101

Анонимен

преди 1 година

Пълна лустрация !Всички партии да се саморазпуснат,да има изцяло нови партии,с нови лица.Всички ,който са били вече в парламента да нямат право да бъдат пак там,намаляване на заплатите на депутатите заплата-2000 лева,без имунитет,и служебни коли.Даване право на гражданите да присъстват при обсъждането на закони.Дотогава служебно правителство.

100

П.К.

преди 1 година

Големият вой, стреса и паниката на мо-дурковците, съвсем неочаквано потвърждават големите съмнения на хората у нас, че парадоксалното извеждане на "преден план" на п.п.-тата в последните минути на миналите избори, са били??? Познайте какво? И сега? Те губят ума и дума какво падение и омерзение ги очаква с така мразените от тях ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ, на отново задаващите се, но НЕ ВЕЧЕ техни избори. Окайвайте се и жалвайте се, уважаеми модур-ковци. Много, много ви жалим и ви съчувстваме...

99

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази дискусия бе 80%-ни! Не видяхте ли, навсякъде се гласува И с машини, защото е по лесно! САЩ Франция Холандия малко ли примери за машинно гласуване са?

98

Аз казах ли ви

преди 1 година

ИТН ви беше проблема а? "БСП са най-надеждния ни партньор"?! Ще го търсите Слави, ама късно е либе за китка...!

97

ГЛЕДАЙТЕ УКРАЙНА

преди 1 година

ТАМ С МАШИНИ НЕ СЕ ГЛАСУВА..!!!........... ПП=ДБ= ВИДНИ ПУТИНИСТИ

96

Долу мафията

преди 1 година

Тоя Гюрчо от къде излезе и защо иска да му дадем ключа за касата на БНБ?

95

Дневника е подменен

преди 1 година

Тое е ясно кои са мафията тия дето ограбиха българина с 40% с наложената енергийна инфлация -ПП.В цял ЕС са махнати машинките защото са незащитетни от хакване.

94

Б Ъ Л Х А Р И Я

преди 1 година

До ЕДИН БЪЛГАРИН

93

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

ПП - продължаваме подмяната с нашите олигарси ,ДБ - дайте ни България, наследниците на комунистическите *** в България продължават с ПРЕВРАТА В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ , която с жалките си наследници на героично племе се е превърнала в ***! Срам ,позор пълен резил на вскички дали своя вот за измислените партии ПП и ДБ. Нищо атлантическо и демократично НЯМА И НЯМА , НИКОГА ДА ИМА!!! Отиваме към ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

92

ужасно е

преди 1 година

Избори... Избираме. Идват депутатите в парламента и първа точка в дневния ред е ново законодателство за следващите избори. Всеки път едно и също, а преди това винаги си вдигат заплатите.

91

123

преди 1 година

И какво излиза всички в Европа са мафиоти. ПП за какви се имат, усещат ли колко са олекнали. Време е да линчуват Кирчо и Кокорчо.

90

георги

преди 1 година

Едната мафия вика на другата мафия виѝ сте МАФИЯ

89

Анонимен

преди 1 година

Скандали,екшъни,зрелища тия изобщо за какво са там

88

До

преди 1 година

Ами,пич не случайно по площадите 90г.хората си скандираха:и преди и сега БКП е мафия...

87

анонимен

преди 1 година

Леле, ама много мафии в парламента - хартиена, машинна, на парапета! Язък за вдигнатия юмрук, не можа да изгони мафията от НС! Ама както се вижда, тя е и в президентството! Горкият български народ! Оправия няма!

86

Анонимен

преди 1 година

ПП е като НДСВ.След като спечелиха всеки взе да се срамува ,че е гласувал за тях Тою атова Румба не познаваш гласувал за тяхТе се срамуват от тоя факт.С ДБ е ясно,там п....те ги държат над водата.Докато на Ицо Иванов не му писне и не се разбере с Доган и Бойко,и не разкара тия вампири на ДСБ.

85

Случаен минувач

преди 1 година

Много ми е смешно това - нощта на хартията... Все едно нощта на дългите ножове, или кристалната нощ... В историята има достатъчно нощи, които се помнят. А, и Вартоломеева нощ също.

84

Румен

преди 1 година

До Случаен минувач Само потвърждаваш мнението ми, че с машините се правят изборни измами. Не само на броя гласували, измамите стигат до определяне на нужният им брой партии и мандати. Очевидно, на някой е нужно в България да има икономическа и политическа кризи. Може би на Радев и ДС, тъй като с машините го преизбраха, а служебните и редовното на ПП+ДБ+БСП+ИТН са доминирани от агенти на ДС или техни наследници. Пример: киро е син на агент на ДС, бойкикев е син на кървавочервен род, гнома е живко

83

Щ vi + Щ

преди 1 година

По логиката на ПП , управленията в европейските страни са мафия, защото гласуват с хартия,а управленията на страните от третия свят където гласуват с мадуровски машини са ангели небесни и за това Мадуро и Чавес не са губили избори.Скоро и американците ще се усетят, освен ако не са измислили сигурен контрол над софтуера, което тук го няма. Тоя ръб явно призовава за безредици, щом казва, че битката ще продължи на улиците. Да не даваш избор на хората при гласуване е тоталитарен похват.

82

Случаен минувач

преди 1 година

До Румен 119Румене, моето мнение е, че точно с машините "изпържиха" ИТН и вкараха Янев буквално в последната секунда. До 20 часа всички социолози бяха единодушни, че ИТН влиза, а БВ - не. Изведнъж, рязко, стана обратното.