19

Анонимен

преди 1 година

А да им отворят и военните планове не щат ли? Наглост! Кои са те, че да им предоставят секретни данни.

18

Анонимен

преди 1 година

Вероятно искат и Митрофанова да присъства?

17

Анонимен

преди 1 година

Как ли пък няма да им разсекретяват документи, че да ги продават, даже подаряват на Раша. Тия хептен изнагляха))))

16

Анонимен

преди 1 година

Да пази Господ от антибългарските възрожденци! Пореден предизборен популизъм с фантазии от 1001 нощ.

15

Зелена Сделка

преди 1 година

Зелената Сделка е равносилна на бавна, но сигурна смърт!

14

Делфийският оракул

преди 1 година

Възраждане са спасението за България.

13

Анонимен

преди 1 година

Защо не се напише какво включва зелената зделка. Хубаво е хората да знаят истината и да решат искат ли я!

12

Херо Мустафа:

преди 1 година

"Няма да пипате ПВУ,каквото ви заповядаме - изпълнявайте! Колонията България няма права,само задължения! В името на евроатланДическите ценности,ще правите каквото ви наредим,нямате думата,роби!"

11

Ко

преди 1 година

Много скъпа и неефективна е вятърната и слънчевата енергия в тоя вид. Без нефт и атом ще стоим на тъмно и ще си готвим със съчки. Прането ще е в реката. Плавност и по висока технологичност трябва. Милиарди се харчат за вятърни ферми в Северно море. До 2030 ще е наситено с тях. Това екологично ли е да стовариш милиони тонове стомана и кабели по дъното и във водата?

10

До 12

преди 1 година

Ковачки може да трупа милиарди ,но не може да си оправи тецовете за да не тровят хората.Ти знаеш ли,че децата му живеят в Швейцария?Но другите деца може да умират .Никой не иска да затваря тецовете му,а да премине на режим на работа без замърсяване .България е на първо място по белодробни заболявания,харчат се милиарди всяка година и все пак смъртността е много висока..

9

Анонимен

преди 1 година

До 10:Няма по-важно от здравето,но на тъмно ли да стоим?Ни така,ни иначе.Преходът трябва да е плавен.Няма да стане само със зелена енергия.

8

Сосидж

преди 1 година

И какво като го отворят? Те от тази партия не могат да четат и пишат. Не знам какво ще постигнат.

7

До 3

преди 1 година

Хайде да помислят за обикновения човек и най-вече за децата,които тецовете на Ковачки тровят.Астми, алергии,ракови заболявания.Нищо не е по-важно от здравето

6

Е тая все едно

преди 1 година

Слушам счетоводителката Теменужка.Нещо Възраждане и ГЕРБ пак са се сдушили.Да се взимат.

5

Патриот

преди 1 година

*** правят всичко възможно да ни злепоставят пред ЕС! Мизерниците лелеят да бъдем изгонени от там!

4

Тато

преди 1 година

2026- затваряне на Тестове, 2027 - затваряне на Аеца, 2028 - до тук бяхме! Закриване на нашата мила родна Бъл га рия. Амин!

3

Анонимен

преди 1 година

В желанието си да се съобразят с чужди интереси, български политици са обвързали страната ни със задължения, които ще ни унищожат енергийно. Никой не е помислил и за обикновения човек. Дано се намерят хора със здрав разум в парламента, освен тези от Възраждане, за да се направи необходимото! Иначе ни предстоят много тежки времена!

2

ф

преди 1 година

Тия от *** вечно неразбралите, вечно много учудени, оказа се че въобще не са чели какво се е приело а само лаят там да има матриал за раята.

1

българина

преди 1 година

спестили са цялата иситина, България вече е унищожена от козшките боклужи 33 г. не си губете времето вашето и на децата ви, емигрирайте! 33 г. е ужасно много време и от 9 на 6 млн е невероятен геноцид.. не си губете живота на тази територия... просто се учете от грешките не ги повтаряйте.... първата че загубихме 33 г от личния си живот...