95

Анонимен

преди 1 година

"руска ракета излетя от украинска територия"... И как става това, а ***? Не е руска, а е от времето на СССР - 404 не може да произвежда ракети, така че каквото е останало, това ползват! Ама неострите атлантогейски ценности ги рупате с колците, нали?

94

Анонимен

преди 1 година

Всички реваха член 5 на НАТО да се задейства срещу Русия, сега разбраха че ракетата е Украйнска. питам какво стана с ЧЛЕНА. Нито Русия нито Украйна са в НАТО.

93

Анонимен

преди 1 година

Когато по време на войната в Югославия краварска ракета адна в България не ревахте и вихте така,както за ракетата паднала в едно полско селце,случайно,при това самите кравари признават,че ракетата е украйнска.Няма по продажно племе от укрофилите и краварофилите.Продължавайте да виете укропитеци!

92

Да го питат

преди 1 година

Да питат Комика-евреин защо искаше да вкара нато във войната като стреля по Полша.

91

Анонимен

преди 1 година

Всички Путинофили в Карлуково и на 4ти километър !

90

Анонимен

преди 1 година

Кремълските психопати в лудницата и в затвора !

89

Мишо

преди 1 година

Реално, вие сериозно ли? Поляк, водка, събота, църква! Гаранция за липса на проблеми!Само който не е бил в Полша може да повярва на подобна глупост относно полското село. Хора в Полша бирата 9% се продава по-добре от топъл хляб.

88

Мнение

преди 1 година

В Донбас осем години ги стреляха, бомбиха, убиваха, но нито дума, никой не знаеше за това. И сега продължават украинците да бомбят мирното население, но пак нищо... а за една ракета, пак от украинци пусната щото толкова си могат, четвърти ден се пише...

87

българин

преди 1 година

Някой беше казал че първото нещо което загива при война е истината... *** я търси сега... Двама души ги няма... Ако путин не беше почнал войната, това нямаше да е така - в крайна сметка вината е негова. Независимо кой конкретно е изстрелял тази ракета.

86

Анонимен

преди 1 година

До Обективен Яко ги храним, затова. На мен любимка ми е Eпka Bacuлeва, с прякор Гoвeд0т0. Te ми лепват бан за 24 часа, но ако ми се занимава и имам време ги правя луди през VPN или TOR. Само прочети статията, ако имаш нерви - само лъжи и постановки. Тази статия е преведена от The Guardian и колелетата долни крият източника в средата на пасквила.

85

Обективен

преди 1 година

Я,вече и имената на авторите на статии се цензурират.....ха-ха.

84

Обективен

преди 1 година

Тая *** , голяма лъжла е !!! По БТВ дадоха директен репортаж с водещ от телевизията и нито един селянин не каза.че се страхува. Напротив,много са спокойни селяните,като са разбрали,че не руска а приятелска украинска ракета е убила съселяните им.

83

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И това ли е новата опорка - Руска ракета истреляна от Украинска територия ?

82

Да допълня...

преди 1 година

До Пян_Гъ 93 Ракетата в Горна Баня не е избухвала.Отнесла е покрива , да. Но не е умишлено. Така е и в с. Пжеводов.Но там ракетата избухва и убива двама мъже . Има разлика.

81

Alex

преди 1 година

До къщата в Горна баня имаше една Волга ГАЗ-24 сиво - синя. Явно това е била легитимната цел на американския HARM :) Тук е тракторът.

80

кубанская столица

преди 1 година

само два? Слушвам и мисля, че случва битка под Танненберг. Нека поляци се готвят за возврат территории на Германия и Россия

79

Айшето от Сливен

преди 1 година

По немската телевизия казаа, че не са убити,а са умрели...

78

Жалка медийка

преди 1 година

До рандомДнеса не им е лесна ,чакат инструкции от Козяк кво да пишат ..

77

рандом

преди 1 година

Ало, днесбг, вчера сами публикувахте статия, че ракетата се оказа украинска, прикачвайки Twitter пост към нея... А Днес качвате статия с одебелен фонт "руска ракета излетя от украинска територия".Всичко наред ли е ? Нещо много занемарена работа ? Или искате да държите държавен статут

76

Гошо

преди 1 година

Тъкмо така ,да им по охлади мераците А Дуда какво ,за полското НАТОвско ПВО ,не се ли е похвалил