50

Сандо

преди 1 година

С-300 е земя въздух комплекс. За да порази цели на земята трябва да се изтреля по балестична линия което означава съвсем целонасочено системата да бъде насочена към целта. С други думи, в никаквъ случай този инцидент не е случаен!

49

Анонимен

преди 1 година

Айде бе Дудо, кво стана? НАли искаше да обявяваш война на Русия едва ли не?! Че даже искаше да активира клауза в договора на НАТО, която задължават останалите членки на НАТО да се включат във войната. Ненормални фанатици такива. Даже и американските ястреби дадоха заден ход и им набиха канчето на тези смешници

48

Абе, защо толкова

преди 1 година

извинения за нещо, което не би следвало да има нужда от толкова обяснения? Това за укротяване на полските граждани ли е? Защо НАТО станаха толкова мили и сговорчиви след "освобождаването" на Херсон? Само до преди седмица лаеха като бесни кучета "До победа на бойното поле! Никакви отстъпки!". Защо не бяха толкова сговорчиви по времето на "Миск 2"?

47

абсолютни жалкари!

преди 1 година

Самата тъкан на обществото се разпада, щом такива лицемери, глупци и лъжци са поставени на върха. После се чудим защо децата не зачитат нищо и никого - е как да изпитват уважение към "властта"?

46

Анонимен

преди 1 година

Според Дмитро Кулеба, това са лъжи и про-руска пропаганда. Ракетата не била Украинска. Нещо не са се наговорили как да мажат в един глас този път.

45

Анонимен

преди 1 година

Поляците сами си свалиха гащите или им ги свалиха? Лицемери...

44

Случаен минувач

преди 1 година

До SuCkMyD1Ck 49Така, ако не знаеш, Полша се е опитала да заличи рашистанската терористична държава още през 1920. Но конницата на Будьони сложила полската "***" на колене. Тогава Ленин решил с указ да създаде отделна република, където да живеят етнически руснаци и поляци на запад. Така се създава Украйна - с ленински декрет. И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР.

43

БДЖ

преди 1 година

Първо беше "в.арварско нападение", сега, като стана ясно чии са ракетите, го преквалифицираха в "злощастен инцидент"! -))) Дъ въ ... в полските лицемери, малко въ клаха бандеровците ( Влинското клане, има и филм, гледайте го)

42

Случаен минувач

преди 1 година

Понеже Байдън каза, че не е от Русия, изведнъж всички взеха да бият отбой. Ами и тука в Горна Баня падна ракета при специалната военна операция на НАТО срещу Сърбия. Ама тогава не посмяха нищо да кажат.

41

Анонимен

преди 1 година

Пак не се получи тцтцтц.. Дудка защо чакаш господарите ти да задействат? Просто и то можеш да изстрелваш ракета по Русия ако ти се стиска?

40

Анонимен

преди 1 година

Тия леваци да си пазят въздушното пространство или да си направят периметър за безопасност.

39

Анонимен

преди 1 година

Когато украинските нацисти убиват хора, западните медии наричат убийствата злощастен инцидент. Ако нямаше такива злощастни инциденти в Източна Украйна, руските войски нямаше да провеждат военна операция по денацификация на Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Дуда , а нещо за ЛАБОРАТОРИИТЕ на НАТО в Украйна ?

37

България

преди 1 година

До това еЯвно украинците въобще не ги е страх от тази русия,след като я спукват от бой и след бягащите *** остава само миризлива кафява следа

36

ЛЕЛЕЛЕЛЕ

преди 1 година

Щом е от Украйна, няма проблем, може да ударят още 10-15, загиналите не са от значение.Ех тия двойни стандарти, ех..

35

Анонимен

преди 1 година

Първо ревнаха публично как Русия ги била нападнала, сочиха с пръст и привикваха руските посланници за обяснения. Сега тихичко го обявяват за злощастен инцидент. Пиянkи долни, нещастни, алчни за територия, но не им стиска да си я вземат.

34

джо

преди 1 година

фон ляер каза че руснаците взимали чипове от битова техника,но сега има ембарго на тази техника значи че клошарите и тези където ровят из буклука на сметищата са руски агенти сабиращи и снабдяващи от там чипове да бъдат арестувани веднага

33

Анонимен

преди 1 година

Това е обнадеждаващо все пак не са толкова безрасъдни.

32

Анонимен

преди 1 година

Не е възможно Британия каза, че Русия свърши ракетите още преди месеци.

31

Анонимен

преди 1 година

Вприбалтийските държавици има ли новини на ръски по националните медии?