47

Диана

преди 1 година

До МВР ГЕШЕВ *** Абе умнико, Бойко отдавна не е на власт! От 2 години управляват БСП! Смениха МВРто 100 пъти за това време, а ти си живееш в своя измислен свят...Виж до какво са те докарали БСПарите с техния преход, погледни се! Не ГЕРБ са виновни за твоите проблеми, а БСП - забий си го това в главата и стига си се излагал...Бог да пази България!

46

Анонимен

преди 1 година

Хич няма зор... то така се появи от никъде това гласуване.

45

ПОТРЕБИТЕЛ

преди 1 година

Никой не пита ББ и Гешев какво стана с делата за срива на НАП и Търговския регистър?Това правителство замете следите от кражбите.Замлъкнаха всякакви разкрития.Живеем в тотална неподреденост,тъмнина,а мафията си прави пачките, хората стават все по-изнервени,нелюбезни,некоректни.Смятат,че като не отидат да гласуват вредят на някой друг.Докато не поискат българите нормална д-ва,с работещи институции,със спокойствие в работата и пр.ще продължаваме да живеем по-малко и по-трудно.

44

Анонимен

преди 1 година

До преди месец Герб пееха друг песен )))

43

баба мара

преди 1 година

12 години стигат връщаите веднага мандата доста време загубихме в празни приказкиизбори 2023 г докато случим на честни хора

42

Зоро

преди 1 година

Лизгар (Бел).

41

Боко е нагляр

преди 1 година

Точно герП има най-много зор да има хартиена бюлетина защото така по-лесно фалшифицират и купуват избори. Машините намалиха активността в ромските махали - преди там герП печелеха с по90%.

40

ЛОЙКО КЮЛЧАН

преди 1 година

ЩОМ СИ ИСКАТЕ РОМА ОТ БАНКЯ СИ Е ВАША РАБОТА.САМО ЧЕ ВИЕ СЪСИПВАТЕ БЪЛГАРИЯ !!!

39

Диана

преди 1 година

До Зевс Без общи приказки, БСП! Кога и за какви лъжи е осъждан Бойко 3 пъти? Сигурно в твоите мечти, дето се надяваш един ден да се сбъднат...

38

Е той батката

преди 1 година

никъф зор няма за нищо! Няма зор, батка! Нема ядове!

37

Анонимен

преди 1 година

ала бала, приказки от 1001 нощ - а за онези случай с купените гласове какво стана? нищо. А с онзи случай че на адрес на травопост са гласували 4000 човека какво стана? нищо. Офчия БГ народ много бързо забравя.

36

Анонимен

преди 1 година

Този кога ще се маха, нагло същество!

35

РАБОТЕЩ

преди 1 година

"Ние победихме за пореден път"-като си победил,защо още не съставяш правителство?Кой ти е виновен?Май има много невидима връзка между ББ и Радев.Не може повече от месец да бави връчването на мандата.ББ е най-опитен,всички бие,ами давай му мандата и изисквай от мутрите да съставят правителство.Защо Радев замлъкна за ББ и Гешев?Никой не го пита.Никой не коментира.Радев събира мисирките,казва каквото има и си тръгва.Няма щекотливи въпроси,няма търсене на отговорност.ББ продължава да си управлява

34

Статукството

преди 1 година

...се върна... ще има кюлчета!!!

33

Анонимен

преди 1 година

До номер 8:Баш poмите се справят с машинките по-добре от възрастните.По цял ден в TikTok правят лайфове,нямат проблеми с техниката.Проблемът е,че машинките са си опасни и могат да се хакнат.

32

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха , само в едно кратко изречение - две опашати лъжи ! Като обикновено е при др. Борисов ...

31

toti

преди 1 година

Стига с тая хартия и каране на хората да се редят на опашки!!В времето когато технологиите са на лице е възможно дори от къщи да си гласуваш и това много лесно може да стане!!Как повечето се преброихме електронно,а също да не стане с гласуването!! НОООоооооо...няма да може да се плаща кеж,на калпак,да се подменят протоколи и кви ли не далавери!!1

30

Иван

преди 1 година

Бъдещето е в машинното гласуване. Там не може да се извърши манипулация отвън, защото не са свързани с интернет. Не може и чрез флашка, защото веднага ще стане видно. Просто у нас машините показаха реалния вот на гражданите, който не устройва партиите на статуквото.

29

От зайчарника

преди 1 година

Обещавам. Ще сменя шкафчето с гардероб.

28

Диана

преди 1 година

Какво е спечелил ГЕРБ? За кой път се оформя управление на служебно правителство? Миналият парламент напълно изолира ГЕРБ от работата там! Бойко е смешен, заявявайки всичко това!.. Според мен, тук играе Задкулисието! Още в началото на преврата си Нинова обяви,че ПОНЕ Бойко повече нямало да управлява-как ще знае тя това, ако то не е решение на Задкулисието и какво ли им обещава това Задклулисие /и на Герб/ за да постига това? Сигурно им е обещало мирен преход, сигурно ако БСП не вземе властта.