88

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Ти пък кой си да ме учиш в какво да вярвам , и в какво да не вярвам. Аз съм свободен човек и отдавна съм направил своя избор. Бог да пази Русия до пълна победа и капитулация на врага.

87

Анонимен

преди 1 година

Leleeeслед като Щатите казаха че ракетата е изпратена на братския плоски народ от укриодите, тоя да обвинява че НАТО и Щатите говорят неверно па дори и лъжовни неща. Тоя ще загине заедно съсзеленияглист. двамцата потрошиха мира и икономиката на Европата

86

българина

преди 1 година

ще падна от смях, и го казва след украинската ракета убила двама поляци..... този скапан континент европа ще се смоубие от лицемерие и лъжи!

85

не може да бъде!

преди 1 година

Ако някой има някакви съмнения и колебания какво означава понятието наглост сега може да го види чрез изказването на др.Кулеба!А медецинските лица в Украйна отговорни за неговото здраве,трябва да се съсредоточат най-вече върху неговите психически отклония!А България като много заинтересована от приятелските и др.отношения свързани с финикийски знаци да покани др-Кулиба да погостува на 4 километър!Толкова украинци приехме,един в повече ,макар и обременен с техък психически синдром-нищо работа !

84

Наблюдател

преди 1 година

С това изказване те видяхме колко струваш.

83

Горублянски експерт

преди 1 година

Това обаче е една от най-бързо доказаните "конспиративни теории". И то лично от вашия шугър деди.

82

дедовия

преди 1 година

93,запада не го слуша. САЩ го е изпратил като суфльор и така.

81

Анонимен

преди 1 година

Тия освен бъхтане,нищо друго не го оправя!Жалки,продажни,крадливи и нагли твари!

80

ше вервам

преди 1 година

Отсега нататък ще вервам само на онова кречетало Зеленски. Как не му писна на Запада да го слуша???

79

Анонимен

преди 1 година

Тоя наглец още ми е пред очите,когато беше във България и сипеше обиди и закани заради това че не сме осигурили наше оръжие даром за месомелачката в Украйна!Нагъл,та чак дрънка!

78

999

преди 1 година

Руската конспиративна теория,според която ракетата паднала в Полша е украинска,се прие от НАТО за истина.Може ли Кулеба да опровергае приетото за факт от НАТО и има ли аргументи в подкрепа на своите твърдения?

77

До Никола Стефанов

преди 1 година

По забавното е, че не е "не вярвайте на декларациите на руснаците", а "не вярвайте на декларациите на Байдън, Столтенберг, Дуда и всички останали натовски чорбаджии".

76

Никола Стефанов

преди 1 година

Да се чете: не вярвайте на декларациите на руснаците; вярвайте на нашата пропаганда. Нашата пропаганда е най-вярната на света.

75

КойЕба

преди 1 година

Добрьееееее, ше верваме само на украинската....

74

Кулеба,

преди 1 година

пиленце пухкаво с глуповати очета, вие хубаво слушкате каквото ви наредят телавивските шефчета, но както сте я подкарали няма да им осигурите Голям Израел, а Полша и Русия ще разпарчетосат територията ви - Ukraine No More ще бъде положението. Да не говорим за глобалната омраза и презрение, които си спечелихте.

73

Анонимен

преди 1 година

НАТО излезе с изявление че ракетата е Украинска. Спред Кулеба НАТО са лъжци които разпространяват Руска пропаганда? Този за съд ли е или психо-диспансер, е трудно да се каже.

72

Анонимен

преди 1 година

Този беше приет радушно и от нашенските дупдати, като вместо да им е благодарен за това взе, че го нахока.

71

Лена

преди 1 година

а на вашата ли да вярваме- където снощи за много малко не ви се получи да провокирате съвсем целенасочено и лъжейки най- безкруполно 3та световна, а , мазен>?!

70

999

преди 1 година

Следваща публикация - НАТО категорично: Украина не е виновна,но ракетата паднала в Полша е украинска.

69

Анонимен

преди 1 година

Освен лъжци,тия се заформят и като нагли лъжци!Ракета С300 няма как да прелети от руска територия я да удари полското село,украинската некадърност може да доведе до конфликт който няма угасване!