230

Анонимен

преди 1 година

И някой дето скачаха получиха призовки за мобилизация хахах

229

Анонимен

преди 1 година

кво печели украина ве,лапането на пачата ли?

228

Рапунцел

преди 1 година

Кой сътвори тов безумно заглавие?

227

11

преди 1 година

Аве ай стига глупости! Празни приказки, само едни и същи лакърдии. Поражение било, само дето четири републики + Крим са си в Русия с "фалшиви" референдуми.

226

До Анонимен 266

преди 1 година

И каква са загубили? 200 кв метра около Вугледар ли? Или чакаме Бахмут да падне до ден, вече 3 месеца. Горе в Луганска им режат достъпа...

225

Анонимен

преди 1 година

Върхушката и олигарсите на Украйна, не са украинци по проиход, дреме им, че хората в Украйна страдат!

224

До ЦИВИ.ЛИВИ.ЗАЦИЯ-Т

преди 1 година

Абе, то и Инките са били супер-дупер яки, ама къде са сега? Ацтеките? Който плаща музиката, той поръчва!

223

Анонимен

преди 1 година

Печели един гол и голям Украйна, нищо не печели! Русия трябва да победи в тази война, в противен случай, населението и укрите, ще останат завинаги роби на неукраинци! А руснаците са им братя на украинците и са един народ!

222

Анонимен

преди 1 година

днеска пак укропите загубиха в донеска област земите си това него пише пише как укропите смело атакуват в херсон и си възвръщат земите си русия ви остави херсон и ви приготви голяма изненада

221

Анонимен

преди 1 година

Българите не сме толкова глупави, а непрекъснато ни заливате с лъжи и помия.

220

Не разбирам...

преди 1 година

От 10 месеца Украйна печели. Руските бомби убиват, но украинските - не. Путин е болен от поне 5 болести, Шойгу и Лавров - също, но все още не умират...Украинска ракета убива хора в Полша, но Русия е виновна.

219

Анонимен

преди 1 година

Украйна нападна натовска държава - Полша!

218

Не разбирам

преди 1 година

Путин имаше рак на червата рак на простатата рак на главата на русия първо и свърши нафтата после ракетите после войниците сега се оттегли от един град и вече край украинците печелят абе я слезте на земята щял да се самоубие щели да го съдят в хага като загуби войната ама коя война губи спрете да гледате btv и нова и се осъзнайте

217

Да

преди 1 година

Печели от трите пръста средния вие нормални ли сте бе

216

моето впечатление

преди 1 година

След като украинска ракета уби 2-*** поляци всички изтръпнаха да не стане съвсем лошо. Но не това е целта на Байдън, Блинкен и Ко. Целта е с украински жертви да се отслаби Русия и да се наплашат европейците толкова, че да не купуват газ етс от Русия. А Зеленски помисли, че на САЩ им пука за украинците и по дефиниция оплю Русия, докато не го усмириха началниците му.

215

Кучкар

преди 1 година

Украйна пуска отново влаковете по ЖП линията Киев-Херсон. Ще евакуират дезертиралите руски войници :). След като от мобилизацията на Кремъл избягаха 400 хиляди млади мъже от Русия (най-голямото изтичане на мозъци от новата история Раша).

214

Михайло Подоляк

преди 1 година

Скоро ще влезем в Крим, с помощта на НАТО!

213

Хасане,

преди 1 година

За Шпренглер чувал ли си?Ходи се образовай малко, че се излагаш като кифладжия..

212

Хасан Генов

преди 1 година

Днешен Иран, Ирак, Персия, древнокитайска цивилизация? Събудете се! Сега е 2022 година. А ако се върнем в древна Гърция, Рим? Именно индустриалната революция е мерило за благосъстоянието на един народ. Като смяташ, че това е цивилизацията отивай в Китай или Ирак, или Иран ако искаш. Европа и САЩ са цивилизационен свят, в тези държави се поддържа най-висок стандарт в света. Както е казал един на държавник...който има пари той решава, като нямаш пари нищо не можеш да решиш.

211

ЦИВИ.ЛИВИ.ЗАЦИЯ-ТА

преди 1 година

До Хасан Генов: "целия цивилизован свят и САЩ". Хасане, кой е цивилизованият свят. Когато в Персия (днешен Иран, Ирак..), за древнокитайслата история.. Направи си справка каква ЦИВИЛИЗАЦИЯ е процъфтявана на Изток, докато Европа е тънела в мрака на средновековието, мръсотията и мизерията. Днешният "цивилизован свят" е самопровъзгласен за такъв от ренесанса + последната индустиална революция, т.e. от около 150 години. И той не е нито единствен, нито уникален, нито самодостатъчен.