13

Киро

преди 1 година

Ние пък имаме най-много руски ***!

12

Алекс

преди 1 година

ЕС и Рено направиха Дачия добър и надежден автомобил,който се продава добре и в Западна Европа.Социалистическата Дачия беше дъното на автомобилостроенето.

11

Анонимен

преди 1 година

Заслужават го,колите им са евтини и здрави

10

Анонимен

преди 1 година

Дърти кошници.

9

Подаръчно пликче

преди 1 година

Докато ни управлява юмручето на Путин и неговите служебни правителства,така ще е. Ще купим няколко "Грипена" ,с които не можем никакви бойни действия да извършим за комисионни на резидента. Помислете Турция и Гърция "Грипени" ли купуват?

8

Анонимен

преди 1 година

Докато няма осъден политик в България, тая държава няма да се оправи! Ама като знам какви меки китки сме, шанса клони към нула! Те една умряла кметица я хванаха с 75000 евро подкуп и я съдят 5 години и после и дават 6 години. Пълен смях! Че чак протести имаше, била невинна, била майка, а като яде кюфтетата не рева! Слаб народ, слаби политици! Това е!

7

Анонимен

преди 1 година

А в Бг да може да произвеждат скандали...

6

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен!

5

Анонимен

преди 1 година

Даже при влизането в ЕС, бяхме едни гърди пред Румъния. Сега вече сме абонати за последното място в ЕС.

4

Joker

преди 1 година

Ама това си е съвсем нормално! България и Румъния влезнаха в Европейският съюз по едно и също време. При тях започна истински ренесанс, а при нас голямото крадене! И резултатът е налице! И за всички хейтъри на НАТО и ЕС, да си знаят, че не те са причината България да е на дъното, а алчните и некомпетентни политици! Защото комунизмат мина и през Румъния, ама там никой не реве за него! Пръснаха мозъка на Чеушеско и газ напред!

3

Анонимен

преди 1 година

Що никой не ще тук да отвори някакъв завод, а не цех с 20 човека? Нещо различно от логистични бази и търговски центрове? М?

2

Мхмм...

преди 1 година

Щото у Румъния вече имат политици които работят за народа. Имат социална политика - оправиха доходите. Северното Черноморие е почти на 90% зависимо точно от румънски туристи. Условията за бизнес там са повече от перфектни. И те така, докато им се смяхме и се бъзикахме че има и по-зле от нас, последните 10 години румънците ни отвяха...

1

Йосарян

преди 1 година

И ние бележим ръст в производството. На неграмотници, индийци и чалгари.