26

Анонимен

преди 1 година

А защо да не е поравно? Иван, който е работил и се е осигурявал повече от друг, има ли вина, че Драган е вземал под масата, а се е осигурявал на минимална заплата? Поравно, защото всички са пенсионери и не е редно да се делят. Преди, ако с лев минаваш определената граница, не получаваш нищо, това да не би да е справедливо?

25

Анонимен

преди 1 година

Работещите пенсионери защо да взимат , или поне за тях по- малко или повече за тези с най-ниските .

24

Анонимен

преди 1 година

Защо на всички по равно?! Трябва добавката да е пропорционална на пенсията. Тези с 1600 лева пенсия трябва да получат два пъти по-голяма добавка от пенсионерите с 800 лева пенсия.

23

А

преди 1 година

До Анонимен 26 Може ли да попитам?По тази логика на тези, които работят за по 5-6 000 лв. за какво им са коледни бонуси? Не може ли техните бонуси да бъдат разпределени между тези, които са на МРЗ? Да не говорим, че има и някои които се разписват за над 50 000лв., а и получават пропорционални бонуси.

22

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Добре , че съм пенсионер , но пак ще продължим с банковите служителки на ДСК да вземаме парите от кредитите на безработните и тези с нулеви доходи . Браво на управляващите ни в Република България .

21

Анонимен

преди 1 година

Това е извън пътя.Нека дават, но не така на калпак.Значи този, който е военен пенсионер, взима заплата и почти максималната пенсия - на него горканчо 70 кинта, а на някой с 45 години стаж и мижава пенсийка - и на него толкоз.Трябва да се сложи някакъв лимит в края на краищата.Но нали така е по- лесно...

20

Евроатлантик

преди 1 година

Ей,не се наядоха тия алчни пенсионери,цели 70 лв коледни.Срам нямат,а депутати ви може да мизерстват с 12 хилки на месец,това справедливо ли е?

19

Чичо

преди 1 година

До всички , които плюят по пенсинерите и това какво получават: Спокойно идва и вашия ред да бъдете пенсионери затова внимавайте с квалификациите и определенията, те се отнасят и за Вас в бъдеще!

18

Анонимен

преди 1 година

На нашите депутати по 500 лв. всеки месец, а на пенсионерите по 70 лв за КОЛЕДА. Това не е ли ГАВРА с тях?

17

Анонимен

преди 1 година

35 евро помощ... в Европа биха им се посмяли пенсионерите на нашите депутати

16

Анонимен

преди 1 година

за кило сирене, хляб и пържоли ще стигнат ако не им се налага да си купят лекарства с тях де

15

Анонимен

преди 1 година

Ами то няма лошо да са високи пенсиите и да се увеличават по 4 пъти в годината, ама когато е за сметка на хората, които дефакто изкарват песниите, и когато е за сметка на МРЗ - гениално тъ пан аркса политика правят! Освен да си спрем осигуровките и да си ги приберем в джоба като "бонус"? Май няма да е добре за някои.

14

анонимен

преди 1 година

Защо изтрихте стотина коментара?! Президентът ще получи добавка, депутатите-пенсионери ще получат добавка, пенсионери на държавна служба ще получат дабавка, 70 лева! Ще ги дадат работещите на МРЗ, на които ще им удържат ДОД 70 лева! За тях остават чисти 600 лева! Честита Коледа! Каква социална държава сме!

13

Анонимен

преди 1 година

Както винаги малко, но от сърце.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз работя за 800 лв, имам син на 16 ученик, нямам мъж, много са като мен. За пенсионери има , поне оприказват, а за работещите средна и под стредна класа няма и дума, години наред.

11

пенс

преди 1 година

Пращам ги на червения кръст - за Украйна.Там пратих и ония за ваксинирането!

10

70 лева?

преди 1 година

Не ги харчете на веднъж!

9

Лев->Евро+оптимиз

преди 1 година

Бг комунизъм !!

8

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да се разбере, че пенсиите не са от внасяните **осигуровки**, а от заемите, които нашите **държавници** постоянно теглят. Другото е ала бала портокала!!

7

каква огромна

преди 1 година

радост ни очаква . Едни ще се радват на 70 лева към 480-500 пенсия , а други 70 лева към 1200- 3400 лева пенсия. Това отдавна трябваше да се регулира . Не на всички еднакво. Като сте решили да помогнете за празник ,правете го пропорционално.