41

истината

преди 1 година

Добра идея за отделянето на София, ама само родените в Сф да си останем, писна ми да заобикалям храчки по улиците.

40

ами

преди 1 година

откъде накъде някакви некадърници, от скоро в политиката ще поставят условия и ще диктуват кой с какво да гласува и ще заплашва с протести...алоо Кирчо това ли ти е демокрацията бе , *** некадърен, аз не желая някой да ми налага машини , искам да имам избор между хартия и машина

39

Разделението е сила

преди 1 година

От как Малин Злобакиев по поръчение на драгалевския си господар,окупира СУ,в Бг има само омраза.Иначе всеки се напълнил с цитатк.Десито с Томас Хоб(както вика на Хобс),Слави пелтека се заредил с цитати на Сенека,а генерал наполеонов комплекс,цитира Кенеди.Бойчето се озлобил много,а уж Христа прие.Няма оправяне тая криза.Да вземем да направим така-София я даваме на ПП и ДБ и да се отделят като РСМ.На ДПС давайте Шумен,Търговище ,Разград,Силистра,Кърджали да си правят държава.Останалото за Герб.

38

Съвет от дядо

преди 1 година

До Анонимен 47 Ти остави западната демокрация , а да видим какво ще правим с войната , че ни писна от нашественици.

37

Мъка

преди 1 година

До Василев 45 Никой не е..ва вече Руската федерация. Изритаха ги от всякъде.

36

Анонимен

преди 1 година

Нямам спомен да се е отбелязало в български медии, че в Германия ПОВТАРЯТ ИЗБОРИ, в Берлин например гласуват отново поради "куп нередности". Наскоро имаше избори в САЩ, още не са готови окончателните резултати, но за всички даже малко интересуващи се беше ясно в какви огромни мащаби е била манипилацията, отделно че там въпбюе няма наблюдатели. Това по повод "развитите демокрации" .

35

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 41 Гербаджийте да се махат и да сложим Нинова.Умно. Ха,ха ..!

34

Така е ..

преди 1 година

Какво ли не направиха превратаджиите да свалят от власт Борисов и Гешев.Милиони похарчиха за машинките и не би , и не би .Народа пожела ГЕРБ да са отново на власт. Промените трябва да са партията която печели изборите ,задължително да състави правителство. Желаещите лаещи палета от други партийки да се присъединят , ако действително искат стабилно правителство.Всичко друго е нередно. Гласът на народа трябва да се уважи задължително.

33

Анонимен

преди 1 година

До Знаещ истината Това, че е неграмотен, не ограничава правото му да гласува / според сега действащата Конституция /, а залагането на пречки за това се опитваха и други партии в предишни парламенти, но Конституционния съд отмени тези текстове. Така, че имаш ли бъглгарско гражданство, пълнолетен ли си, ограничения не може и не трябва да има.

32

Анонимен

преди 1 година

От тия стари корумпирани мафиотски гербери ми се повдига, всички трябва да се махат начело с кръглия суджук от Банкя

31

U

преди 1 година

БОКО,ТИВАТА<чекмеджан> още можеш,Ти си го знаеш!

30

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 20 Защо да не се прегърнат, за да спасят държавата ? Други партии няма.

29

Знаещ истината

преди 1 година

Голяма част от избирателите на герб и дпс са неграмотни и немогат да се справят с машините затова искат на хартия. Другото, което, е че там където се управлява от дпс членовете на секциите се заплашват и подкупват и си мълчат. Даже и да е на машина, един от членовете застава до машинката и си цъка за всеки който дойде,а избирателят само се подписва. Това е истината.

28

Един Българин

преди 1 година

До Ужас Той Мутрата точно това иска. За това и присламчи всички подвластни на парите към него да му осигурят хартиени за да се гласува "правилно" и да има пак много недействителни (на грешните партии). Безумно е да дава за пример Европа след като там за разлика от България мутрите не са на власт.

27

Така е ..

преди 1 година

Когато НС взима някакво решение , трябва да се съобразява за равен избор за всички избиратели или за нещо други извън изборите. Хартиени бюлетини и машини са правилния избор. Същото стана преди години с решението за пълно не пушене в заведенията , при положение че въпроса беше решен по най добрия начин за разделение на помещенията.И какво стана ? Пушачите които внасят 2 милиарда от акциз в бюджета на вън на студа за наказание.Управляват ни хора без мисъл.

26

1313

преди 1 година

Всичко изглежда, че е някаква манипулация. И аз като избирател не разбирам защо някой ще ме убеждава как да гласувам. Смесена система е най-доброто. Но явно "умно красивите" имат полза от машинното гласуване. ГЕРБ и БСП от хартиена бйлетина. Какви мотиви имат и едните и другите не ме вълнува. Смесено гласуване и всеки сам преценя как ще гласува. Аз не вярвам но новите болшивики-умно красивите и ще гласувам с хартия. Лесно и просто е! Лъжата и манипулацията са до време!!!!

25

Стамат

преди 1 година

Интересно защо най-големия приоритет на Гроп и компания се оказаха тези прословути тоалетни хартии? Никой не го е грижа за бюджет , инфлация , война и тн. Гледат да подсигурят хартийте . Правете си сами изводи !

24

Анонимен

преди 1 година

ГPOБари пoдлu, къде са Ви по-евтините с левче горива? Никъде не ги виждам! Или всичко беше предизборна лъжa, на вождa Ви от Банкя? Онзи патологичен лъжeц!

23

Анонимен

преди 1 година

Има да се приема спешно бюджет и да се гласуват закони до края на годината, за да вземем парите от плана за устойчивост от ЕС, А ОТ ГЕРБ БСП И ДПС ЗАСЕДАВАТ ЦЯЛА НОЩ ДА ПРОМЕНЯТ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН????

22

Анонимен

преди 1 година

Доган ни управлява вече 30 години. За първи път за целия преход правителството на ПП го застраши и сега цялата мафия е обединена в защита на неговия сарайски модел.