25

Аноним

преди 1 година

Никакви машини никакви машини никакви машини мадуровците във Венецуела в България с хартия в Европа с хартия се гласува *** кои сте вие че ще ми забранявате хартията черепи

24

Деса - умната

преди 1 година

Дръж Кире.!!!!!!! Щото без машините сте извън хранилката

23

мадуро

преди 1 година

тия много ги е страх от бюлетините , разчитат на машинките да са на челно място :)

22

Попов

преди 1 година

А също така и затварянето на Мариците!!!!

21

Ха-ха

преди 1 година

А стига вече ни занимавахте с Киро и Асен. Те си изпяха песента

20

До Никога ГЕРБ ДПС

преди 1 година

Старите бандити в затвора, ми новите кво ги прайм?

19

Никога ГЕРБ ДПС

преди 1 година

32 години стигат грабеж на България . Всички стари бандити в затвора от ГЕРБ ДПС ИТН дъното и Радев и Пеевски и Доган и Боко тиквата и всички останали които крадяха България през прехода

18

Не на Радев

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и Радев слуга на ГЕРБ и ДПС и БСП влязоха във коалиция да грабят България още 32 години и да съсипят всичко

17

не пискайте

преди 1 година

До като сме наведени така ще е!

16

До Анонимен 16

преди 1 година

"Като гледам какво е нивото на коментиращите,не се учудвам защо 12 години се спъвахме в една и съща тиква." - Аз, пък, като гледам нивото на някои коментиращи, не се учудвам, че вместо тикви, ни управляват прости. От тиквата има полза, ама от простотията - никаква, даже негативи има.

15

за аферите с газа

преди 1 година

Попитали Киро и Асен Василев: Не се ли страхувате, че тази зима ще сме на студено?.....Те отговорили: Повече се страхуваме ние да не сме на топло.

14

Morski

преди 1 година

Про100и, ама и нагли! Не стига че само за 9 ДНИ изхарчиха 9млд., не стига че само за 7месеца фалираха ДЪРЖАВАТА и ни увеличиха катастрофално дълга , убиха икономиката на държавата, изсмукаха в офшорки енергийния сектор, фалираха единствената държавна банка - ББР, рестартираха престъпността от времената на Беров и Виденов, разбиха и разградиха граничния контрол.... и сега искат още да ни "ОПРАВЯТ"?!?! КОЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ ТОВА И СЕ ДЪРЖИ КАТО ШИЗОФРЕНИЧНО СЪЩЕСТВО!

13

Емигрант

преди 1 година

Боко тиквата и Пеевски и Доган и всички останали които крадяха България през последните 32 години си искат обществените поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция магистралите тунелите евро фондове и всичко останало което носи пари. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното БСП.

12

ГЕРБ ДПС БСП

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС БСП продажни политици на Радев атрофирал некадърно управление на България и Деса самолета. Частната България която искаше Радев и Пеевски и Бойко и Цецо и Доган. Само промяната може да направи съдебната реформа и всички крали България през прехода да влезнат в затвора.

11

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какво е нивото на коментиращите,не се учудвам защо 12 години се спъвахме в една и съща тиква.

10

Анонимен

преди 1 година

Лели ГЕРБ пак са налазили сайта.Влюбени в една простовата тиква,изпадат в транс,само при споменаване на името и,а ние останалите нормални-в потрес.

9

ПП - ПРЪЦ ПРЪЦ

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИСКАТ ПАВИ.АНИТЕ ОТ СНИМКАТА...

8

До 11

преди 1 година

Да караме по реда си.Първо тиквата и шайката около него да влязат на топло,а после и всички останали,които са згазили лука.Иначе тиквените опорки ги научихме наизуст.

7

бай онзи

преди 1 година

Тези двама,защо още не са в затвора?

6

Майора

преди 1 година

Татко Кирчо и мамин Никола много искате! След като влязохте с машините нс Мадуро и репресиите на Рашков , не ви ли е стам? Още повече чче за 7 месеца доведойте страната до фалит , тройно по високи сметки *** газ и всичко останало , закриване *** ТЕЦ с въгища до 2025 , частни воаяжи , попълване на ошфорните ви сметки , нарушения нс Конституцията и законите и прочие! Спрете се о се върнете оттам откъдето сте дошли! Жалко за хората че отново ви вярват след золумите , които направихте!