37

мърсула гном случаен

преди 1 година

До .!. 49 Най-надеждни са краварите. От тях си купихме самолети, мнго хубави. Сега искат да взривят и атомната централа в Козлодуй. То само това ни остана. Всичко това става благодарение на теб и още няколко п.тки

36

Ами ето

преди 1 година

Че има държави,които защитават националния си интерес и върховенството на закона!Кога и нашите (умишлено не казвам управници,или политици) гаулайтери ще направят същото и ще осъдят Газпром за неспазване на договорености?Света се крепи на правила и норми и нарушаването им руши съществуващия ред и трябва да се наказва,така както е по закон!

35

Анонимен

преди 1 година

До .!.АЛООО , а нещо за ''ХУМАННИТЕ'' ''операции'' на щатите ?

34

Анонимен

преди 1 година

До .!. Не разбрах , какво става в Йемен и Сирия , или това не се брои , неАкви си 380 000 убити мирни граждани , и 2 млн. напуснали . Нещо да се ИЗКИХАШ ПО ВЪПРОСЪ ?Много си КЪ-СО-ГЛЕД !

33

мърсула гном случаен

преди 1 година

До я Правилно! Там рускоговорящите трябва да ги убият за да не им пречат. Бандеровците и укронацистите да могат да продадат на краварите каквото е останало и да сложат атомно оръжие с което да плашат Русия. Малкият зелен *** не е надрусан и съвсем държавнически съсипа държавата. Тоя когато и да го убият, все ще е късно.

32

Анонимен

преди 1 година

Ами плащайте в натура .

31

Анонимен

преди 1 година

Благосъстоянието на Запада се дължеше на евтините руски суровини които ползваше дълги години.Освен това огромният руския пазар поемаше колосално количество западни стоки.Запада пръв наруши огромен брой дългосрочни договори с Русия,налагайки ,,санкции''.Едностранно спряха износа за Русия на всички стоки.Това ако не е нарушение на дългосрочни договори,то не знам кое е.В отговор Русия само поиска да отворят сметки в рубли и воят е до небето.Не съм вярвал,че Западът може да бъде толкова двуличен.

30

до 42

преди 1 година

Да, Русия открадна Крим, сега иска Донбас - защото зеления шмръкльо бе инсталиран като американски кмет на щата украйна от американците чрез оранжевата революция. Е моного ясно, че г-н Путин няма да гледа безучастно как краварите се настаняват в съседство и да им ръкопляска. Много ясно, че щом сасе продали на сащ руснаците ще ги напляскат. Кой е виновния тука - много ясно, че продажните коплета!

29

Голямото

преди 1 година

Финландско "пр.ъц"

28

Анонимен

преди 1 година

Дългосрочни договори постоянно се променят и актуализират с анекси към тях за да отговарят на условията на деня. Колко пъти европейци са променяли договори за да отговарят на промени в европейското законодателство? Като не искат да плащат в рубли да си намерят друг доставчик и точка.

27

я

преди 1 година

До Щом не трябва...То и Русия беше гарант за териториалната цялост на Украйна, ако тя си предаде ядреното оръжие, ама не. Първо и открадна Крим после продължи с Донецк и Луганск. Сега прилапа Херсон и Запорожие.

26

Анонимен

преди 1 година

Дааа, това съдебно решение е от типа за разпечатване и ползване в най-малката стаичка в къщата. За друго не става.

25

хахах

преди 1 година

гордите скиори пак подхлъзнаха препилия мечок :) :)

24

Анонимен

преди 1 година

И Путин се почеса и пи един чай.

23

Щом не трябва...

преди 1 година

То и НАТО не трябваше да иде на изток...

22

след 10000

преди 1 година

Валутите няма да ги има НО ресурсите ще саналични. НАЛИ?

21

Анонимен

преди 1 година

Като не плаща, няма да има. Санкциите се наложиха неправомерно. Русия има право на отговор. А това, че някакъв съд решил да си играе на право, няма никакво значение.

20

Обективно

преди 1 година

Дългосрочен договор може да се променя идва след изтичане на стария. И при взаимно съгласие.

19

БС

преди 1 година

Аз, ако съм на Руснаците, може би няма да съм против плащането в ЕВРО, но ще искампарите предварително в брой, банкноти по 500 евро. За по-бедни държави може ипо-ниски цени, но плащане в брой.

18

ОК! ако искат!

преди 1 година

То тая стока не се разваля. И след 1000 години е годна за употреба - ще се чака!