102

Анонимен

преди 1 година

То на мен да ми звънят от САЩ и аз няма да вдигна.

101

Анонимен

преди 1 година

САЩ 20 години война в Афганистан но никой не им се сърди или кара камоли да им прави санкции но понеже Русия си защити своето собствено население в украйна им налагат санкции и не спряха да дават оръжия с което на практика участват във войната че искат и телефона да им вдигат. Да им го вдигат украинските протежета ай.

100

Анонимен

преди 1 година

Има нови глоби от този парламент приети за обидите на етническа и религиозна основа но за долния троль не се отнася понеже е соррострролос.

99

Хой

преди 1 година

До 129 : Че какво е нормално в Руслямистан?

98

Анонимен

преди 1 година

"Във вторник Русия изстреля около 100 ракети срещу Украйна, докато Москва засилва своите въздушни удари след значителни земни загуби."Вие четете ли това, което пишете?Русия прави едно, а Москва друго?!

97

Анализатор

преди 1 година

От заглавието разбирам, Русия и САЩ имат само по един телефон. Но явно не им знаят номерата. Това е причината, поради която руският генерал не е вдигнал телефона на американския си колега. Такива ти ми работи с телефоните и генералите.

96

Анонимен

преди 1 година

Превъзходно чувство за хумор. "Той продължи да нахалства цял ден ..." --- Не само той. От много години всички те така са свикнали да комуникират с васалите и на секундата да получават подробен доклад от разтрепераните слуги. Президентът Путин отдавна им каза, че с Русия по този начин не може да се разговаря и да се работи.

95

Телефонист Ген Щаб

преди 1 година

Уважаемия ген Мили малко послъгва. Вдигнах му телефона и най-учтиво му обясних, че е редно да си запише час за разговор с Ген Герасимов като всички нормални хора. Той продължи да нахалства цял ден и се наложи да му блокираме номера. Да се научат на ред и дисциплина :))

94

дъждовна вода

преди 1 година

Американският генерал от армията Марк Мили с удивление разбрал, че липсата на връзка пораждала опасения относно комуникациите на високо ниво между САЩ и Русия по време на криза. Що се чуди уважаемият генерал Мили? Та нали Пиндостан през последните години едностранно излезе от всички договори с Русия, прекъсна комуникациите на високо ниво и отне руската дипломатическа собственост на своята територия. Колко пъти Президентът Путин алармираше, че тези действия са опасни за мира? Кой го чу?

93

Мдаа

преди 1 година

Русия скоро изобщо ще престане да Го вдига !

92

Гъзльо

преди 1 година

Ама тя Русията е като млада мома, бе! И срамежлива мома щеше да вдигне телефона , а Русия - не ! Чака покана с файтон.

91

Анонимен

преди 1 година

Абе, фашагите от сващите си бегат у мазето, тъй най-велика е нерушима славянска Русия.

90

Анонимен

преди 1 година

Русия е нашата славянска гордост.

89

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците вдигат телефона на всяка пиндоска ***, кога ще му видят края? Те нямат какво да губят и са ясни, ония дето имат да му мислят - трябваше да е руска ракетата да ги гледаме свинчоците как грухтят да не им избомби някой кочинката с ядрено оръжийце

88

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ще е , да се договорят и да върнат достойнството на Русия, която беше мачкана и унижавана години наред! Аз вярвам на американците, не на всички, но вярвам, че могат да постигнат добро споразумение и за Русия!

87

anonimen

преди 1 година

До Анонимен 113 Ти или си наивник или ***.

86

Англосаксия

преди 1 година

Подмокриха се :))) Шарли Ебдо се подиграва със ситуацията в западния блок

85

Анонимен

преди 1 година

До До от западна ЕвропаГлупости, пълно беше със западни списания и литература през соца, просто пресяваха и-д-и-о-т-щините, без значение дали са български или западни, за да запазят доброто възпитание на хората и подрастващото поколение!

84

anonimen

преди 1 година

До тодор живков112 Не бе мохмурлуг. Малко бяха препили.

83

Анонимен

преди 1 година

Аз се надявам на нещо добро, може и да е наивно, но се надявам Украйна да се върне в родината си Русия, само Русия ще се грижи за тях, а в Европа да си възстановим добрите отношения с Русия, която е обругавана години наред, късаха къс по къс от тялото на Русия и на север, , на юг, на запад, тероризират руснаците, убиваха ги, мачкаха ги, унижаваха ги, ограбиха жестоко страната им през перестройката и ги върнаха в каменната ера и за всичко все Русия им е виновна,това трябва да спре! Трябва да спре