24

Анонимен

преди 1 година

И ко прайм ся, кат стана ясно че укритата са стреляли по поляците? За кой ще викаме? За укритата или за поляците? Хахаха.

23

Анонимен

преди 1 година

Видяха че с "военните престъпления" не се подлъгват хората и решиха сега и Полша да се опитат да я изкарат че е нападната. Русия ако напада НАТО ще е с такива оръжия че да нямат време да отговорят, а дори и да отговори въпросния отговор може да бъде прехванат и свален. Русия в момента е в ситуация на победител и за това се бълва тази пропаганда иначе няма по друг начин как да се противодейства. Голям страх от бензиностанцията с ракети.

22

Анонимен

преди 1 година

Това е напълно нормален феномен, там има война, повтарям война която включва изстрелване на ракети. Същото може да се каже и за границата, там е възможно да те застрлят, там се стреля на месо, повтарям това е граница, дори е добре да е ясно, че се стреля тогава няма да искат да я доближават.

21

Анонимен

преди 1 година

Във безсилието си зеленото наркоманче прибягва до провокации, подплатени от фащ. oсрайна трябва да се срине до основи и да изчезне от картата на земята

20

България над всичко

преди 1 година

украински к'апути - руските ракети идват от изток, а те стрелят на запад по Полша хахахахахахаха

19

Анонимен

преди 1 година

На територията на Полша са паднали остарели украински ракети от С-300. По правило, за да свалите една крилата ракета, трябва да изстреляте две ракети от С-300. И точно тук паднаха две ракети. Тези ракети са много стари, максималният срок на съхранение на снарядите С-300 е 15 години, въпреки че обикновено те се съхраняват 10 години. Срокът се удължава само след проверка на изправността на ракетите. Това може да направи само производителят. Бандеровците са стреляли по крилата ракета с неизправни, стари ракети С 300, те са пропуснали целта и са тръгнали в грешната посока, а след това са се призем

18

Анонимен

преди 1 година

Цялото НАТО трябвя да отговори! АТАКААААААА

17

Анонимен

преди 1 година

Версия А - Русия е ударила селото. Следователно ракетата напълно необезпокоявано е изминала над 800км във въздушното пространство на НАТО демек - ПВО-то на НАТО не става за нищо; Версия Б - Ракетата пада от Украйна - ПВО-то на НАТО не става за нищо + ракетите на НАТО не стават за нищо. Евроатлантиците да си изберат версия преди да пратят по още 1 заплата за украинците.

16

Анонимен

преди 1 година

Събудих се, преглеждам форумите.Голямо пророкуване, членове фъркат, та 4ти, па 5 ти , страшна работа.В Бали вече е ранен следобед, половин ден са се разбирали и съгласували кое, що.Токийска, шанхайска борса нещо да е станало драма? Богатите хора, ако се усещаха че нещо ще става - знаете ли какво щеше да е там? Спокойно, не сте по- запознати от тях, така че по сериозно и хладнокръвно. Трагичен инцидент, не е атака. А кой е изтрелял ракетата ще се изяснява.

15

Анонимен

преди 1 година

Значи е украинска това се знаеше.Обаче станала грешка а ако беше руска няма грешка.Провокацията е чисто Украинска виждат че губят войната и искат НАТО да се намеси директно.

14

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега бързащото да обявява задействане на чл 5 от договора НАТО, да вземе да обяви една обща война на Украйна!

13

До 1

преди 1 година

Този коментар под колко новини и в колко сайта още ще го пишеш? Колко ти плащат за коментар? Ако не си бот де. Чух, че във фермата за тролейбуси използвали ботове, заради недостига на работна ръка. Тъжно...

12

Анонимен

преди 1 година

Слава украина те са я изстреляли това е ясно. И сега ще видите как хамерика ще си изтегли подкрепата от Украина защото ще я обяви за терористична държава.

11

Анонимен

преди 1 година

Сръбска е ракетата от Горна Баня за тези които помнят

10

Анонимен

преди 1 година

Ако са С 300, не може да долети от толкова далече, значи са украински

9

Анонимен

преди 1 година

сблъсък между НАТО и Русия иска само едно нищожество в света - това е зеления наркоман! да не загиват само те, да повлекат и други. вие ще си сърбате попарата която бъркахте 8 г. в донбас!

8

Анонимен

преди 1 година

След като небето над Украйна е под непрекъснат контрол от самолети и дронове за радиолокационно разузнаване САЩ много добре знаят откъде е дошла ракетата. Това не значи че няма да обвинят Русия ако това им изнася както в случая с Боинга

7

Анонимен

преди 1 година

Така,Украйна член ли е на НАТО,трябва ли да бъде задействан Член 5 от договора на алианса?*** трябва да си понесат последствията!

6

Анонимен

преди 1 година

Ракетата според американците е С-300 - земя-въздух - използва се за поразяване на летящи ракети. А сетете се кой използва много такива вчера (па дори и се хвалеха, че са свалили 75% от руските ракети). Но истината няма значение в случая. Важното е накъде искат да обърнат ситуацията чичо Сам (предпазлив в случая) и малките му кукли - Полша и Украйна (силно нетърпеливи да почне голямата война).

5

Анонимен

преди 1 година

Да, НАТО сканира района денонощно и няма да знаят на кой е ракетата. Зеленски пак с неговите опити да вкара НАТО открито в конфликта. Ако бе руска, американците отдавна да бяха направили десанти в Полша, Чехия и Румъния. Това , че ракетите са руско производство не е доказателство, че са изстреляни от Русия