9

Гост

преди 1 година

До Анонимен:Не само вие мислите така , един образ като вас , дето така мислеше ,и не позна. Казваше :ЗА БОГА БРАТЯ ,НЕ КУПУВАЙТЕ!Обаче хората пак купуваха ,защото ,гладът е по силен от тока .Нещата не са толкова прости ,колкото си мислите .Да уточня ,самите производители са зависими от суровини ,за да произведат нещо ,и има себестойност, под която не може да се продаде има енергийни разходи ,транспортни разходи ,разходи за персонал.И дори да не се купува ,цената расте СТАГНАЦИЯ.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако вие имате имот/кола за 100лв и това е цената на която би се купил продукта. Държава Ви каже, неее, ще го продадете за бе повече от 20лв. То Вие няма да го продавате този продукт. И ей на, дефицит на стоки и продаване на черно на спекулативни цени!Аман от комунисти. Цените се регулират от пазар. Като никой не купува - цените ще паднат. Като се свие потреблението - ще паднат!

7

ha

преди 1 година

До АнонименНапред и все напред вървим :DНяма държава. Свободния пазар не работи при нас.

6

Анонимен

преди 1 година

Сцената е на всички знайни и незнайни, забравени и незапомнени!

5

Анонимен

преди 1 година

Аз също не разбрах кои са тия, които можели да си подволят да увеличават минималната заплата. Тя да е само една заплата добре, но доста хора са на минималните. Безспроно е обаче, че Дянков смята бързо. Почти колкото мен.

4

Aнонимен

преди 1 година

Мистър "постна пица" откъде изпълзя? Абе защо въобще им давате на тея да говорят и да изказват мнение? А и те с кой акъл....да си харчат откраднатите милиони и да не ни занимават. За тях разбира се няма прокуратура и съд.

3

Анонимен

преди 1 година

А с цените кво става? Можем ли да си позволим намаляване на цените? Или като поскъпне газта ги вдигаме, после като поевтинее пак ги вдигаме? Само напред и нагоре.

2

Анонимен

преди 1 година

Симеон Женчов.

1

Анонимен

преди 1 година

Кои вие можете да си го позволите? Щото това увеличение отново работникът ще го плаща на държавата и в крайна сметка ще е от неговия джоб. Дали иска, а? Май не. По-добре да намалите цените, ама това пък вие не искате...