52

Варна

преди 1 година

НА ТОЗИ ЛУД НАРЕЧЕН ОУТИН НЯМАЛИ ДА ИМА КРАЙ.?

51

Предложение

преди 1 година

Ако в Полша имат още ракети да ги изпратят на Зеленски. От Украйна ще им ги върнат обртно.

50

Наполеончик

преди 1 година

Не, от луната са дошли! Що за идиотизъм и мрънкане - война е?!? И у нас падаха ракети, и беше ясно кой ги изпраща, но никой не си помисли да мрънка и драматизира.

49

П.К.

преди 1 година

Най-вероятно, както е тръгнало, някои заблудени ракети могат да посетят и нашите територии??? Колко му са грешките на операторите, колко му са грешките на компютърните управляващи системи? Колко му е на всичко, та да не може да се случи?... Та, ние сме на един хвърлей разстояние от фронтовите линии? А, на всичкото отгоре, може да са и от българските оръжия, които "нашия" Парламент реши да им подари???

48

123

преди 1 година

РАКЕТИТЕ, а те са две паднали на 50 м. една от друга. Как така се заблуждават две ракети. Украйна иска да вкара НАТО във войната. Не е случайно, че тази провокация се извърши по време на форума на Г 20.

47

ВИЖТЕ

преди 1 година

Най-добре е за всички ракетата да е украинска. Необходимо е да приемем тази версия.

46

най-вероятно

преди 1 година

сетихме се преди Зеленски!

45

Анонимен

преди 1 година

Ако не бе унизителния ултиматум от 8 точки на ЕС при кандидатсването на Украйна за асоцииране и последвалия преват на Майдана, организиран от САЩ. Сега Украйна щеше да кандидатсва за присъединяване в ЕС. Не е случайно, че Англия излезе от ЕС. След като САЩ не успяха с Грузия 2008 година им трябваше друго"бясно куче" да хапе Руската федерация.

44

Анонимен

преди 1 година

КАТО ГЛЕДАМ НИВОТО НА ПОЛСКИЯ ПОСЛАННИК... айде и вие колеги съфорумци и съфорумки, нека Полша ви назначи вместо дипломатическия корпус... едва ли ще се изложите повече от досегашните...квото и да стане казвате политкоректно дежурните коментари и сте окей...

43

Анонимен

преди 1 година

Пшekaта много добре знае откъде е фъркетата. Мислите ли, че тяхното ПВО не е проследило полета на фъркетата? Знаят, но се правят на улави, защото срамът е голям, фуя също. Снимките на отломките провалиха театрото.

42

Анонимен

преди 1 година

А ако нямаше геноцид и нацизъм в покрайна, нямаше да летят руски ракети. И специално ПоШла има огромни заслуги за промиването на укромозъците, които започнаха и продължават това безумие.

41

мак

преди 1 година

Ще си изпатят от "братя" украинци. Полското правителство е като това на меркел, кани всичко живо. Помни Катин, но забрави за волински кланета. Ако ракетата бе пусната към Полша от руснаци, щеше да има вой до небето. Ако се окаже вина на укр..те, ще се говори за грешка. Как поляци се украинизират, не е за разбиране.

40

МОЗЪК ТЕЧЕ И СЕ ЛЕЕ

преди 1 година

А ние мислехме, че ракетата е дошла от Вануату, Науру, Фиджи или Суринам...

39

Анонимен

преди 1 година

Поляците първи се продадоха на хамериканците!

38

Анонимен

преди 1 година

. . ,В Полша се купува военна техника като самолети и танкове и затова се отделя около 3% от БВП на страната, стана ясно от думите му. . . Някой знае ли колко са 3% при липсваща икономика, както в България е? Внасяме домати - като пример, достатъчно описва икономиката ни!

37

това

преди 1 година

"Лвов е на 50 км от Варшава.", изобщо не е вярно? Как да вярваме на останалите писания, след като една толкова лесно проверима информация е грешна?

36

Анонимен

преди 1 година

До До 47 Супер, че сам се разкара. Чао!

35

Анонимен

преди 1 година

Да, кво толкова е станало. Някой пиян украинец е объркал посоките. И за по-сигурно е стрелял два пъти.

34

Осъзнайте се!

преди 1 година

Да, грешки винаги могат да се допуснат, но ракетите са стартирани от украински ръце а не от руски! Поне да имат доблестта да признаят, че са сбъркали, а не да обвиняват Русия.Русия може да си е виновна за хиляда неща, но за този случай си е виновна единствено Украйна. Така наречените "инструктори" от НАТО, на това ли успяха да научат украинците? Некадърно боравене с опасно оръжие-това е причината, и не ви е виновна Русия! Но нали...всички трябва подкрепяме Украйна. Но Байдън вече ги захапа!

33

До 47

преди 1 година

В Кремъл знаят, че враговете им са в София и ще унищожат само нея заедно с тебе а ние от провинцията сме с Русия и няма да ни закачат. Айде чау