21

Анонимен

преди 1 година

УКРАЙНА ИЗМИТА КРЕМЪЛСКИТЕ ПОЛИТОРАНГУТАНИ !!! СЛАВА НА УКРАЙНА !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Ако Путинските Хуни не бяха нападнали Украйна, нямаше да се случи това. ПУТИНСКАТА МАФИЯ Е ВИНОВНА. Шансът на украинците е да се превърнат в кошмарът за руските окупатори и като афганистанците навремето, да не им дават и минутка сън през нощта и през деня.

19

10 кладенеца вода

преди 1 година

сега ще се изреди куцо, кьораво и сакато да казва, че всичко е наред, няма проблем. Пълен смях

18

Анонимен

преди 1 година

16... могат и знаят кой е, ама не им оттърва да кажат, сега чупят китки и се чудят как да излязат от ситуацията. Офицялно трабва да се задействат с/у Украина, ама не става... вкараха си ефектен автогол

17

Анонимен

преди 1 година

колкото повече ви лъжат и доят украинците,толкова повече им давате..

16

Анонимен

преди 1 година

Руските терористи вчера изстреляха 100 ракети за един милиард долара по граждански обекти в Украйна.Но има 100 статии за една ракета,паднала в Полша.

15

Кифладжията

преди 1 година

Бавноразвиващите НАТО 24 часа не могат да изяснят кой е пуснал ракетите, а при ядрена война щели да унижожават Русия за няколка часа.

14

Анонимен

преди 1 година

Добре де, сега двамата убити цивилни поляци, на чия сметка ще ги пишем?

13

Анонимен

преди 1 година

Либервурст. Нали така те нарече окраинския посланник в берлин? Нещо се издънихте, а? Поляците пуснаха снимки на отломките и не можахте да направите постановка! Maмuцaтaви фашиcтичкa!

12

Анонимен

преди 1 година

"Без прибързани заключения!" - неможе така. Медиите са обучени. 20 минути следкато свалиха пътническият самолет над Украйна вече беше установено че е Русия и лично Путин е натиснал копчето. Как така разследване? Моля без такива преценденти, щото туко виж някой започне да мисли и да търси факти.

11

Анонимен

преди 1 година

Всъщност с този удар Украйна нападна Европа! И това е нормално: Украйна е най-голямата страна на територията на Европа, а сега разполага и с най-много оръжия. Вие какво очаквахте да се случи като й подарявахте оръжия?

10

Анонимен

преди 1 година

В момента е замазване на положението, понеже украинците настъпиха мотиката. Историята като със сваления самолет - чакаме разследването - замитаме под килима. Още снощи повечето ЗАПАДНИ медии заявиха, че ракетата не е изстреляна от Русия. Ако признаят че са украинците, ще има още по голяма вълна на протести относно подрекпата за Украина.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Украйна нападна НАТО и то не за пръв път! То не бе боен дрон по Хърватия! То не бе свален румънски МиГ 21! То не бе навлизане в румънското въздушно пространство от украински бойни самолети. Дори напълниха румънското, българското и турското крайбрежие с мини. Още ли не са извикали украинския посланик във външно?

8

Анонимен

преди 1 година

България неутралитет и разум!

7

Анонимен

преди 1 година

Истината е че Украйна изплющя Полша.А вчера руснаците изплющяха здраво укрите.Това са фактите.

6

АК-47

преди 1 година

Да де, ама разни бабикяновци вече зоват за запас и призовават премиер и президент да действат, дъртото му зомби. Още ли не е отишъл да мята яйца по руското посолство или е тръгнал вече за Украйна да я защитава, или за Полша, че и той не знае на кой свят е.

5

Анонимен

преди 1 година

Радвам се, че всички русофили са просто едни полуграмотни същества, които се затрудняват да напишат и собственото си име, като този павиан ном. 2. Какво да дискутираш с такива

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЩОМ ЩЕ ИСЛЕДВАТ ЧАСТИТЕ НАЙ МНОГО ДА СТИГНАТ ДО ВМЗ СОПОТ

3

Анонимен

преди 1 година

Веднага да се активира член 5 и да се нападне украйна. Великите западни ПВО, защо са спали?

2

Аноним

преди 1 година

И в центъра на Варшава да беше паднала бомбата пак щяха да цъкат и да казват че не е сигурно дали е руска или отбранителна украинска. Страх ги е европейците само където насъскаха Украйна срещу Русия. Няма топки нато. Така че може да опита и със ядрени те запъдните ще ги санкционират