45

Анонимен

преди 1 година

Пане Моравецки, нали разбираш, че ако е руска ракета тя няма да бъдее една , а десетина броя и те ще разрушат не селото, а Варшава. А може и с обеднен уран да са заредени.

44

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 44 - ами ПВО-то на Европа се разсея малко, след като миналия месец прехвалените руски Су-та се скъсаха да падат при "тренировачни" полети на главите на нещастните руснаци! Нормално, нали? Може пък да е решило, че руската авиация си е самодостатъчна!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 Абе май видяхме как ПВО на НАТО не става за нищо. Защото тази ракета можеше наистина да е изстреляна от руснаците по някаква цел в Полша, например товар с натовско оръжие за Украйна. И тогава? Бум.

42

Анонимен

преди 1 година

Баси ракетата невидима, никой не знае от къде е дошла. Няма траектория на полета, няма спътници, нищо.

41

Анонимен

преди 1 година

Има серийни номера и отличителни знаци, както балистична експертиза, не се прави на луд. Ракетата не се изпарява при попадение.

40

Анонимен

преди 1 година

За пореден път се оказа,че руското оръжие за нищо не става.

39

Снимката с ремаркето

преди 1 година

То си личи ако се вгледате че удара е кинетичен - няма експлозия. Иначе Ремаркето да се търси още!

38

Анонимен

преди 1 година

Всички видяхие как ПВО/то на Украйна свали трактор в Полша. Сега, вместо да си кажем тстината, гледаме как евро и натовските пудели чупят пръсти и дават витиевати обяснения. Стават за сиях.

37

Анонимен

преди 1 година

Е как така няма доказателства? Вчера как имаше? Нали не се опитват да кажат, че искат обявяване на влизане в действие на чл.5 и война с Русия на базата на някакви несигурни доказателства?! Поляците какви ги вършат? И с кой акъл вярват на Зеленски? И ако вярват на Зеленски, това означава ли че вярват че руска ракета може да лети 800 км без никой да я види и прихване? Какво ни казват с това? Че Русия е могъща а НАТО не става за нищо? Или че Украйна е лъжлива и иска да вкара всички ни във война?

36

До Укро феновете

преди 1 година

Вече има доказателства. Оказа се Украйнска зенитна ракета....

35

Анонимен

преди 1 година

Подвиха лпашка. Така е най-добре за всички.

34

Долу ЕС

преди 1 година

м даааааа, пановете по т пи и от гаргите в двора.... а аз си мислех, че на ракетата се слага визитка за обратна връзка и рекламация.... само не съм сигурен, полското народонаселение дали ще е възторжено при следващия многомилиарден транш за укрите в съчетание със зимните сметки ... за българите знам че не им пука, щом на козяк няма викове и крясъци

33

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли защо Украйна иска руско оръжие а не натовско? Защото може да стреля безотговорно дори по свои обекти и винаги да обвинява Русия за това.

32

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин девети месец пали граби православни земи.Да гори в Гейената ВоВеки!Анатема!

31

Анонимен

преди 1 година

НАТОООО! Време е да се атакува! Веднага! С пълна сила!

30

Анонимен

преди 1 година

Путин ако искаше да удари Полша, нямаше да е с една ракетка в някакво си село.

29

Анонимен

преди 1 година

И ко прайм ся, кат стана ясно че укритата са стреляли по поляците? За кой ще викаме? За укритата или за поляците? Хахаха.

28

Анонимен

преди 1 година

Във безсилието си зеленото наркоманче прибягва до провокации, подплатени от фащ. oсрайна трябва да се срине до основи и да изчезне от картата на земята

27

Анонимен

преди 1 година

На територията на Полша са паднали остарели украински ракети от С-300. По правило, за да свалите една крилата ракета, трябва да изстреляте две ракети от С-300. И точно тук паднаха две ракети. Тези ракети са много стари, максималният срок на съхранение на снарядите С-300 е 15 години, въпреки че обикновено те се съхраняват 10 години. Срокът се удължава само след проверка на изправността на ракетите. Това може да направи само производителят. Бандеровците са стреляли по крилата ракета с неизправни, стари ракети С 300, те са пропуснали целта и са тръгнали в грешната посока, а след това са се призем

26

Анонимен

преди 1 година

Версия А - Русия е ударила селото. Следователно ракетата напълно необезпокоявано е изминала над 800км във въздушното пространство на НАТО демек - ПВО-то на НАТО не става за нищо; Версия Б - Ракетата пада от Украйна - ПВО-то на НАТО не става за нищо + ракетите на НАТО не стават за нищо. Евроатлантиците да си изберат версия преди да пратят по още 1 заплата за украинците.