52

Анонимен

преди 1 година

КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВЛАСТ ВИЖДАМЕ ПОСТЕПЕННО ДОКЪДЕ ВОДИ В РУСИЯ. СЛЕД ОЩЕ 10 Г. КИТАЙ ЩЕ СТАНЕ СЪЩАТА ЧЕРНА ДУПКА.

51

ПИТАНЕ?

преди 1 година

ТАРИФАТА ЗА ПИСАНЕ НА ГЛУПОСТИ ЗА РУСИЯ, КИТАЙ, ИРАН ПО КОЯТО ВИ ПЛАЩАТ АНГЛОСАКСИТЕ ЕДНА ЛИ Е ИЛИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ СТРАНИ Е РАЗЛИЧНА? И ВТОРИЯ ВЪПРОС - ПОСТОЯННА ЛИ ИЛИ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ СИТУАЦИЯТА?

50

Анонимен

преди 1 година

Азиатските тигри на времето показаха че са тигри само на хартия.Книжни тигри.Китай изкуственно беше издигнат като книжен тигър Номер Едно.Не са решили Европа,САЩ,Канада,Австралия и Япония Не са го превърнали в Пролетарий.Има Ясно очертани граници в които той да се разпростира и до тук той го спазва.Ако като Русия реши да се прави на по-велик от колкото е то той ще бъде върнат на изходната позиция която имаше след Мао.

49

Ф16

преди 1 година

Виждам тука доста хора спорят дали Китай ще е номер едно или не,за нас това няма никакво значение,накрая ще свършим там откъдето започнахме-турска провинция и това ще стане без война,огледайте се малко и ще видите,че турците правят с нас това,което Китай прави с Русия,бавно но сигурно икономическо завладяване.

48

Ширпотребата

преди 1 година

е нужна на цивилизованите страни.

47

ФБР

преди 1 година

Китай се доста голяма страна със силна икономика. Това го разбраха дори и американците.

46

sd

преди 1 година

диктатурата не води до нищо добро. и китай ще се удави в нечистотиите си както и руската недоимперия.

45

Русоробчетата

преди 1 година

Китайцоробите пак бълнуват глупостти

44

Русия

преди 1 година

Туркоробцити разбраа ли член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

43

Зелен гущер

преди 1 година

Световна валута не се прави по желание на някой си, било то и силният на деня. Една валута става световна само по необходимост. За сега не виждам ни най малък шанс за нещо друго освен щатски долар в обозримо бъдеще. Айде спете спокойно, както се оказва китайците имат най голям принос в утвърждаването на този факт през последното десетилетие.

42

Анонимен

преди 1 година

Макраон бая време ще има да сънува кошмари с кси хахаха

41

До 52

преди 1 година

То нава война вече има..от 8 месеца..и икономическите фронтове са ясно очертани!Засега САЩ не печели прокси войната..а васалът му Европа буквално се задъхва икономически! И ходи до Китай за финансови помощи ( справка Олаф Шолц). Зад долара е само войската на САЩ, няма покритие нито в злато, нито в природни ресурси..САЩ вече даже като хишник измуква богатството на Европа..

40

До 49

преди 1 година

п.п.САЩианци са си извоювали правото да имат световна валута след две световни войни от които излизат победители,нима смяташ че ще допуснат някой да ги измести от трона без нова такава,па бил той КитайИндияРусия или пък трите заедно?

39

До 49

преди 1 година

Налагането на тая нова валута ще отнеме мнооого време,плюс това тя трябва да има суверен и кой ще е той,Китай,Индия или Русия,другите не ги споменавам защото са незначителни играчи,та мисълта ми беше,че"обединението"което ги свързва гореизброените е откачане от днешното статукво и именно при едно пропукване ще станем свидетели на притчата за орела,рака и щуката!

38

Ама вие

преди 1 година

Нас ли питате ?

37

До 48

преди 1 година

Войната в Украйна ще ускори разделението на света в блокове- Г7 срещу Брикс например...ще изникне нова резервна валута различна от долара, ако държавите престанат да търгуват в долари, а в тази друга валута, това ще е края на долара. САЩ няма да може да се налага по света чрез санкции..Дори и сега ако тръгнат на икономическа война срещу Китай свършено е с тях. Те не могат Русия да стъпчат икономимески..пък Китай..

36

До47

преди 1 година

Е даде,само че същите имат толкова жокери да извадят от ръкава,че жълтите ще се чудят от къде им е дошло,власт и империя не се дават лесно а те го умеят това,абе през нашият живот едва ли ще им дадат евала с оттам и първенството!

35

До 46

преди 1 година

Е разбира се, че САЩ в борбата си за икономическо надмощие ще създава още много случайности! Винаги когато една сила угасва, а друга изгрява има борба и войни!

34

До44

преди 1 година

Ако всичко върви нормално,може и да станат номер едно до края на това десетилетие,ама като гледам колко много"случайности"взеха да се случват по света,нещо не вярвам да ги оставят да им се отвори парашута!

33

До42

преди 1 година

Абе хей неграмотни списвачо,имаш ли на идея как се гони тоя Келепир в Китай и как се гони той тук,там е такъв див капитализъм завоалиран под контрола на партията,че просто ти е бедна фантазията!Ама ти си списвай не пречи,ако може само без да обиждаш!