87

Анонимен

преди 6 месеца

До Диана.... И Дончев / който уважавам/ , вече говори като Борисов и теб Диана !

86

Щ vi + Щ

преди 6 месеца

По логиката на ПП , управленията в европейските страни са мафия, защото гласуват с хартия,а управленията на страните от третия свят където гласуват с мадуровски машини са ангели небесни и за това Мадуро и Чавес не са губили избори.Скоро и американците ще се усетят, освен ако не са измислили сигурен контрол над софтуера, което тук го няма. Тоя ръб явно призовава за безредици, щом казва, че битката ще продължи на улиците. Да не даваш избор на хората при гласуване е тоталитарен похват.

85

МВР ГЕШЕВ УРОДИ

преди 6 месеца

Ей бо/*** защо убивате хора с честоти!?

84

Анонимен

преди 6 месеца

Няма отърваване , от Баце и Зеленски !!!!!!!

83

МВР ПОЗОР ПОЗОР

преди 6 месеца

Абе Борисов какви са тези велики РПУ - та с СРС техника да следят личният живот на гражданите!Борисов ти азиатец ли си!?

82

Анонимен

преди 6 месеца

Бойкот на Бойко.Друго спасение няма.

81

хах

преди 6 месеца

Дианче, знаем, че си зависима от Баце, но такива като Един Българин и мен, които имаме памет, свободна воля и някакъв интелект, помним тези неща и знаем как пак ще се възползват от хартията ГЕРБ с манипулиране и купуване на махалите. По същата причина ползва ще имат и ДПС, само че техните гласове са от българи, които нито четат, нито говорят на български. А БСП ще разчитат на някой пенсионер, който по презумпция си ги подкрепя. Независим и интелигентен човек няма как да гласува за някои от тях

80

Анонимен

преди 6 месеца

От тоя корумпиран дебелак ми се повръща

79

Анонимен

преди 6 месеца

Няма по голям лъжец и разбойник от сикаджията от Банкя.

78

Анонимен

преди 6 месеца

До Диана... Чувалите не излязоха ли , има признание , за медиите , Венелин Петков какво каза , няма и крадене на европейски пари , няма ги и парите от хазната / за 13г. , някакви си 38 милиарда ДЪЛГ/ , няма и Мата Хари , не е съден и в Чехия за кражба на коли , няма Барселона , няма АПИ далавери , ....ТАКА ЛИ !?

77

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера е за хартиената бюлетина.Днес е за машините. Утре ще видим за какво е. Велик играч.Дайте му Златната топка.

76

Диана

преди 6 месеца

До БЪЛГАРИН Не си никак оригинален прехвърляйки своите грехове на здравите глави! Стара приказка, значи..А Бойко е всичко друго, но не и манипулатор, което няма нищо общо със слабите БСПарски манипулатори като теб...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

75

Един Българин

преди 6 месеца

КАКВА НАГЛОСТ само?! Този, дето си беше пратил Дончев да лае против машините че намалявали гласовете във ФАКУЛТЕТА,МАКСУДА и другите му избирателни райони!!! Кой покри Костинброд и понеже Мая лаеше я направи Омбудсман да млъкне? Кой печелеше избори след избори докато имаше хартиени бюлетини, че дори и в София, където ГЕРБ са НЕЗНАВИЖДАНИ от 2/3 от населението "спечели" пак ФАНДЪЧКА да пълним чекмеджета? Много е къса паметта на народа и пожарникаря на това разчита. Кой ви заключи в апартаментите?

74

До 77

преди 6 месеца

Не е некадърен актьор. Я виж колко народ му се връзва и колко години вече!

73

До 78

преди 6 месеца

Осъден и лежал в чешки затвор за кражба на коли.Два пъти осъден от български съд за лъжа.А сега се разследва от Европейския съд за злоупотреба с евросредства.Искаш ли още,Дианче?

72

Ъ.Йончев

преди 6 месеца

Обществото върви напред със скоростта на най-бавните си членове, татуирайте си го. Ако трябва, ще пускат и цветни топчета в урни със снимки на кандидатите, важно е да пазим принципите на демокрацията.

71

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов и честност ?!?!?

70

Анонимен

преди 6 месеца

България най-после се отърва от примитивният Премиер .

69

Анонимен

преди 6 месеца

Банкянския, къде са тия горива с левче надолу, а лъжeцo?Купи си изборите и забрави с какво излъга простия народ да гласува за теб! Но първата Ви работа на крадливите от ГPOБ беше да си върнете хариената бюлетина и да дадете оръжие на Укрите. А за народа отново нищо, доказвано от ГPOБ цели 12 години!

68

Анонимен

преди 6 месеца

Баце , ходи на катерушките с внуците !