22

22-ри,

преди 1 година

Не подписвай нищо! Айде първи да са синовете на Радев и другия измислен генерал Янев! Имат пълнолетни синове, налЕ!?

21

Шаламанов...

преди 1 година

Шамандура продажна. После ревът що имало Народен съд...

20

ТУЛУП

преди 1 година

...с прозападен уклон....

19

ХЕРО МУСТАКАТАТА

преди 1 година

А така мойто момчеее...продължавай да ми лижеш ти знаеш какво....

18

Шефа

преди 1 година

Толкова ти е акъла , а би трябвало да знаеш , че искането на Русия не е само до Украйна!

17

Виц на седмицата:

преди 1 година

По достоверни данни на ДойчеСере и компания Шаламанов се е записъл като доброволец в Украинската армия на длъжност старши ТЕЛЯК ...сред бандеровците се носела славата му на "специалист" поЗАДНИЦИ и свирене на МАРСИЛЕЗАТА в СОЛ БЕМОЛ...

16

SS

преди 1 година

Опитвам се да си представя какво ще се случи с евроатлантиците и НАТОВЦИТЕ ,ако отново се обърне палачинката ! Тия дават ли си сметка,че ще ги влачат по улиците и главите им ще дрънчат по паважа и ще ги бесят по дърветата и уличните лампи ?

15

Анонимен

преди 1 година

Такива некомпетентници не трябва да се занимават с армия и въоражение ..тези ракети едно пво не може да ги свали трябват поне два най добре три ешалона така да се каже ама като не знаеш къде ше ударят как ше ги подредиш

14

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица (това става след решението на НС за предоставяне на военна помощ на Украйна) получих призовка от Военното Окръжие да се явя до края на месеца там. Пратиха ли призовки на синовете на военнолюбците Шаламанов, Аню Ангелов и джобния Атанасов, сина на Соломон Паси и синовете на Плевнелиев. Играете си с огъня и ще висите по колесниците на американските самолети както висяха афганистанските предатели, които искаха напически да избягат от Афганистан.

13

А на бас че:

преди 1 година

Тоя "специалист" страда от разширени вени и камъни в жлъчката !!!!

12

Гацо Бацо Фийу Ърьь

преди 1 година

Защо съм останал с впечатление,че този "специалист", жена му го бие с чехъла по три пъти на ден??!!!

11

мдаааа..

преди 1 година

Този"специалист"е ТОТАЛ ЩЕТА....

10

АК-47

преди 1 година

Този май живее в студията на проамериканските ни телевизии. И защо вечно трябва да се пускат крещящи ястреби, те ли си плащат, или от Америка за България плащат, за да се подвизават все едни и същи пенсионери. Ей, писна ми, този с украински корени ли е, що ли?

9

Анонимен

преди 1 година

тоя папагал сутринта в 7,30 беше супер сигурен че ракетата в Полша била на Путин, а се оказа че е на Горбачов от Украинска С300 ПВО установка с изтекъл ресурс летяща където си реши, жалки

8

Шаламанооов

преди 1 година

Яж по два пъти на ден боб ...и след това се наведи и хвани здраво палците на краката си и системата за ПВО на България ще се подобри...

7

В

преди 1 година

България масово се подвизават некадърни политици и "експерти". Кой от тези "експерти" даде експертно заключени и кой от тези политици има идея какво прави. Никой. България в момента е най-безпомощната държава в цяла Европа. Тук и на елементарни казуси и въпроси решение не може да се намери. Бог да ни пази от война, че с тези военни и икономически "експерти" отиваме на дъното.

6

Альоууу...

преди 1 година

До кога ще ни пробутвате тоя пишман "експерт" с промит мозък ?

5

Грипена мълчи

преди 1 година

Мазната фурaжка явно е е скатал отново под полата на Деса и чака инструкции от Москва и Дубай какво да прочете пред медиите.

4

SS

преди 1 година

Знае ли някой тоя членувал ли е в БКП,Комсомола и прочие и какъв е бил ?

3

Shield generator

преди 1 година

Според Гъ**лизар Шаранов за тикволандия няма пряка опасност, въпреки че няма самолети, а ПВО-то се състои от ракетни комплекси против градушка, които не могат да уцелят дори облак.