13

НОСТРАДАМУС

преди 1 година

може ни ще е добре да попитат бащата който постоянно пита врачките къде е детето му, ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО като сигнал на една че то е еди къде си и не е там, и още 5-6 такива НЕ СПИРА ДА ИМ ВЯРВА? ТОВА Е МАЛОУМНО!

12

Майка на дете аутист

преди 1 година

Възмутена съм от някой коментари тук,но винаги се намират такива тип хора,които не са наясно с подобно състояние на дете ,но такива коментари са излишни,малко милост и съпричастност към детенцето,дай боже да се намери детенцето живо и здраво скоро!Но все си мисля че бащата е направил нещо и дава на полицията грешни следи и за това от детето няма и следа,досега все щеше да има нещо а и кучетата не са надушили нищо,според мен детето не е в Перник а откаран другаде,таткото е виновен!

11

Трагедия

преди 1 година

Единственото решение е да бъде притиснат бащата на полиграф и да се направи щателно разследванеДано детето не е зад граница или да е убито

10

toti

преди 1 година

А КАДЕ Е МАЙКАТА!!!-НИКОЙ ЛИ НЕ Я ТЪРСИ ДА КАЖЕ ДАЛИ НЕ Е ЗАМЕСЕНА !!! Отмъщението на жената е вечно и непредсказуемо!!!

9

фаэа

преди 1 година

Сега е модерно да се дрънка, глепости, и пак глупости, приказки без стойност. Само се говори, нищо не се прави. Та и тая тетка.

8

Анонимен

преди 1 година

Дааа, те децата като изпаднат в шок и се изпаряват...

7

Анонимен

преди 1 година

Или е отвлечено или по лошото.

6

Анонимен

преди 1 година

Едно време нямаше хора с аутизъм, а имаше улави и нормални. Почти всяко село си имаше един-двама, които се наричаха по народному-алтави.На 12 години Сашо едвам си пишел името и станал толкова народ да го търси..Ако беше нормално дете от семейство на обикновени работници, едва ли толкова хора щяха да го търсят, ама улавите са специални в България :)

5

МАЙКА,

преди 1 година

БАЩА ,ИМА ЛИ ТОВА ДЕТЕ-ЛЕЛИ ВУЙНИ СЕ ТЮХКАТ, ТУК МИ СЕ СТРУВА РАБОТАТА Е ДРУГА

4

Нещо гнило

преди 1 година

Тука има нещо гнило - най-вероятно изобщо не се е загубилв планината.Може би бащата знае ... питайте го както се разпитва заподозрян.

3

До 4

преди 1 година

Теб също

2

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости Александър.

1

Анонимен

преди 1 година

Какъв шок??? В тоя студ, без храна и вода колко ще издържи едно дете? Прогнозите са лоши.