15

Аноним

преди 1 година

Няма държава вече 2 год черепите победиха токът ще стане както в другите европейски държави скъп

14

gg

преди 1 година

да затварят вългищата ;) тамън най-накрая американските тецове ще умрат! : ))))Амин!Колкото до електроенергията, има решения - АЕЦ Козлодуй(затворените блокове) и/или АЕЦ Белене(да се завърши). "Добрата" стара франция имат над 20 АЕЦ-а... и не спират да строят, така че ще им се наложи да се примирият с нашите стига да има достатъчно силен управляващ ;) + това залагайки начело националния интерес, няма да има нужда внасяме ел.енергия, просто ще се редуцира износа ;)

13

хмм

преди 1 година

само да попитам , гербавите тези неща чак сега ли ги разбраха или докато бяха на власт не ги интересуваше.

12

Кире

преди 1 година

Преди 20 години се прие решение за намаляване на вредните емисии и ни се дадоха квоти за замърсяване и милярди за да изградим сероочистващи инсталации в тези централи, за да отговарят на изискванията и да не ги затваряме. от тези 20 години ГРОБ управляваше и взе парите. Да видим сега резултатите, тъй като ЕС няма да забрави нито дадените пари, нито поетите ангажименти, които между другото са критични за здравето на децата НИ!

11

За съжаление

преди 1 година

Герб се оказва единствената партия, която я интересува българина. Кокорчовците са долни вредители. ПАК СА НАНЕСЛИ ЩЕТИ НА БГ И ЛЪЖАТ ЧЕ НЕ Е ВЕРНО! Абе тоя прокурор за какъв е сложен? По 100 години им са малко на такива диверсанти.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако няма проблем. Създаваш го. Така пише в дебелите книги на КГБ по които работят старите български милиционери.

9

Анонимен

преди 1 година

Или вас не ви грее ако на нас спрат тока,защото сте в друга държава?!Абсолютно правилно са взели мерки от ГЕРБ!

8

Анонимен

преди 1 година

До номер 1:Разпадаш се ти,а не държавата!Спирайте наркотиците!ГЕРБ са прави.Вие представяте ли си режим на тока ако ни въведат заради това?!

7

Анонимен

преди 1 година

с тоя президент го закъсахме в мирно време

6

Анонимен

преди 1 година

Мислех си, че ще е заради войната, а то било за някакви си въглищни централи. Тези от Герб са изкукуригали, като журналистите от Днес.

5

Нане

преди 1 година

При тоя див износ на ток, тока за бита трябва да се намали с 50 процента... Така, ще се изчисти въздуха за зимата... ===))) мъ ногу крадци по веригата...

4

Анонимен

преди 1 година

Като в Китай -във всеки фитнес по едно динамо на всяка пътека и велоаргуметър-и да произваждеми ток и мускули-стига с тези дебели депутати

3

toti

преди 1 година

ВЕЧЕ Е ВИДИМО ЯСНО,ЧЕ НИ ТРЯБВА ,,ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА '''И НЕЩАТА ЩЕ ТРЪГНАТ !!! КАКТО ВИЖДАМЕ ЗА ВСИЧКО ВИКАМЕ ПРЕЗИДЕНТА И ТИЯ ПАРТЕНКИ СА НАПЪЛНО НЕНУЖНИ !!!ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗА ВСИЧКО АКО НЕ СА ТЕЗИ ,,КРЪВОПИЙЦИ''!!!

2

Ужасена

преди 1 година

България няма нужда от ТЕЦОВЕ и АЕЦ. Нужно е да има само ВЕЦОВЕ, Слънчеви и вятърни електроцентрали и внос на електрическа енергия

1

Анонимен

преди 1 година

държавата се разпада...