54

стига бе

преди 1 година

Когато Турция взе Северен Кипър, кой Член на ОТАН се задейства? И стига с тази ракета руско производство. Ако застреляш някой кой е виновен, производителя на оръжието или стрелящия?

53

Хадес

преди 1 година

Докато е жив зеления фашист мир няма как да има! Той е готов да хвърли всички да се жертват за негови болни интереси!

52

Анонимен

преди 1 година

Толкова ме е страх от руснаците!! От страх не мога да спя!Винаги ме е било страх и българският народ също! Затова даже и паметник им направихве пред НС!

51

Анонимен

преди 1 година

Нато защитава освен ако не е Украйна! Или Русия! Те имат ядрено оръжие!

50

Ха ха

преди 1 година

Нема се плашите, нема никъв страх. Пием си ракията и всичко е ок. Западняците дъ ни съ тривожът зъ нас, споко.

49

няма нищо страшно

преди 1 година

ангажимента на нато е ясно дефиниран, за да е разбираем за простите хора може да се каже така ако тръгнат русия към натовска държава с танкове самолети или започнат масирани ракетни обстрели нато ще се намеси по такъв начин че да минимизира жертвита първо при нападнатаа дружава и второ ще унищожи за броени минути армията която и от където напада без да има значение на какв атеритория е тя, няма как с провокативни инциденти да бъде задействано нато, не са толкова прости там

48

Анонимен

преди 1 година

Мо то украинска ракета още март месец свале един ремънски Миг! Беше абсолютно потулено..

47

Човек

преди 1 година

Руска ракета изтреляна от ВСУ падна в Полша и уби двама души и какво НАТО се наака.Ей така става като даваш оръжия на нацистите,избиват невинни хора,не за пръв и за съжаление няма да е за последен.Бог да ги прости хората.

46

Анонимен

преди 1 година

Никой не го е страх, но споко ще ви купим скъпите самолети, оръжия и членска вноска в Нато! Ще хвърлим и още някой милиард отгоре за бежанци! За какво са иначе робите??

45

Анонимен

преди 1 година

Зеленко се е скарал със Байдън.Зеленко твърди че Русия е ударила Полша.Европя да се сърди на укрите тук Вовата няма нищо общо.

44

факт

преди 1 година

тази война може да свърши само по един начин - разгром на русия и на путин и путлеррризма. друг вариант няма при всички други случаи войната *** продължава да ескалира, това е реалната ситуация

43

Мда

преди 1 година

Прословутият член 5, не означава война, а че всяка държава решава как да помогне. В случая, никоя нормална държава няма да се хвърли във война. Просто ще се дадат оръжия и.....спасявайте се. А, поляците понеже много се надуват се насрааааха от заблудена ракета и ти от приятелски огън. Да му мислят тези от ПП, ГЕРБ и ДБ. Тук армия няма. Никой няма да дойде да воюва, ще дадат оръжия и толкоз. Но, от неадекватни платени и подстрекавани политици, които се интересуват от парите си дриго няма

42

анонимен келеш

преди 1 година

Петров:):):)Аре ела бе папагал:):):)

41

Анонимен

преди 1 година

"Те могат да дойдат всеки момент. Да ни убият в леглата ни." - каза полякът... Да не би да си спомня за Волинското клане? Цялата статия прочетох, но нито дума за Волиня!

40

Анонимен

преди 1 година

До Нео - така е! касапинът Байдън трябва да бъде въдворен в психиатрично заведение или поне старчески дом!

39

Z

преди 1 година

За терористичния ракетен удар извършен от Украйна по Полша ли става дума?

38

Анонимен

преди 1 година

Няма нежда от медийншят театър, никой тук не го е страх, ва нашите политици им трябва предпоставка да харчат милиарди за самолети от САЩ, сега и още наколко милиарда за ново ПВО! Как иначе военно промишленият комплекс в САЩ ще печели??

37

Петров

преди 1 година

Поляците отдавна са известни с откровен ид и о ти зъм и очевидна алкохолна деградация. Отстъпват само на украинците.

36

анонимен келеш

преди 1 година

Аз лично съм заложил 100$ за 200К руски войници убити в тази война:):):):)Дай Боже повече:):):)

35

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трябваше да си спретнат един украински атентат и да обяват анти терористична война на Украйна, за самозащита! Поне американците така правят..после никой не се възмущава и не ги санкционира!