18

Соросопийските медии

преди 1 година

Така и не ви се разбира нищо. Кой ги е държал като жив щит? Щом не можете ,да напише истината по добре замълчете.

17

Становището

преди 1 година

"Капитанът на кораба Павел Павлов разказа, че по време на обстрелите е имало експлозии на 20 метра от плавателния съд. Екипажът му не е имал проблеми нито с украинските, нито с руските власти извън това, че корабът беше блокиран на пристанището." казва всичко, а вие защо дават наклон на читателя, все едно РФ са блокирали кораба нарочно и безпричинно? Пристанището беше минирано, мини плуваха и в азвоско море, имаше и потопени от азовците кораби на изхода на пристанището с цел нищо да не изплува.

16

Анонимен

преди 1 година

До Иво "От какво ги спасили рашките бе" ---- от това че укрите ги ползваха за жив щит!

15

Иво

преди 1 година

До синаОт какво ги спасили рашките бе, от това, че навлязаха на територията на независима държава и вече девет месеца зверстват и безчиснтват, я мисли малко с това между ушите ти и се сети кой кого спасил... като амеба ссъс Стокхолмски синдром си ..

14

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ги "спасиха", от собствените си "мирни" бомби!

13

До 7

преди 1 година

Явно не чуваш какво говори капитана.Мариопул беше денонощно обстрелван от морето от руските фашаги.Щото са "освободители" и трябваше да разрушат града,жилищните сгради,театъра, болницата,училището,да убиват цивилни и т.н.Украинците се отбраняват,а Мариопул попадна под контрола на ДНР ,но там живеят украинци.И нещо за минирането да знаеш?Скоро обявиха,че кораба ще го национализират по ленински.Явно дипломатическите усилия са помогнали да ги пуснат.

12

Валерiй Береза

преди 1 година

Със СТОКАТА на кораба за около 12 милиона долара, какво става? Конфискуваха ли я хората на Пушилин, като част от "сделката" да освободят кораба?

11

Анонимен

преди 1 година

А напишпете 10 пъти, че "нямали проблеми с украинските власти" .... Гнус*ни български ***

10

Анонимен

преди 1 година

Екипажа на това корито, не беше ли изведен от руснаците около месе след началото на събитията? И лично Киро не слезе ли от същия самолет, който си дойдоха?

9

Анонимен

преди 1 година

Те бяха заложници на войната на Русия. Се някой им е виновен на руснаците.

8

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, че те бяха заложници на укро терористи.

7

Анонимен

преди 1 година

Всичко е ясно. Украинците искаха колкото може повече цивилни около тях за жив щит. Българските власти не им възразиха и оставиха нашите съграждани в полето на бойните действия за да може, ако пострадат да ни въвлекат и нас във войната и да обвинят руснаците.

6

мдаа

преди 1 година

Понякога това, което не се казва, говори много повече! ***, сър!

5

ясноо

преди 1 година

След като не се говори от кого е бил блокиран и от кого е освободен ... яснооо.

4

Анонимен

преди 1 година

Е, нищо не се споменава за това, че екипажът беше изтеглен от руснаците. Даже съпругата на единия моряк имаше изказвания, но проамериканските дpackaчи мълчаха като... сещате се. Между другото, к'во стана с ракетата в Полша? Кой излъга? Кой, кой, кой?

3

Да бе, да

преди 1 година

"От компанията-собственик на кораба изтъкнаха, че благополучната развръзка е резултат на дипломатическите усилия на българските власти."Изключително нагла лъжа. Абе, не сме ***. Помним какво разказаха моряците, като се прибраха. Кой е помогнал.

2

сина

преди 1 година

Добре, че ги спасиха руснаците! Да са живи и здрави!

1

Анонимен

преди 1 година

Какъв ад в Мариупол? Нали Киро 1 месец обясняваше как всичко било нормално и нямало опасност за моряците!