102

Анонимен

преди 1 година

Руска ракета убива двама души: това е варварско нападение! Ама ракетата е украинска: това е злощастен инцидент, убитите сами са си виновни.

101

Анонимен

преди 1 година

Много неадекватно. Небето нямало граници а искат да затворят определени граници от небето. Такава зона не може да спре ракетите.

100

Анонимен

преди 1 година

То има такава, само че руснаците я охраняват. :-)

99

Анонимен

преди 1 година

Иска, иска.... ама нема )))

98

Така е

преди 1 година

А само искате...а дайте накрая нещо.....ама не жени...тях вече ги имаме...

97

Анонимен

преди 1 година

А Киев не иска ли вече да се изнесе на Марс, че на всички им писна вече от него!!!

96

Бай Дрън

преди 1 година

Съгласен! Русия трябва да създаде зона, за ранена *а полети над Украйна! Поне за нещо да са прави украинците.

95

Анонимен

преди 1 година

И аз искам България да е нормална страна за да живеят спокойно и доволно българските граждани в нея, ама няма. Има само хипер нагли политици, еничари, юди за България. Алеко не случайно са го гръмнали и то същите, които и сега са на власт, крадци и маскари

94

Хаха

преди 1 година

А да дойдем да те пазим с пушка не искаш ли ве, аре сиктир, наложи си го сам, твое право и задължение в

93

Не Калеко

преди 1 година

Не е прав. Южен Виетнам до такава степен е американско прокси, че накрая САЩ застават сами на масата за преговори с Северен Виетнам даже без проксито си!!!

92

Анонимен

преди 1 година

Какво се карате бе! Сащ губят всичките си прокси войни досега! 20 години във Виетнам и 20 години в Афганистан едни овчари и фермери не можаха да победят!!

91

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко...Да приемем,че за Виетнам си прав,макар че от чий зор САЩ ще казват какво да е управлението в дадена страна? Ако САЩ правят преврат е ок, но за другите е табу. В Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Югославия пак ли срещу комунистическата чума се биеха. Или ако режимът е по образ и подобие на САЩ е ок. Друго си е Пиночет и др. подобни. Куче, ама наше! Кой е назначил САЩ за главна мутра на Земята? Те са се самоназначили,но не всички са съгласни с това. Империите падат рано или късно!

90

до 103

преди 1 година

Напротив. Северен Виетнам е измислена от СССР и Китай. И въоръжена.

89

Анонимен

преди 1 година

Я веднага една злощастна украинска ракета да падне в Брюксел в централата на ес. Да го обявят за опит за сваляне на руска крилата ракета и да кажат мисии стават и такива ралти....поне девилите в тоя еп ще ни освободят от присъствието си...

88

Анонимен

преди 1 година

Да коментарите на Кареко са винаги с манипулирати лайкове..отличават се!

87

Анонимен

преди 1 година

2004 Оранжева Революция- украинците не си опичат акъла! 2014 Евромайдан - не си опичат акъла, Крим анексация и война - не си опичат акъла! Мински преговори 1 и 2 пак не им идва акъла. 2022 Русия ги напада- не им идва мозъка..Русия анексира още 4 области- Украйна продължава.. Краят?

86

До Калекото

преди 1 година

Южен Виетнам е измислена от САЩ държава като Косово създадена 1955 година за да може Франция да продължи колониалната си власт в Виетнам! Виетнам иска да се освободи! САЩ не искат Виетнам да е свободен и са има комунизъм! Франция се изтегля, САЩ губят позорно след 20 години и се изтеглят! Но не и преди да използват химическо оръжие върху цивилните!! Нааапалм!

85

Анонимен

преди 1 година

Как руска ракета? Те нали свършиха още миналия месец.

84

Киев иска,

преди 1 година

зельоньй карандаш иска,КулЕбан иска,Подляк иска,Олелена иска... Айде у лево с вашите искания! Никой с нищо не ви е длъжен,укронациSSти!

83

Анонимен

преди 1 година

У наше село пък имаше едно момче дето искаше да създаде домати дето раждат кюфтета. Сигурно щеше да успее някой ден щото упорито опитваше да кръстоса домат с кюфте, ама близките му го въдвориха в лудницата и спряха напредъка му.