31

до 20

преди 1 година

Защо не падне ДДС-то на лечебните заведения, ---защото е 0%

30

Нанекомудедова

преди 1 година

АлиБегай от тука с твойте *** и не предлагащи никаккъв продукт кръчми. Първо да си научат перспнала да казват "добър ден" , после да предложат нешо разлинчо от кебабпчета за по 20лв порцията и салата с турски пластмаси за 15лв.Фалит си требва за едно 70% от псевдо бизнесмените

29

Дедо

преди 1 година

Дания не била от "най-развитите страни" ли?Тоя мазен косъм май не е ходил в Дания!

28

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига с тия хоремаци! Писна ни!

27

Анонимен

преди 1 година

Ало мазния, кръчмите не са приоритет! Кръчмарите да се захванат с нещо полезно!

26

Анонимен

преди 1 година

Аха ха "горките" ресторантаджии -9% ддс и всякакви Подаръци от общата хазна ,а цените си надуха до небето , а качество на храната 0 0 - 200 лв малко суши,3 марули и 4 лимонади - Алчни Мошенници !

25

Ами да

преди 1 година

Всички хотелиери и рестьорантори станаха милионери! Да си бръкнат в сметките и да си помогнат за развитието на бизнеса! Здравеопазване, училища, безплатни лекарства за пенсионерите и децата! Безплатно лечение в болниците, а не да изсмукват от народа различни такси, дори при джипито! Учители, полицаи! Това са хора за подпомагане! Стоките от първа необходимост да с по-ниски цени! А не всеки да иска субсидии и да смуче държавата! Те толкова данъци не са внесли, колкото субсидии искат!

24

Анонимен

преди 1 година

Стига сте им давали трибуна на тези от най-сивият сектор. Вече няма пандемия, няма ограничения. Реват за 9% ДДС. Еми твърдо против съм. Защо на тях да е толкова, а на другите не. От национално стратегическо значение ли са. Да печелят с обслужване и качество на услугата, като не може с цени.

23

Баба Гицка

преди 1 година

Тя държавата пари за лекарства няма тия за бира и вино искат субсидия .

22

Анонимен

преди 1 година

Пазарна икономика ще правим баткиш. Или се адаптираш или хлопваш кепенците . Няма кой да дондурка разглезени мутри с лимузини и т.н.

21

А вие като върнахте

преди 1 година

Борисов какво очаквахте?Неговите хора изпълзяха .Сега не пискайте.

20

Държавата плаща

преди 1 година

Всеки ден по 500лв.за ток на всяко едно от заведенията на Алибегов.Всеки ден!А няма пари да увеличи минималната заплата.

19

Анонимен

преди 1 година

80% от народа не ходи нито на хотели, нито по заведения и не е въпрос на пари, чисто и просто нямаме желание, защото е абсолютна скука и в 90% от случаиге храната е пълна безвкусица. В същото време 80% от народа използва медицински заведения. Защо не падне ДДС-то на лечебните заведения, а ще сваляме ДДС-то на заведенията? Вече не живеем в 90те когато 40-50 годишни висяха по кръчмите и имаше 30% повече народ, а и младежите замениха алкохола с наркотици. Нормално е да има свиване на пазара.

18

Затваряй

преди 1 година

Тези стожери на икономиката, няма да липсват

17

Мен

преди 1 година

Щом са фалирали значи не са могли да се оправят със ситуацията. Такъв е живота на предприемача - поемаш рискове и ако не си направиш добре сметката фалираш. Държавата не е длъжна да ви помага, ако не можете да печелите от бизнеса си, тогава на пазара на труда има достатъчно свободни места.

16

Кире

преди 1 година

Този смята хората за пълен шит. При сметка от 160лв в заведението му, да каже с колко ще ми я намали при 9%ДДС? А аз ще преценя, в крайна сметка ние потребителите го плащаме това ДДС. А от него плащат заплатите на учителите, мед.работници и пенсиите. За да си купи нов мерцедес, дайте да останем без здравеопазване и учители, ще пием по евтино при алибегов :)

15

Анонимен

преди 1 година

По време на пандемията бяха отпечатани 7 трилиарда само в САЩ а само с 50 милиарда може да се ваксинира цялото население на планетата . От тая пандемия се направиха много пари . Направо от небето им падна на политиците . Голямото раздаване . Фонда за усвояване (спасяване)

14

аа

преди 1 година

да изпофалират. Тъмън ще с еоправи яденето и пиенето, ще останат които могат да готвят и няма да има разстройство след яденето в някоя дупка.

13

Митьо

преди 1 година

Свърши това с кръчмите. Едно напиване с гола ракия и безалкохолно 50-60лв. на човек. Не са връзва хич

12

Анонимен

преди 1 година

Вече няма корона ограничения, работете си, никакви помощи за вас.