32

Мишо

преди 1 година

Абсолютно лицемерие! Хората от Карловските села нямат къщи, транспорт, детски градини, живота им е съсипан. Сякаш нашите вътрешни проблеми не ни инте интересуват, а интереса към хората е актуален единствено и само по време на избори!

31

Анонимен

преди 1 година

Зо се казваше България дава ...товапродажниъе депутати и партийни ,гадове че си платите явно за предателството които вършите

30

Анонимен

преди 1 година

ОССЕ са доказа ,че са компрометирана организация. Използват се като разузнаване на НАТО. След като са претърсени техните офиси в Украйна от днр са иззети лаптопи и телефони. ОССЕ са имали директна връзка с украинците ,разпитаните представители са признали ,че са предавали информация за военните позиции и са монтирали камери от които са се възползвали укрите. Тая организация както и ООН и МВФ са под директен американски контрол

29

До 30

преди 1 година

Колко заплати даде за украйна, богаташче? Един два милиона има ли?

28

До 29

преди 1 година

Точно така. Така наречените "бедни българи" сте мързеливи и некадърни нищоправци. Парите за украинците дойдоха от ЕС. Украинските бежанци дариха своите помощи на пострадалите от наводненията в Карлово, с което изнесоха лекция на оскотелите русофили. Вие пари не заслужавате. Оправяйте се.

27

До 28

преди 1 година

И кво това мнозинство избра да дава пари на украйна вместо на бедните българи, супер сте!

26

До 27

преди 1 година

Можеш да се изказваш от името на народа, ако за теб са гласували мнозинството от българските граждани, имащи право на глас. Но тъй като няма такъв човек в страната, то това означава,че никой няма право да се изказва от името на народа. Най-големите три партии в Парламента са русофобски. Русофилските партии събраха малко над половин милион т.е. вие сте малцинство и нямате право да поставяте условия на мнозинството.

25

Анонимен

преди 1 година

До 25. Народа винаги може да поставя условия. Той е суверена. А крадците в народното събрание трябва да носят отговорност за всяка изхарчена стотинка.

24

баба мара

преди 1 година

тези пари да отидат за издръжката на бежанците в българия хората в карловсконе са получили никаква помощ до сега как се гради къща с 15 000 лв

23

До 24

преди 1 година

Няма как да поставяте условия, вече не сте на власт. В момента стоите по-ниско и от червеите. По-добре си трайте, за да не играе тоягата.

22

Анонимен

преди 1 година

До Моля моля .... 22. И пенсиите на евролизачите.

21

До 21

преди 1 година

България не съществува от 1944г. Ходи на Запад да видиш какви язовири имат без да са били под комунизъм. Скапа няци болшевишки!!!

20

Моля моля ....

преди 1 година

Всички депутати гласували помощ за укрите да си дадат заплатите, а не да отделят от бюджета.

19

Анонимен

преди 1 година

Ди 20-ия каскет: раборилу са за България. И от техните данъци са построени пътища, заводи, тунели, болници във всеку град, язовири и т. н. Я кажи ЕДИН язовир да е построен скед 1989?

18

До 18

преди 1 година

Червените каскети са работили за БКП. Да вървят по дяволите...

17

Ха ха

преди 1 година

Той проссстттака, станал 13-ти.

16

До 19-ия слава на

преди 1 година

И - ди- о- т! За хората, останали без дом след наводненията - по 375 лв. на семейство. А пвсионерите, пул.ьо, са работили по 40 години и са внасяли данъци. Тъй че по-полека.

15

Анонимен

преди 1 година

Предлагам,България като един голям производител на свещи да изпрати за Украйна някой друг тир такива,тая есен и зима хоохлите ще имат въпиюща нужда от осветление!

14

отец Нафърфорий

преди 1 година

И Бог да ги прости...ще им стигнат само за свещички !

13

български избирател

преди 1 година

Честито на Zеленски,сега ще може да си купи и тоалетна хартия !