52

Albi

преди 1 година

Да, пенсиите най-вероятно. Няма млада кльоща, която да се затруднява. Ако случайно изпадне в затруднение ще си сложи джуки, лепне мигли и ще хване някой тлъстак.

51

хахахах

преди 1 година

Ами да спрат да ходят в казина, да взимат заеми за телефони, да купуват бмв-та на старо и да се наливат с ракия. Може пък тогава да им стигнат парите.

50

доналд

преди 1 година

До до 53този копи пейст за разкошната къща на 30км от София се изтърка....

49

Имат ПАРИ БРЕ

преди 1 година

Да се откажат и да си продадат лъскавите коли и скъпи смартфони и да не ходят всяка години на почивки и така хората ще имат пари.

48

Ама карат коли

преди 1 година

Уж без пари, а лъскави дизайнерски коли задръстват големите градове това са все хора без пари.

47

ГАДНИ Българи

преди 1 година

ВСЕ нямат пари, А ГИ ВИДЖАМЕ с колите на опашки всяко лято на моренци Турско или Гръчко както дойде. Хората ходещи всяка година на почивка НЕ СА ЗА ЖАЛЕНЕ същите тези хора после реват за пари и помощи алчни.

46

до 53

преди 1 година

Дам, надживяват, вярвай си :) Без 1 зъб в устата на 40, а вече към 50 започват сериозните болести. То данните в НСИ за средна продължителност на живота не лъжат, прочее. Последни в ЕС. Пък съседите с най-хубавата къща до нас са на по 90. Правнуците идват тука да играят с нашите деца.

45

Анонимен

преди 1 година

Естествено ,че в кръчмата е по приятно отколкото на полето.Хората практикуват уаби саби.Красота в несъвършенството.Не са алчни за пари .Вярвай ми ще надживеят тези с разкошните къщи .Не всичко е пари ,приятелю.

44

до 53

преди 1 година

Имаме разкошна къща на 30км от София в една луксозна вилна зона. Съседи- страхотни млади хора, предимно ИТ спецове, дизайнери, архитекти. Всичко работи от вкъщи. Направо попаднахме в рая. Местни хора има разкошни също. Но доста са от сутрин до вечер в кръчмата. Мързи го да гледа. Работа нямало, казва, а земите пустеят, градините- обрасли в трънаци. Пият и пушат денонощно. Докарват някой лев, като помогнат на някой виладжия за строеж, за двора нещо или подобно. От колата не се слиза

43

Анонимен

преди 1 година

Необразованите, мръзеливите и тези с няколко порока винаги изпитват трудности със сметките. Пример - 30 дена по 5 лева за цигари и толкова за пиячка правят 300 кинта. И това и минимумът. Трудно ще е щом 300 -500 лева и отгоре отиват за това вместо за ток и отопление.

42

до 52

преди 1 година

Стани и ти бизнесмен, де... Кой те спира, кажи ми, моля те? Кой няма да ти даде кредит при добра бизнес идея, особено ако си по-млад, може да вземеш и директно от фондовете за стартъпи на ЕС. Знаеш ли кое те спира? "джоба", както го наричаш. Смислената работа се предлага в LinkedIn основно.

41

фаэа

преди 1 година

До АнонименВ България просто работещите взимат такива мизерни заплати, че са на практика работещи бедни. Виж в джобса какви "заплати" предлагат нашите бизнесмени - подаяния и соц. помощи, при това по-малки от тези в други страни.

40

има места бол

преди 1 година

До АнонименИма, има места, недей да лъжеш. И за Нова година като искат по 1000 лева на човек, много хора се отказаха.

39

Анонимен

преди 1 година

До 44, респект за баща ти! Дано има повече като него! Що касае мрънкачите... тея никога и за нищо няма да са доволни! За това са и част от 27%!

38

Анонимен

преди 1 година

Този, който е адаптивен и с IQ над средното, изкарва пари. Днес се търси това, утре- друго. Машинни инженери, инженери и подобни със знания от 85та големия сняг, логично, ще работят за смешни пари. За шофьори, сервитьори, склададжии, касиерки и всякави подобни важи същото. Както долу е написно повече от отлично, именно че ценните знания са добре платени, а не това, което го може всеки или е остаряло и ненужно. Сума професии изчезват и се появяват нови. Адаптивният успява. Другите- мрънкат.

37

12

преди 1 година

На някой пука ли му за това? Държавната мафия е заета, в мислите си за нови схеми и печалби от високите цени.

36

Майната Ви

преди 1 година

Стига сте публикували фалшиви данни както стана с вируса на КОВИД! Отдавна се знае българската поговорка: и 10 лева да е бензина пак ще караме! И 20 лева да са цигарите - пак ще пушим! Имам много за крадене в тази географска територия наречена Задунайска губерния начело с гнерал-губернатора Радевой!

35

Анонимен

преди 1 година

Та, нямате пари- преквалифицирате се. Примери- много. Жена ми завърши журналистика. Видя, че със смешната заплата там не става. Айде нощни смени сервитьорка в бар и учене наново. Смени 3 истински професии за момента и взима над 10к, а не е ИТ (че нали много обичаме ИТ-тата в този сайт). Аз съм вече ИТ, но не се давам за пример. Изучих се и преди 15 години взимах начално смешни 1300лв.. Бързо, бързо станаха 13к. Та, намерете си ПРОФЕСИЯ, а не да си изкарвате парите с това, което всеки го може.

34

До 40

преди 1 година

Нека ви се намеся в спора. Баща ми е на 69. Пенсионер. От 55-годишен започна да прави разни уеб-сайтове, стигна и до онлайн магазини, започна даже да наема хора през малката си собствена фирмичка. Преди това беше писал само на Паскал, ВБ и С++ като аматьор. На 62 започна да пише софтуер за дронове. А ти си един мрънкач-аутсайдер. Типчно за тираджия. Извинявай, че ти го казвам. Най-лесно е да избереш най-лесното. После реви, че нямаш пари. няма и как да имаш.

33

Анонимен

преди 1 година

В България си е така.Корупцията се отплаща богато,честността е саможертва.