредседателите им вече ще са четирима, от комичен към по-комичен до най-комичен.

110

Анонимен

преди 1 година

Никой не пречи на избирателите на ПП и ДБ да гласуват с машини, така че никой няма да им открадне гласовете. За всички останали - демократично право на избор.

109

Анонимен

преди 1 година

На слънчице поспали, на месечко попрели

108

Баба мара

преди 1 година

заминаваите за фронта да се биете срещу русия стига празни приказки хаиде да вивидим в деиствие до сега само просто-тии отиваме на избори 2023 г докатослучим на хора

107

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

От кАфя на кАдя и от дЕк на дЕк ще ни занимавате с мнението на тоз дебел шебек!?Поне се бръсне и парфюмира за разлика от приличащата на мравояд шоршпия.

106

Бай Вълчо от Хисара

преди 1 година

Ами да поставим въпроса да се гласува и с палец. Като на остров Тамбукту ! Що не?Който не може да се справи с машиното гласуване, този който не говори български или не може да събере 3 прости числа да копа тютюна.

105

Олимпий Панов

преди 1 година

Къв е тоя Мистър Бийн?

104

Теньо Гогов :

преди 1 година

"Трима-двама фенове все ще имаааааа"

103

Анонимен

преди 1 година

**Има проблем** с машините.Тиквата иска собствено **народно събрание** начело с куурвата ццигганката Десислава и Корна!!

102

Хан Крум

преди 1 година

Ха, ха, ха - вой във кочините на ДБ и ППедераси. Ми и ние ще правим протест против "Мадурките" ама сме си приготвили и бухалките, че да ви начукаме малко ум във продажните кратуни.

101

от село

преди 1 година

Като ще протестират на жълтите павета дано върнат някое откъртено ,че накрая ще ги довършат и дано не е толкова студено ,че пак ще опикаят чаршията на столицата ни . Успех на мадурковците ,дано се съберат поне колкото зяпачи на селски женски бой.

100

демократ

преди 1 година

Ще гласувам както си искам!Кеф ми с машина,кеф ми с хартия!От къде на къде някакви ПеПедераси ще ми казват как!?

99

Ралица

преди 1 година

А АЗ ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ СРЕЩУ РЕПРЕСИИТЕ НА *** СРЕЩУ НЕВИЖДАНАТА ИНФЛАЦИЯ СРЕЩУ НЕВИЖДАНИТЕ ЛЪЖИ НА *** СРЕЩУ СРУТЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ ТЕЗИ ЧЕРЕПИ ХВАНАЛИ СЕ КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА В МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ